Canım malesef stres migreni tetikliyor. Teşhisini almasan daha iyi aslında çünkü bir tedavisi yok. Stres yapma derler ve çok ağrı olursa serum iğne yada migrex gibi kuvvetli ilaçlar verirler. Çözüm mü dersen yıllardır yaşıyorum hiç çözüm değil. Tek çözüm kendini üzmemek. Sürekli kafanı güzel şeylerle meşgul etmek. Ben diyet ve spor yapıyorum gün boyu aklımda onlar var ya çok şükür ağrı yaşamıyorum. Ama evde boş oturunca sürekli düşünceler negatif şeyler ister istemez ağrıya sebep oluyor. Kendi doktorun kendin ol. Doktora tabiki git biz teşhis koyamayız ama migrense ağrının hafif başladığını bile hissetsen havuç suyu iç. Baktın olmuyor bir ağrı kesici parol vs. Diğer türlü inan daha büyük ataklar oluyor. Ben günlerce hastaneye gidip serum taktırdığımı biliyorum. Migrenin tek sebebi stres. Sana da stressiz bir hayat diliyorum. Yalnız kalmak zordur seni anlıyorum inan biz ailelerimize yakınız ama gidip gelemiyoruz görüntülü görüyoruz uzakmış gibi. Hastalık herkesi hasret bıraktı. Bu süreci de lehimize çevirmek adına sağlığıma ayırıyorum evdeki zamanı iyide geldi. İnşallah sana da çok iyi gelirKızlar hepinize çok teşekkür ederim. Tanılı bir migrenim yok ama ben ne zaman üzülsem bir stres yaşasam çok şiddetli başım ağrıyor. Dün pek keyfim yoktu yeni ev stresi, iyice Almanya’ya yerleşiyor olmak falan sanırım farkında olmadan çok gerginim. Geçen subattan beri Türkiye’ye gelmedik pandemiden haliyle hasret arttı aileme. dün sinirlerim boşaldı baya ağladım sanırım o tetikledi ama bugüne kadar olanlardan çok fazlaydı şu pandemi geçsin gideceğim doktora bu dönemde dr gitmek istemiyorum. En önemli servetimi gerçekten sağlığımız.
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?Günaydın kızlar iyi Pazar’lar
Cumartesi menüm
9:30
Yarım çay kaşığı Hindistan cevizi yağlı kahve
12:00
Haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir , çeyrek avakado, 1,5 dilim ekmek , yeşillik, az zeytinyağda sotelenmiş kapya biber
15:00
Eritrol ( tatlandırıcı 0 kalori) ile haşlanmış kabak tatlısı üzerine 1 tatlı kaşığı tahin, 1 ceviz
18:00
Fırında karnabahar, yoğurt, avuç içi kadar ızgara tavuk
Su: 2lt
Spor: 30dk Leslie, 20dk pilates, 60 mekik
5000 adım
Kızlar bilekliğim 12den sonra sıfırlanıyor, çok kaliteli birşey olmadığı için maalesef geriye dönük bakamıyorum kusura bakmayın en son gördüğüm 5300 civarıydı, resim atamadım o yüzden.
Dün akşam çok kötü bir akşam geçirdimbaş ağrım çok çok şiddetlendi ve ona bulantı kusma da eklendi. 112yi çağıracaktık nerdeyse ama oğlum korkar diye dayanmaya çalıştım. içtiğim ağrı kesicileri çıkardım hep en son kendimi çok sıktım bir tanesi etkisini göstermeye başladı sonrada uyuyakalmışım bu ara çok sık yaşıyorum doktora görünmem şart oldu ama bugün iyiyim şükür
Arrietty_ @_Vera_
E English_teacherrr
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Tanılı bir migrenim yok ama ben ne zaman üzülsem bir stres yaşasam çok şiddetli başım ağrıyor. Dün pek keyfim yoktu yeni ev stresi, iyice Almanya’ya yerleşiyor olmak falan sanırım farkında olmadan çok gerginim. Geçen subattan beri Türkiye’ye gelmedik pandemiden haliyle hasret arttı aileme. dün sinirlerim boşaldı baya ağladım sanırım o tetikledi ama bugüne kadar olanlardan çok fazlaydı şu pandemi geçsin gideceğim doktora bu dönemde dr gitmek istemiyorum. En önemli servetimi gerçekten sağlığımız.
Bence de
Kaptanım öncelikle emeginiz için teşekkür ederim.
Bugünün egzersizi bu kollar için istediğim gibi video bulamadım bugün karın olsun yarın kollar için yeniden bakıcam
Allah kolaylık versin. Görüşmek üzereMerhaba arkadaslar. Kusura bakmayin iki gundur duzgun yazamadim. Spora diyete devam ama biraz rahatsizim. Regl de oldum. Biraz da sorunlu donemler gecirdim. Hafta ici onoine ders yogunlugu hafta sonu da ev isi cocuk vs bildirim yapamadim. Bi sure ara vericem izninizle cunku sorumluluklari yerine getiremedikce ayrica geriliyorum. Su donemleri atlatayim gelecegim insallah daha sonra.
Arrietty_ @_Vera_ Night owl Her sey icin tesekkurler
Yorgunluktan can istemiyor bazen45 dk leslıe yaptım
Plates vıdeosunu yaptım
Ayrıca on dk baska vıdyo yaptım
Dusa gırcem sımdı
Be yerem bılmıyorum canım hıc bısey yemek ısyemıo suan
Kullanici | Cuma | Cumartesi | Pazar | |||||
| ||||||||
| ||||||||
A Aylakkadin | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
E English_teacherrr | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
@_Vera_ | ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
| ||||||||
B Beklenen2 | MUAF | |||||||
| ||||||||
@Ozlemlerhayallar | MUAF | MUAF |
Güzel olmuş kaptanım eline sağlıkKizlar menu tablosunda degisiklik yaptim. Simdi Eve yururken
EVe gelince adim ve spor puan tablosunu yapacagim..
Lütfen menu ve spor paylasimi ertesi gune birakmayin
Ne guzel fena mi :))Ben hep buradayım yaa hafta sonu nöbetçisi gibi oldum
Sanki daha az göz yoruyor?Güzel olmuş kaptanım eline sağlık
Eline sağlık11 - 17 Aralik Sporve Menü paylasim tablosu.
Iki ikon kullaniyoruz. Menü ve spor paylasimi yapildi iseEger spor eksik ise . Es yarisi var ise es tarafindan spor cezasi verilmelidir. Özel durumlarda es ve kaptanlari bilgilendiriniz
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar CanTorun Ceyhans A Aylakkadin Ozzybal buketx Mucizemsn E English_teacherrr Liliee_ Melegimkorusun sedulu Arrietty_ @_Vera_ Hyperborea17 esmeriiim JaneRizzoli Varyemez pamukskr Night owl caroline84 B Beklenen2 MUAF Bir Pelincik @Ozlemlerhayallar MUAF MUAF
Evet daha sade daha güzel olmuş böyle deSanki daha az göz yoruyor?
Ne guzel fena mi :))
Kimseler yokken yerleri silelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?