Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım malesef stres migreni tetikliyor. Teşhisini almasan daha iyi aslında çünkü bir tedavisi yok. Stres yapma derler ve çok ağrı olursa serum iğne yada migrex gibi kuvvetli ilaçlar verirler. Çözüm mü dersen yıllardır yaşıyorum hiç çözüm değil. Tek çözüm kendini üzmemek. Sürekli kafanı güzel şeylerle meşgul etmek. Ben diyet ve spor yapıyorum gün boyu aklımda onlar var ya çok şükür ağrı yaşamıyorum. Ama evde boş oturunca sürekli düşünceler negatif şeyler ister istemez ağrıya sebep oluyor. Kendi doktorun kendin ol. Doktora tabiki git biz teşhis koyamayız ama migrense ağrının hafif başladığını bile hissetsen havuç suyu iç. Baktın olmuyor bir ağrı kesici parol vs. Diğer türlü inan daha büyük ataklar oluyor. Ben günlerce hastaneye gidip serum taktırdığımı biliyorum. Migrenin tek sebebi stres. Sana da stressiz bir hayat diliyorum. Yalnız kalmak zordur seni anlıyorum inan biz ailelerimize yakınız ama gidip gelemiyoruz görüntülü görüyoruz uzakmış gibi. Hastalık herkesi hasret bıraktı. Bu süreci de lehimize çevirmek adına sağlığıma ayırıyorum evdeki zamanı iyide geldi. İnşallah sana da çok iyi gelir Yeni evinde de mutlulukların en güzelini yaşarsın inşallah. Sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum hayırlı olsun

Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?

Allah yardım etsin
Bence de

Bugünün egzersizi bu kollar için istediğim gibi video bulamadım bugün karın olsun yarın kollar için yeniden bakıcam
Kaptanım öncelikle emeginiz için teşekkür ederim.
Şimdi ben yeni başladım fazlacada kilo aldım başlangıçta biraz kilo vereyim yürüyüş yapayım sonra bu videoları yaparım.

Merhaba arkadaslar. Kusura bakmayin iki gundur duzgun yazamadim. Spora diyete devam ama biraz rahatsizim. Regl de oldum. Biraz da sorunlu donemler gecirdim. Hafta ici onoine ders yogunlugu hafta sonu da ev isi cocuk vs bildirim yapamadim. Bi sure ara vericem izninizle cunku sorumluluklari yerine getiremedikce ayrica geriliyorum. Su donemleri atlatayim gelecegim insallah daha sonra.
Arrietty_ @_Vera_ Night owl Her sey icin tesekkurler

Allah kolaylık versin. Görüşmek üzere

11 - 17 Aralik Spor ve Menü paylasim tablosu.

Iki ikon kullaniyoruz. Menü ve spor paylasimi yapildi ise Eger spor eksik ise . Es yarisi var ise es tarafindan spor cezasi verilmelidir. Özel durumlarda es ve kaptanlari bilgilendiriniz

Eline sağlık

Sabah: filtre kahve (14 civari)

sucuklu yumurta, 3 ince dilim t. B. Ekmegi 2 tatli kasigi pekmez. İki dilim hindi salam

Aksam: bir tabak nohut yemegi ve karakilcik pilavi. (17:40)

cay kahve sekersiz.

su ana kdar 3 lt su ictim.

75 squat, 3 dk jj ve 30 duz mekik 20 capraz mekik yaptim.

Evin icinde yuruyus yapmaya calisacagim ama oglan bugun uyumadi con vakit bulamadim bir de banyo yaptirdim derken zaman su gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…