Geçmiş olsun migren atağı gibi mi ?Günaydın kızlar iyi Pazar’lar
Cumartesi menüm
9:30
Yarım çay kaşığı Hindistan cevizi yağlı kahve
12:00
Haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir , çeyrek avakado, 1,5 dilim ekmek , yeşillik, az zeytinyağda sotelenmiş kapya biber
15:00
Eritrol ( tatlandırıcı 0 kalori) ile haşlanmış kabak tatlısı üzerine 1 tatlı kaşığı tahin, 1 ceviz
18:00
Fırında karnabahar, yoğurt, avuç içi kadar ızgara tavuk
Su: 2lt
Spor: 30dk Leslie, 20dk pilates, 60 mekik
5000 adım
Kızlar bilekliğim 12den sonra sıfırlanıyor, çok kaliteli birşey olmadığı için maalesef geriye dönük bakamıyorum kusura bakmayın en son gördüğüm 5300 civarıydı, resim atamadım o yüzden.
Dün akşam çok kötü bir akşam geçirdimbaş ağrım çok çok şiddetlendi ve ona bulantı kusma da eklendi. 112yi çağıracaktık nerdeyse ama oğlum korkar diye dayanmaya çalıştım. içtiğim ağrı kesicileri çıkardım hep en son kendimi çok sıktım bir tanesi etkisini göstermeye başladı sonrada uyuyakalmışım bu ara çok sık yaşıyorum doktora görünmem şart oldu ama bugün iyiyim şükür
Arrietty_ @_Vera_
E English_teacherrr
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm migrenin mi vardı yoksa aniden mi çıktı böyle ağrılarGünaydın kızlar iyi Pazar’lar
Cumartesi menüm
Haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir , çeyrek avakado, 1,5 dilim ekmek , yeşillik, az zeytinyağda sotelenmiş kapya biber
Eritrol ( tatlandırıcı 0 kalori) ile haşlanmış kabak tatlısı üzerine 1 tatlı kaşığı tahin, 1 ceviz
5000 adım
Kızlar bilekliğim 12den sonra sıfırlanıyor, çok kaliteli birşey olmadığı için maalesef geriye dönük bakamıyorum kusura bakmayın en son gördüğüm 5300 civarıydı, resim atamadım o yüzden.
Dün akşam çok kötü bir akşam geçirdimbaş ağrım çok çok şiddetlendi ve ona bulantı kusma da eklendi. 112yi çağıracaktık nerdeyse ama oğlum korkar diye dayanmaya çalıştım. içtiğim ağrı kesicileri çıkardım hep en son kendimi çok sıktım bir tanesi etkisini göstermeye başladı sonrada uyuyakalmışım bu ara çok sık yaşıyorum doktora görünmem şart oldu ama bugün iyiyim şükür
Arrietty_ @_Vera_
E English_teacherrr
Çok geçmiş olsun, bir kere migren atağı yaşamıştım. 1 hafta da kendime zor gelmiştim. Bolca dinlen...Günaydın kızlar iyi Pazar’lar
Cumartesi menüm
5000 adım
Arrietty_ @_Vera_
E English_teacherrr
Videoyu ekledim canım tekrar atayım burayaHerkese günaydın,
Bugün biraz sessiz buralar, pazar günü etkisi herhalde. Birazdan ben de kahvaltıya geçeceğim, şimdi küçüğü uyutuyorum.
Ayrıca bugün pilates videosu yok mu yoksa dünkünü mü yapacağız? @_Vera_
Günaydın canımGünaydın arkadaşlar
Sagol cnmVideoyu ekledim canım tekrar atayım buraya
Günaydın canımnasılsın bugünün planı neler
Günaydın canım
Günaydın kaptanım
Günaydın canımGünaydın kızlar mutlu pazarlar
Benim üst bacaklar hamlamış çok ağrıyor ama adımlar 10 bin olacak inşallahSagol cnmBugün kü attigin video tam benlik(malum göbek ) onu yaparım inş biraz da lesli, adımlama yeter heralde
Sen de neler var
Yarın söyleyim hedefi yarın ki kiloma göre olurmu kaptanım regl oldum daCuma hedefleriniz neler kizlar?
Benim hedefim 63.5
Isminiz bile oyle tatli ki. ♡ size torunla mutluluklarMutlu pazarlar kizlar...
Bugun torun aksama kadar bizde.
Ozel vakit gecirecekmisik.
Birbirimize zaman ayirmamiz gerekiyormus, yoksa mutsuz oluyormus.
Dilli duduk!
Satranc, milyoner ne bulduysa getirmis.
Torundan ne kadar izin cikarsa, o kadar adim.
Bugun yonetim onda...
Herkese kolay gelsin...
Ben hedefimi değiştirdim dün. 72.3 bu sefer.Cuma hedefleriniz neler kizlar?
Benim hedefim 63.5
O kol videosunu yapsak ölürükkkk o kadar zalım değilim ama bugün bacaklarım hamlamış çok fena 2 set yaptım ben birde bacak videosunuSelam kizlar
Gecmis olsunMelegimkorusun . Migren cok kotu bisey
Veram sanada gecmis olsun
Ben malum Isteyim
@_Vera_ dün ki video da ki hocanin kol videosu var. Onu ekleyeceksin diye cok korktum
Yorumlari okudum ve yollarialiyormus
Benim hedefim 65Cuma hedefleriniz neler kizlar?
Benim hedefim 63.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?