- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Neresi olmadı? Belki vucudunu sasirtiyorsunBugün pek olmadı menü ama işte sporla kapatmaya çalıştım arayı
Pankekte un var şehriye karb buğday karb un helvası karb çok olmuş canımMerhaba,
10:00 - 5 küçük sekersiz pankek, 2 kk peynir 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, kapya, salatalık
13:00 - 1 mandalina
16:00 - 1 kase tavuklu arpa şehriye çorbası, 1 kase kereviz yemeği, 1 kase kara buğday salatasi
17:30 2 tatlı kaşığı kadar un helvası
Su: şimdilik 2 litre
Sporu yatmadan paylaşacağım.
Arrietty_ @_Vera_ @sedulu CanTorun
Menün süperVaryemez sabahki krepler nohut unundan yapıldı. İçinde peynir saklı :)
Reçel şekersiz
Su 2 lt olacak
Spor yok
Senin günün nasıldı?
Ben yapamadım onu biraz rahatsızım iyi miydi video yarına ne gelsin? Menü yok gibi bişi zatenBen menümü yazayım çünkü başka bir şey yemeyeceğim adım sayımı sonra atarım
Kahvaltı yeşil çay salatalık maydanoz peynir
Öğlen kahve
Akşam kahve
Su 3 lt
Chloe ting 30 dk 300 puan
@_Vera_ min önerdiği video karın için 8 dk diyeyim ( bunun puanı hesaplayamadım)
Dans 45 dk 315 puan
Arrietty_ @Liliee_ ama eşim hala aktif değil
Aktif olmayanlar 3 hafta eş listesine giremeyecek ve spor puanları tabloya eklenmicek kaptanım zalım Veranın kanunları böyledirMenu nerde?
Ay benimde
Aksam tablo isini tamamlayim da bakayim iyice aktif olmayan baska var mi. Hemen son defa yeni eslestirme yaparim
Cumartesi çok güzelCumartesi
Sabah
omlet bir dilim ekmek çay
Öğle
Bir avuç kuş üzümü bir kase yoğurt
Akşam
Et köfte salata ve ayran
30 dk leslie
Tost olmasa fena değil aslında su çok iyiBen pazar günü ne spor yapabildim ne de yedikleriöe dikkat edebildim eşim evde oluncasabah yumurta piyazı bir parça tost yedim akşam fırında tavuk bir kaşık pilav yedim 3 litre su içtim
Süper gün
Azcık karb fazla mı acep
Kaptanım ceza vermiş bende bermiyim üstüneMenü
Sabah: 3 dilim ekmek,peynir, zeytin,domates
Ara: muz,1 portakal
Öğle:
Ara:1 portakal
Akşam: bezelye,pilav, yoğurt
Kaçamak olarak 2 dilim pizza ve bir İzmir bombası yedim. Eşsiz olduğum için cezam ne olmalı fikir verebilir misiniz?
Su:2Lt
Spor: esneme hareketleri ve poomsae oh jang
Eşim sporların şahaneSabah : incir kürü(bebek için) +1 çb kefir
Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta+5 zeytin+2 ceviz+bol yeşillik+salatalık+1 kupa yeşil çay
Ara öğün : hindistan cevizli Türk kahvesi + maden suyu+2 günkurusu
Proteinli süt(200ml)+1/2 muz
incir kürü(bebek için)
Akşam yemeği:100 gr hamsi + bol salata
1 mandalina+ kuşburnu çayı (içerim)
Su : 2.5 lt
Spor olarak;
8 dk pilates(karın)(40 kl) = 56 puan
9 dk pilates(bacak kalça)(45kl) =63 puan
10 dk pilates(iç uyluk)(70kl) =70 puan
2 mile leslie =210 puan
Bilerek yazdım kalorisini birşey yerken yakmanın zorluğunu anlayalım diye
Adımı foto olarak paylaşacağım
Arrietty_ @_Vera_ @sedulu
Su şahane menü de öyle afiyet olsun
Yine harikasın abla1 kuru incir, 1 gun kurusu kayisi ve uzerine 400 ml ilik su icildi...
KAHVALTI:
Dana kavurmali yumurta
Kuzu kulagi, maydanoz
6 zeytin
1 bardak acik, sekersiz cay
Sade Turk Kahvesi
6 cig badem
Yesil cay
OGLEN:
1 kucuk elma
1 mandalina
1 bardak kefir
Yesil cay
6 cig findik
AKSAM:
1 kepce etli k.fasulye
Yesil salata
1 kase yogurt
Adacayi
SU:
3 Lt
SPOR:
Diz ve bacak egzersizi. 150 puan.
Ne demek 2 3 dilim kapya o 2 3 adettir kanki Hahahah az yenmez adabı vardır kapya yemenin hahahaBugünkü menüm
Sabah
100 gr menemen
20 gr peynir
1 tb ekmeği
2 3 dilim kapya biber
1 tk fıstık ezmesi
Ara
2 ceviz 4 5 yer fıstığı
Kırmızı Mercimek li muffin
Öğle yarım ıspanaklı gözleme
Su 3 lt ve 2 bardak ceza suyu
Spor 20 dk dans cezam
Plates videosu
10000 adım
Arrietty_ @_Vera_ @sedulu Melegimkorusun
Yook valla öyle bi niyetim yoktu da gözleme ye dayanamadım işteNeresi olmadı? Belki vucudunu sasirtiyorsun
Yok canım güya onu da sağlıklı kendime diye yaptım gözleme yemeyecektim dayanamadım iredeme sahip çıkamadımPankekte un var şehriye karb buğday karb un helvası karb çok olmuş canım
Menün süper
Ben yapamadım onu biraz rahatsızım iyi miydi video yarına ne gelsin? Menü yok gibi bişi zaten
Aktif olmayanlar 3 hafta eş listesine giremeyecek ve spor puanları tabloya eklenmicek kaptanım zalım Veranın kanunları böyledir
Cumartesi çok güzel
Tost olmasa fena değil aslında su çok iyi
Süper gün
Azcık karb fazla mı acep
Kaptanım ceza vermiş bende bermiyim üstüne
Eşim sporların şahane
Yine harikasın abla
Ne demek 2 3 dilim kapya o 2 3 adettir kanki Hahahah az yenmez adabı vardır kapya yemenin hahaha
Menün güzel muffin mercimekli olduğu için bişi demedim yasaklı bişi var mı içinde
@_Vera_ kesinlikle haklisin. Aksam yemegini atladim gibi ama simdi de açlıktan öleceğim sanirimPankekte un var şehriye karb buğday karb un helvası karb çok olmuş canım
Menün süper
Ben yapamadım onu biraz rahatsızım iyi miydi video yarına ne gelsin? Menü yok gibi bişi zaten
Aktif olmayanlar 3 hafta eş listesine giremeyecek ve spor puanları tabloya eklenmicek kaptanım zalım Veranın kanunları böyledir
Cumartesi çok güzel
Tost olmasa fena değil aslında su çok iyi
Süper gün
Azcık karb fazla mı acep
Kaptanım ceza vermiş bende bermiyim üstüne
Eşim sporların şahane
Yine harikasın abla
Ne demek 2 3 dilim kapya o 2 3 adettir kanki Hahahah az yenmez adabı vardır kapya yemenin hahaha
Menün güzel muffin mercimekli olduğu için bişi demedim yasaklı bişi var mı içinde
Sakın bişe yemeyesin yeşil çay iç bastırır@_Vera_ kesinlikle haklisin. Aksam yemegini atladim gibi ama simdi de açlıktan öleceğim sanirim
kızlar takımı iyice boşladım sonrada kilo alınca gelmeye yüzüm olmadı@nanekekik nasıl oldun canım tüm gün aklımdaydın bir türlü yazma fırsatım olmadı uyumadan sorayım seni. İyisindir inşallah ağrıların geçmiştir.
@Birgaripyolcu06 canım test yaptırdın mı sonucu nedir seni de çok merak ediyorum iyi ol inşallah
fyzanur nerelerdesinnn seni merak ediyorum
@GCA canım sende uzun zamandır yoksun toparlanabildin mi her şey yolunda mı
@stitch canımmm nasılsın uğramıyorsun buralara pek özletme kendini
@E-brulim noktam nasıl çiçeği burnunda anne. İyi misin nasıl geçir günlerin?
@Tanssss taze mezun nasılsın neler yapıyorsun
Bence de ogunleri gecistirmeyin.@_Vera_ kesinlikle haklisin. Aksam yemegini atladim gibi ama simdi de açlıktan öleceğim sanirim
Yeşillik varsa yesene maydanoz felan@_Vera_ kesinlikle haklisin. Aksam yemegini atladim gibi ama simdi de açlıktan öleceğim sanirim
Merhaba tatlım ben güne çok erken başladımVaryemez sabahki krepler nohut unundan yapıldı. İçinde peynir saklı :)
Reçel şekersiz
Su 2 lt olacak
Spor yok
Senin günün nasıldı?
Yarın iş bol sanşÇok teşekkür ederim zevkle yapacağım. Ya yarın iş görüşmem var da stresliyim biraz
Eşim cezanı vermiştim ama sen akşam yememişsin hiçbirşeyBugünkü menüm
Sabah
100 gr menemen
20 gr peynir
1 tb ekmeği
2 3 dilim kapya biber
1 tk fıstık ezmesi
Ara
2 ceviz 4 5 yer fıstığı
Kırmızı Mercimek li muffin
Öğle yarım ıspanaklı gözleme
Su 3 lt ve 2 bardak ceza suyu
Spor 20 dk dans cezam
Plates videosu
10000 adım
Arrietty_ @_Vera_ @sedulu Melegimkorusun
Canım hoşgeldin merak etmiştik seni. İyi olduğuna sevindim verilmeyecek kilo almamışsın ki başladın mı hemen gider canım onlardakızlar takımı iyice boşladım sonrada kilo alınca gelmeye yüzüm olmadıöncelikle kovid çıkan iş arkadaşlarımda sonra benim testim negatif çıktı . birisi hala iyileşemedi , diğeri iyi çok şükür. benim boğz ağrım vardı o da normal bademcik enfeksiyonuymuş . bu süreçtede 59 kiloya çıktım takıma gelmeye yüzüm olmadı. aslında girip geçmişe bakıp bakıp çıktım siz nasılsınız iyi misiiniz ?
Sevindim bisey cikmamasinakızlar takımı iyice boşladım sonrada kilo alınca gelmeye yüzüm olmadıöncelikle kovid çıkan iş arkadaşlarımda sonra benim testim negatif çıktı . birisi hala iyileşemedi , diğeri iyi çok şükür. benim boğz ağrım vardı o da normal bademcik enfeksiyonuymuş . bu süreçtede 59 kiloya çıktım takıma gelmeye yüzüm olmadı. aslında girip geçmişe bakıp bakıp çıktım siz nasılsınız iyi misiiniz ?
Merhabalar tekrar hoşgeldin Fulya bende memnun oldum çok. 3.haftam benimde yeni sayılırım.hayırlı akşamlar kızlar , tanımadığım bir sürü kişi katılmış takıma :) ben takımın eski üyesiyim bir gelip bir gidiyorum uuzun süredir buradayım fakat hedefime ulaşamadım halahemen kendimi tanıtayım ismim feyza , 31 yaşındayım ,boyum 158 , bekarım , çalışıyorum ama işim gereği fazla oturuyorum bu ara . tekrar sağlıklı beslenmeye dönmeye çalışıyorum .
Canım aynı günde börek, kadayıf ve profiterol fazla olmuş canımMerhaba tatlım ben güne çok erken başladım
Kahvaltı
1 kuru incir
7 kuru üzüm
1.5 peynirli milföy börek
1 fincan çay
Ara
2 bardak maydanoz suyu
Öğle (saat 12:30 )
Soğanlı yumurta ( 1 soğan 2 yumurta)
4 yk yoğurt
1dilim ekmek
1 yk kadayıf
Ara
1 elma
5 fındık
Akşam Saat 18 00 civarı
1kepçe kuru fasulye
3 yk yoğurt
2 profiterol
Su lt
Şu ana kadar lesli eşliğinde 8000 e yakın adım
1 saat daha birşeyler yaparım nasipse
Eskiler tek tek izine cikinca öyle olduhayırlı akşamlar kızlar , tanımadığım bir sürü kişi katılmış takıma :) ben takımın eski üyesiyim bir gelip bir gidiyorum uuzun süredir buradayım fakat hedefime ulaşamadım halahemen kendimi tanıtayım ismim feyza , 31 yaşındayım ,boyum 158 , bekarım , çalışıyorum ama işim gereği fazla oturuyorum bu ara . tekrar sağlıklı beslenmeye dönmeye çalışıyorum .
Iyıyımm bendee teşekkür ederim her gıdıp geldıgınde zayflıyorsun bravoBurdayım artık :)
İyiyim sen nasılsın?
Cok az olmuş az daha vereydınBenden Sana
30 squat 30 Burpess
Sonra
20 Squat 20 burpees
Son olarak
10 Squat 10 Burpess
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?