Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kolaylıklar dilerim

Merhaba,

10:00 - 5 küçük sekersiz pankek, 2 kk peynir 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, kapya, salatalık

13:00 - 1 mandalina

16:00 - 1 kase tavuklu arpa şehriye çorbası, 1 kase kereviz yemeği, 1 kase kara buğday salatasi

17:30 2 tatlı kaşığı kadar un helvası

Su: şimdilik 2 litre
Sporu yatmadan paylaşacağım.

Arrietty_ @_Vera_ sedulu CanTorun

Varyemez sabahki krepler nohut unundan yapıldı. İçinde peynir saklı :)
Reçel şekersiz
Su 2 lt olacak
Spor yok
Senin günün nasıldı?

Eklentiler

• 9BF88526-6D62-4039-A8EE-6D51A9DE4332.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 23
  • 3ED5D118-D4B5-49C5-B2F7-A3D35A39D9E9.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 25
Ben menümü yazayım çünkü başka bir şey yemeyeceğim adım sayımı sonra atarım
Kahvaltı yeşil çay salatalık maydanoz peynir
Öğlen kahve
Akşam kahve

Su 3 lt
Chloe ting 30 dk 300 puan
@_Vera_ min önerdiği video karın için 8 dk diyeyim ( bunun puanı hesaplayamadım )
Dans 45 dk 315 puan
Arrietty_ Liliee_ ama eşim hala aktif değil

Menu nerde?
Ay benimde
Aksam tablo isini tamamlayim da bakayim iyice aktif olmayan baska var mi. Hemen son defa yeni eslestirme yaparim

Cumartesi
Sabah
omlet bir dilim ekmek çay
Öğle
Bir avuç kuş üzümü bir kase yoğurt
Akşam
Et köfte salata ve ayran
30 dk leslie

Hiç canını sıkma önemli olan kaldığın yerden devam etmek fazladan 2 bardak su cezası ve demi oğlan durmuyor onunla 20dk dans
Tavsiyelerin için çok saol canım. Havuç suyunu duymamıştım deneyeceğim. Elimden geldiğince stres olmamaya çalışıyorum ama insanız sonuçta. Ben birde çok inçe düşünmeye çalışırım herseye aynı şeyi başkalarından bekleyince ister istemez üzülüyorum. Önemli olan sağlık diğerlerini çok takmamak gerekiyor, kendimi törpüleyebildiğim kadar törpülüyorum.
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?

çok daha iyiyim canım saol
Sanki daha az göz yoruyor?
Arrietty_ kaptanım eline sağlık çok güzel olmuş
Canım menü nerde senin saydıklarını ben ayak üstü atıştırmalık yapıyorum çok az beslenmiyor musun ?

Tamam canım hemen yapıyorum cezalarımı sağol adımları tamamlamaya çalışıyorum şimdi bakalım bi yarım saat daha yürürsem tamamlarım 10000 e sonra menümü yazayım

Afiyet olsun diyecemde bişey yememişin ki

Karışmak gibi olmasın ama sadece kahvaltı. Yani normalde iştahlı biri miydin?
Hayır canım iştahlı değilim. Menülere bakarsan ne sabah ne akşam ekmek tüketmiyorum normalde. Bu bir kaç gündür ekstra iştah kesildi akşam pek yemek istemez oldu canım
Normalde de az yerim ama bu bir kaç gündür ekstra iştah sorunum var. Düzelir elbet bi iki gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…