Kolaylıklar dilerimMerhaba arkadaslar. Kusura bakmayin iki gundur duzgun yazamadim. Spora diyete devam ama biraz rahatsizim. Regl de oldum. Biraz da sorunlu donemler gecirdim. Hafta ici onoine ders yogunlugu hafta sonu da ev isi cocuk vs bildirim yapamadim. Bi sure ara vericem izninizle cunku sorumluluklari yerine getiremedikce ayrica geriliyorum. Su donemleri atlatayim gelecegim insallah daha sonra.
Arrietty_ @_Vera_ @Axelia Her sey icin tesekkurler
Burdayım artık :)unutmustur eşin. Sen bı varsın bı yoksun nasılsınn
Hangısı karın için onerdıgın vıdyo bana karın lazım
Bende çılgın bir menü ileCilgin bir adim sayisi ile geliyorum aksama
Menu nerde?Ben menümü yazayım çünkü başka bir şey yemeyeceğim adım sayımı sonra atarım
Kahvaltı yeşil çay salatalık maydanoz peynir
Öğlen kahve
Akşam kahve
Su 3 lt
Chloe ting 30 dk 300 puan
@_Vera_ min önerdiği video karın için 8 dk diyeyim ( bunun puanı hesaplayamadım)
Dans 45 dk 315 puan
Arrietty_ Liliee_ ama eşim hala aktif değil
Olmayan menü bildirimi deseydimMenu nerde?
Ay benimde
Aksam tablo isini tamamlayim da bakayim iyice aktif olmayan baska var mi. Hemen son defa yeni eslestirme yaparim
Karışmak gibi olmasın ama sadece kahvaltı. Yani normalde iştahlı biri miydin?Olmayan menü bildirimi deseydim
Bu sıra canım bir şey istemiyor
Cumartesi11 - 17 Aralik Sporve Menü paylasim tablosu.
Iki ikon kullaniyoruz. Menü ve spor paylasimi yapildi iseEger spor eksik ise . Es yarisi var ise es tarafindan spor cezasi verilmelidir. Özel durumlarda es ve kaptanlari bilgilendiriniz
Kullanici Cuma Cumartesi Pazar CanTorun Ceyhans @Aylakkadin Ozzybal buketx @Fulyaa21 E English_teacherrr Liliee_ Melegimkorusun sedulu Arrietty_ @_Vera_ @Hyperborea17 @esmeriiim JaneRizzoli Varyemez @pamukskr @Axelia @caroline84 @Beklenen2 MUAF Bir Pelincik @Ozlemlerhayallar MUAF MUAF
Hiç canını sıkma önemli olan kaldığın yerden devam etmekBugun benim için kötü geçiyo oğlum hiç durmuyo uyuttum geri hemen uyandı ağlayıp duruyo bende eşime gözleme yapmıştım ve kötü son dayanamadım bende yarım yedim sabah kahvaltısı gayet iyi ve sağlıklıydı aslında ama işte içim rahat değil ceza ver bana ne ise razıyım
Tavsiyelerin için çok saol canım. Havuç suyunu duymamıştım deneyeceğim. Elimden geldiğince stres olmamaya çalışıyorum ama insanız sonuçta. Ben birde çok inçe düşünmeye çalışırım herseye aynı şeyi başkalarından bekleyince ister istemez üzülüyorum. Önemli olan sağlık diğerlerini çok takmamak gerekiyor, kendimi törpüleyebildiğim kadar törpülüyorum.Canım malesef stres migreni tetikliyor. Teşhisini almasan daha iyi aslında çünkü bir tedavisi yok. Stres yapma derler ve çok ağrı olursa serum iğne yada migrex gibi kuvvetli ilaçlar verirler. Çözüm mü dersen yıllardır yaşıyorum hiç çözüm değil. Tek çözüm kendini üzmemek. Sürekli kafanı güzel şeylerle meşgul etmek. Ben diyet ve spor yapıyorum gün boyu aklımda onlar var ya çok şükür ağrı yaşamıyorum. Ama evde boş oturunca sürekli düşünceler negatif şeyler ister istemez ağrıya sebep oluyor. Kendi doktorun kendin ol. Doktora tabiki git biz teşhis koyamayız ama migrense ağrının hafif başladığını bile hissetsen havuç suyu iç. Baktın olmuyor bir ağrı kesici parol vs. Diğer türlü inan daha büyük ataklar oluyor. Ben günlerce hastaneye gidip serum taktırdığımı biliyorum. Migrenin tek sebebi stres. Sana da stressiz bir hayat diliyorum. Yalnız kalmak zordur seni anlıyorum inan biz ailelerimize yakınız ama gidip gelemiyoruz görüntülü görüyoruz uzakmış gibi. Hastalık herkesi hasret bıraktı. Bu süreci de lehimize çevirmek adına sağlığıma ayırıyorum evdeki zamanı iyide geldi. İnşallah sana da çok iyi gelirYeni evinde de mutlulukların en güzelini yaşarsın inşallah. Sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Canım menü nerdeBen menümü yazayım çünkü başka bir şey yemeyeceğim adım sayımı sonra atarım
Öğlen kahve
Akşam kahve
Su 3 lt
@_Vera_ min önerdiği video karın için 8 dk diyeyim ( bunun puanı hesaplayamadım)
Dans 45 dk 315 puan
Tamam canım hemen yapıyorum cezalarımıHiç canını sıkma önemli olan kaldığın yerden devam etmekfazladan 2 bardak su cezası ve demi oğlan durmuyor onunla 20dk dans
Tavsiyelerin için çok saol canım. Havuç suyunu duymamıştım deneyeceğim. Elimden geldiğince stres olmamaya çalışıyorum ama insanız sonuçta. Ben birde çok inçe düşünmeye çalışırım herseye aynı şeyi başkalarından bekleyince ister istemez üzülüyorum. Önemli olan sağlık diğerlerini çok takmamak gerekiyor, kendimi törpüleyebildiğim kadar törpülüyorum.
çok daha iyiyim canım saol
Sanki daha az göz yoruyor?
Arrietty_ kaptanım eline sağlık çok güzel olmuş
Canım menü nerdesenin saydıklarını ben ayak üstü atıştırmalık yapıyorum çok az beslenmiyor musun ?
Afiyet olsun diyecemde bişey yememişin kiBen menümü yazayım çünkü başka bir şey yemeyeceğim adım sayımı sonra atarım
Öğlen kahve
Akşam kahve
Su 3 lt
Dans 45 dk 315 puan
Hayır canım iştahlı değilim. Menülere bakarsan ne sabah ne akşam ekmek tüketmiyorum normalde. Bu bir kaç gündür ekstra iştah kesildi akşam pek yemek istemez oldu canımKarışmak gibi olmasın ama sadece kahvaltı. Yani normalde iştahlı biri miydin?
Normalde de az yerim ama bu bir kaç gündür ekstra iştah sorunum var. Düzelir elbet bi iki gün sonraHiç canını sıkma önemli olan kaldığın yerden devam etmekfazladan 2 bardak su cezası ve demi oğlan durmuyor onunla 20dk dans
Tavsiyelerin için çok saol canım. Havuç suyunu duymamıştım deneyeceğim. Elimden geldiğince stres olmamaya çalışıyorum ama insanız sonuçta. Ben birde çok inçe düşünmeye çalışırım herseye aynı şeyi başkalarından bekleyince ister istemez üzülüyorum. Önemli olan sağlık diğerlerini çok takmamak gerekiyor, kendimi törpüleyebildiğim kadar törpülüyorum.
çok daha iyiyim canım saol
Sanki daha az göz yoruyor?
Arrietty_ kaptanım eline sağlık çok güzel olmuş
Canım menü nerdesenin saydıklarını ben ayak üstü atıştırmalık yapıyorum çok az beslenmiyor musun ?
Ya sorma iştah kesildi kahvaltıda bile az yedim iki gündürAfiyet olsun diyecemde bişey yememişin ki
Sana ceza 2 yumurta haşlada yeYa sorma iştah kesildi kahvaltıda bile az yedim iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?