- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 35
Tekrar hoşgeldin canım sevindim iyi olmana kilo verilir sağlık olsun dahayırlı akşamlar kızlar , tanımadığım bir sürü kişi katılmış takıma :) ben takımın eski üyesiyim bir gelip bir gidiyorum uuzun süredir buradayım fakat hedefime ulaşamadım halahemen kendimi tanıtayım ismim feyza , 31 yaşındayım ,boyum 158 , bekarım , çalışıyorum ama işim gereği fazla oturuyorum bu ara . tekrar sağlıklı beslenmeye dönmeye çalışıyorum .
Aha kalkıyorum tekrar koşu bandına 20 yapıp öyle gideyimYapalım kız haydin
He valla kendime ceza verdim bende yemedim ama şimdi yoğurt kürümü yaptım canım dediğin gibi baharatlıYarın iş bol sanşinş beklediğinden bile iyi geçer
Eşim cezanı vermiştim ama sen akşam yememişsin hiçbirşeyBir yoğurt bari ye zencefilli+zerdeçallı
Canım hoşgeldin merak etmiştik seni. İyi olduğuna sevindim verilmeyecek kilo almamışsın ki başladın mı hemen gider canım onlarda
İyiyim canım saol. Bende yeni düzen oturtuyorum geçen haftadan beri daha iyi gidiyor sankihoşbuldum canım , nasılsın , diyetin nasıl gidiyor ?52
Saol canım sana mahcup olmamaya çalışıyorumAfiyet olsun eşim harika menü ve adım sayın çok güzel maşallah
Evet evet su iç yada yoğurt ye kür yapıyorum ben baharatlı hafta da 2 gün canımYa supersin. Su an suya devam
Harikasın birlikte güzel şeyler yapacağız bu hafta inanıyorum benİyiyim canım saol. Bende yeni düzen oturtuyorum geçen haftadan beri daha iyi gidiyor sanki
Saol canım sana mahcup olmamaya çalışıyorum
Bu ara iyi gidiyorcanım aynen ya şu su olayını çözemedim gitti. hastanede bu ara sürekli oturuyorum evet . masa başı gibi oldu işim biraz . sporda şart oldu bana aslında . senin nasıl gidiyor diyetin ? ne kadar kaldı hedefine
Haftanin spor birincileri icin bir planimiz varValla sporu fazla yapıyorum fazladan spor yerine ödül yok mu kaptanımakşam yoğurt yemem lazım bazen onu bile çok açlık hissetmezsem yemiyorum. Spor sonrası ye dedi diyetisyen kaslar gitmesin diye de
Yaaa valla korkarak yedım yarım yıyemedım düşünKiz ne kizacagim. Okadar spor yapmissin
Daha once yiyip o ceyrek simiti,sifir spor olurdu
Süper güzel bir ödül olur umarımHaftanin spor birincileri icin bir planimiz var
Gece veya sabah duyuru yapacagiz : ))
pozitif dusunelim en iyisiYaaa valla korkarak yedım yarım yıyemedım düşünınsanın adı cıkacagına canı cıkaın
Yarın hıc eksı gorecekmısım gıbıme gelmıyo nıyeyse bı gazlı ve sıskın hıssedıyorum kendımı
Geldim, evet cezama razıyım
En sevdıgım kışın yorgan altıpozitif dusunelim en iyisi
benimde bugun ki ekmek sayim korkutuyor
Daha sporumu yapmadim yuruyus disinda
Suan battaniye altindayim ne guzel sicak sicak :) ne zaman kalkarim bilmiyorum
Ay ben hep olsam ya. Cok seviyorum yatmayiEn sevdıgım kışın yorgan altı
Un helvası piyangodan çıktı, misafirim eli boş gelmemişPankekte un var şehriye karb buğday karb un helvası karb çok olmuş canım
Menün süper
Ben yapamadım onu biraz rahatsızım iyi miydi video yarına ne gelsin? Menü yok gibi bişi zaten
Aktif olmayanlar 3 hafta eş listesine giremeyecek ve spor puanları tabloya eklenmicek kaptanım zalım Veranın kanunları böyledir
Cumartesi çok güzel
Tost olmasa fena değil aslında su çok iyi
Süper gün
Azcık karb fazla mı acep
Kaptanım ceza vermiş bende bermiyim üstüne
Eşim sporların şahane
Su şahane menü de öyle afiyet olsun
Yine harikasın abla
Ne demek 2 3 dilim kapya o 2 3 adettir kanki Hahahah az yenmez adabı vardır kapya yemenin hahaha
Menün güzel muffin mercimekli olduğu için bişi demedim yasaklı bişi var mı içinde
ben bunu cok seviyorum. Kalksam mi artik battaniye altindanSevgili eşim @_Vera_ 2 mile daha leslie yaptım ama yetmedi olmazsa 1 mile daha açacam koşu bandından sıkıldım da bugün yada dans ederimbunu yaptım bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?