Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tekrar hoşgeldin canım sevindim iyi olmana kilo verilir sağlık olsun da

He valla kendime ceza verdim bende yemedim ama şimdi yoğurt kürümü yaptım canım dediğin gibi baharatlı

canım aynen ya şu su olayını çözemedim gitti. hastanede bu ara sürekli oturuyorum evet . masa başı gibi oldu işim biraz . sporda şart oldu bana aslında . senin nasıl gidiyor diyetin ? ne kadar kaldı hedefine
Bu ara iyi gidiyor
300 gr giderken 600 gr gitti bu hafta.
63 u gorecegim insallah bu cuma

Bende 3 e zor cikiyorum ama 2,5 da iyi
Kalkinca ilk vitamin ve ilaclarim ile 500ml iciyorum.
Sonra evden cikmadan 500ml daha. Bitiremezsem iste iciyorum. Isten cikmadan 2 l tamamliyaagim diye hedef koyuyorum kendime.
Belki böyle planli alisirim su icmeye diye. Bende baya zorlananlardandim cunku su konusunda

Oldugun odada adimlama yapma firsatin olurmu? Is yeri evine uzak mi ? Belki ilk olarak adim sayini gunde 10bin yapmaya calisman iyi bir baslangic olur. Hastanede squat veya jj ?
ben hedefi 50 yazdirdim ama 48 istiyorum asil : ))
Daha yolum uzun

Valla sporu fazla yapıyorum fazladan spor yerine ödül yok mu kaptanım akşam yoğurt yemem lazım bazen onu bile çok açlık hissetmezsem yemiyorum. Spor sonrası ye dedi diyetisyen kaslar gitmesin diye de
Haftanin spor birincileri icin bir planimiz var
Gece veya sabah duyuru yapacagiz : ))

Kiz ne kizacagim. Okadar spor yapmissin
Daha once yiyip o ceyrek simiti,sifir spor olurdu
Yaaa valla korkarak yedım yarım yıyemedım düşün ınsanın adı cıkacagına canı cıkaın
Yarın hıc eksı gorecekmısım gıbıme gelmıyo nıyeyse bı gazlı ve sıskın hıssedıyorum kendımı

Kızlar telefonum çok yavaş; güncelleme yapıyorum. Donuyo hatta. O yüzden düzensiz yazıcam kusura bakmayın şimdiden.

Kahvaltı
2 ıspanaklı börek

ara
1 Muz, 3 minik mandalina

akşam
Aynı tabakta bulgur pilavı ve barbunya
2-3 dilim turşu
3 kaşık ev yoğurdu

su
2 litre

dans 8 dakika (puanına bakarsam zor olacak gözden kaçmassa iyi olur puanım) teşk
adım 2 bin küsür ama foto atamıyorum maalesef

Arrietty_ @_Vera_ sedulu Ceyhans

iyi geceler

pozitif dusunelim en iyisi
benimde bugun ki ekmek sayim korkutuyor
Daha sporumu yapmadim yuruyus disinda
Suan battaniye altindayim ne guzel sicak sicak :) ne zaman kalkarim bilmiyorum

Un helvası piyangodan çıktı, misafirim eli boş gelmemiş bugün fazla sporla telafi edeceğim pankek te gerçekten minik, ekmek yerine olsun dedim. Ama dediğin gibi karbonhidratı çok aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…