Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Profiterol, kadayıf, börek hepsi bir gün için fazla olmuş sanki

hoşbuldum canım , nasılsın , diyetin nasıl gidiyor ?52
Sevindim bisey cikmamasina

Sen gel,yoksa yakinda 60 olacaksin.
52 gormus kisisin sen
52 yi görmedim kız en son 54 küsürlü bir şeyi görmüştüm :) ayy ucuna kadar geldim geldim ama yok bir türlü ulaşamadım gitti .
Merhabalar tekrar hoşgeldin Fulya bende memnun oldum çok. 3.haftam benimde yeni sayılırım.
sende hoşgeldin o zaman :) diyetin nasıl gidiyor alıştın mı sürece :)
Eskiler tek tek izine cikinca öyle oldu
Hadi feyza mezun ol artik kuzum : )) Esas listeye mi girsen
ayyy dur esas listeye girecek birisi değilim ben , baksana sürekli ortadan kaybolan güven vermez birisiyim tam mezun olmama 1 kilo kala gireceğim mezun olacağım :)

Arrietty_ @_Vera_ sedulu eşim ne diyorsun bugün yeter mi bu kadar? Duşumu alıp çayımı yapıp keyif yapmaya gidiyorum. Güzel tatlılar börekler yiyenler olmuş görmüyorum onları yok yok görmüyorum aksi halde bende yiyebilirim

Eklentiler

• sporthealth-1-20201213-212211.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 22
Ekmek sayisi azalmis :)
Senin en buyuk sorunun.
SU
cok cok az iciyorsun
Hastanede oturuyor musun surekli ? Ekrandan mi takip ediyorsun hastalari?
Menun guzel saydigim su sorunu disinda

Alıştım canım normalden daha fazla motive ve hareketliyim sağolsun arkadaşlar hedef 52 benle aynı o kiloları görüp öyle mezun oluruz inşallah.

Güzel başlangıç olmuş Feyza hadi bu sefer mezun ol inş
Güzel bir gün olmuş canım

Süpersin eşim bende 11k attım şimdi leslie yapcam

Kiz ne kizacagim. Okadar spor yapmissin
Daha once yiyip o ceyrek simiti,sifir spor olurdu

Afiyet olsun eşim harika menü ve adım sayın çok güzel maşallah

Ekmek sayisi azalmis :)
Senin en buyuk sorunun.
SU
cok cok az iciyorsun
Hastanede oturuyor musun surekli ? Ekrandan mi takip ediyorsun hastalari?
Menun guzel saydigim su sorunu disinda
canım aynen ya şu su olayını çözemedim gitti. hastanede bu ara sürekli oturuyorum evet . masa başı gibi oldu işim biraz . sporda şart oldu bana aslında . senin nasıl gidiyor diyetin ? ne kadar kaldı hedefine

Adim sayin harika. Gör gör
Cünkü cezalari da fena yiyorlar
Tablo hazirliginda ,esler ceza vermediyse ben seve seve veririm. Yediklerinizin kalorisini bulup spor cezasi ona gore olur

Adim sayin harika. Gör gör
Cünkü cezalari da fena yiyorlar
Tablo hazirliginda ,esler ceza vermediyse ben seve seve veririm. Yediklerinizin kalorisini bulup spor cezasi ona gore olur
Valla sporu fazla yapıyorum fazladan spor yerine ödül yok mu kaptanım akşam yoğurt yemem lazım bazen onu bile çok açlık hissetmezsem yemiyorum. Spor sonrası ye dedi diyetisyen kaslar gitmesin diye de

Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…