Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

teşekkürler arkadaşlar:)

menülere başliim:)

bugünkü:

sabah

kahvaltılık,1dl kek,1dl ekmek,1yum,az menemen,az bal-ceviz

öğle

z.yağlı dolma-yoğurt

akşam

türlü-az pilav-cacık

ara:karpuz

nidah Allah kabul etsin umreni canım bizlerede dua etmişsindir inşallah.

ben hala kendime gelemedim iyileşemedim kafam bi ton sanki.
pazarteside ramazan başlıyor geliyor yine borçlartutamıcam yaa

nidah Allah kabul etsin umreni canım bizlerede dua etmişsindir inşallah.

ben hala kendime gelemedim iyileşemedim kafam bi ton sanki.
pazarteside ramazan başlıyor geliyor yine borçlartutamıcam yaa

sağol canım toplucana etim dua inş:)

borçları takma kısa günlerde tutarız:) benimde doğumdan kalan 40a yakın borç var.bebiş 15aylık ama hala aktif emiyor maşallah kocam tutma diyo:) tutucam bikaç gün sütü etkilerse ben bile tereddütteyim bakalım..

iyi akşamlar kızlar menüm

sabah menemen peynir 2 dl tb ekmegi

ara meyve

akşam iskenderama yagsız istedim pidelerin de yarısını yemedim)

ara kavun azcık peynir

Ooh zeyneb iskenderi indirmişinn:)) afiyet olsun canım

günaydın-tünaydınn kızlar pazar günü az kaçamaklı bir gün olsun dilerim. ben şimdiden 3dl kek yedim yaf

canım belki beni hatırlarsın 70 79 topiğinden.umreye gittiğini okuyunca Allah kabul etsin diyim dedim.veee çok özendim sana canım yaaaa inş bize de nasip olur...bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrikler...

kızlar ya şu burgerkingin külah dondurması kaç kaloridir yaklaşık? çok seviyorum bugün de yedim ama bitiremiyorum çeyreginden fazlasını (yarısından azını:) eşime yediriyorum umarım çok yag yoktur içinde

Ooh zeyneb iskenderi indirmişinn:)) afiyet olsun canım

günaydın-tünaydınn kızlar pazar günü az kaçamaklı bir gün olsun dilerim. ben şimdiden 3dl kek yedim yaf

3 dilim kek miiiiiiii olamaz bugün daha hiçbişi yememen lazım:) kız ye tabi bugün son yarın gözünde döner yemediklerin:) çok merak ediyorum yarın nasıl geçicek bebekler bizi çok yormaz inş

en sevdiğim dondurmaaaaa.ben 2 külah arka arkaya yerim valla.tabi aç olmam lazım

canım belki beni hatırlarsın 70 79 topiğinden.umreye gittiğini okuyunca Allah kabul etsin diyim dedim.veee çok özendim sana canım yaaaa inş bize de nasip olur...bu arada çok güzel kilo vermişsin tebrikler...

hatırlıyorum tabiki canım amin çok sağol Rabbim sizlere de nasip etsin..

4.takım sağolsun gaza geldim cnm yarış falan olunca:)

bugünü kötü kapattım dışardaydık waffle lar dondurmalar lahmacunlar ne bulursam yedim :)

yarın ramazan geliyor kızlar hepimizin ramazanı mübarek olsun bu sıcak yaz günlerinde Allah kolaylık versin..

sahur-iftar menülerini paylaşalım kızlar fikir olur en hafifinden:))

zeyneb denicem bende bakalım nasıl geçicek emzirince acaip susuyorum napcam bilmiom şimdiden başladım şişe şişe su içiom sahura kadar zaten tüm gece ayaktayım sayılır habire su içicem:)
gündüz de bebelersakin dururlar inş yaaa

bu da muhtemel sahurr menüm:

1haş. yum
dom-salatalık
karpuz-üzüm
peynr-zeytin
az bal
belki 1kase çorba da eklerim.küçük parça pidee:)
booool suu...

vaaaaaaaaaaayy kaptan harikasın zirvedesin haketmiştin zaten tebriklerrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!

tesekür ederim canim,pek sevindirik oldum canuummm :)))

evet kizlar hepimizn ramazani mübaerek olsun,rabbim bu ramazan ayinin bizden razi olmasini nasip eylesin ins..

ben sanirim bu gece sahurda 2
nektarin ve 2 muz yiycem,ben yemmek türü yiyemiyorum ya,yarina müsli alicam müsli ve meyve yemeyi düsünüyorum sahurda bugün yok evde almayi unuttum sadece meyve yiycem o yüzden tabi bide bol suuuuuuuu

selam fıstıklar
k.vdelerdeyimm..ne düzeniö varr ne bişeyy..su bile içmiyorumm..buranın suyunu tadı değişik geliyo bana..içmek içinde bi çşme varmış ordan dolduruyolar o da değişik geldi bana..gittim kendime hazır su aldım ama bana da damacana lazım anacımm..üfff..bidaha bidaha alıncada bizim suyumuzu beğenmedi lafı olur belkii..

bugun ki menüm..sabah kaşarr(yağlıydı), çay, abboo başka bişey yememişim
ara yok
öğle, 3-4 kaşık pilav, 5-6 tane dolma- 2-3 1 parça haşlanmış tavuk
ara yok
akşam.
biraz geç bir saate 7.30 gibi haşlanmış patates ve ekmek, zeytinn..ne alakalı şeyler yemişimm..:)

umarım verdiklerimi almam..

ne zaman dönüceksinki evine canim

ben sahura kalkamıcam 12-1 gibi yiyip yatçam çünkü ev çok küçük mutfakla bebegin yattıgı oda bitişik ve seslerden uyanır kesin sıpa uyanırsa da 2-3 saat uyumaz, 4 gibi de kalkıp süt içerim yada sadece su, bu ilk sahurumuz abartmayı düşünüyorum:)bakalım sabah yazarım sonucu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…