Sağol abla ilaçlar toparladı da ben esegimi saglam kaziga bağlayıp kati gıdaları azalttım
10 binde az değil canım zorlama kendiniKızlar elektrik gitti malesef hiçbişey yapamıyorum sanki bir tek adım atmaya çalışıyorum ama evin içinde dön dön başım döndü valla@_Vera_ cım bugün 10 bin adım atsam anca herhalde elektrik gelmezse fazlası olmaz gibi.
Yarın düzeltiyorum cumartesine 30 mile yazınca Bi an şok oldum@_Vera_ Cumartesı 2 mile leslıe
Dunku 3 mile leslie adım ekstra attysam leslıe dışı canım benım saatım yok leslıe yi adım olarak degıl spor olarak yapıyorum
Mesela dün 4.500 adım. + 3 mile leslie
Kızz bizim burda da gitti elektrikKızlar elektrik gitti malesef hiçbişey yapamıyorum sanki bir tek adım atmaya çalışıyorum ama evin içinde dön dön başım döndü valla@_Vera_ cım bugün 10 bin adım atsam anca herhalde elektrik gelmezse fazlası olmaz gibi.
Canım benim 3 tane çocugum var öyle çok uzun yapamıyorum sabahta erkenden canlı dersim var.İstediğiniz zaman yazabilirsiniz bana sorunuz varsa VS ne olursa konu. Sizin spor planınız nedir bugün?
Bende fırına verdim karnıbaharı üzerine kıymalı sos yapıp.Güzeller hiç kaçamak yok değil mi ben menümden bahsediyim sizde yazın bakalım
Sabah 2 köz kapta 2 haşlanmış yumurta peynir 1 dilim ekmek
Öğle salata 1 kase tarhana çorbası
Ara kahve 1 kare bitter
Akşam haşlanmış karnabahar ve tavuk yicem sizde neler var??
Osmaniyede yaşıyorum benn sen?Kızz bizim burda da gitti elektrik
Tamamen farklıymışOsmaniyede yaşıyorum benn sen?
İyi yapmışsın bende hala yok ya yaktım mumları romantik bir ortamda yalnız yalnız oturuyorum öyleTamamen farklıymışsivastayım bende canım gidip geldi geri elektrik senin msjı okuyunca yazim dedim
Yok yok aman düşersin canım otur sen romantik romantikİyi yapmışsın bende hala yok ya yaktım mumları romantik bir ortamda yalnız yalnız oturuyorum öyleyürüyeyim dedim başım döndü
Mecburen öyle yapıyorum vallaYok yok aman düşersin canım otur sen romantik romantik
Ben kııım 30 mile kım ölürüm heraldeYarın düzeltiyorum cumartesine 30 mile yazınca Bi an şok oldum
Olsun mecburi dinlenme seninkiMecburen öyle yapıyorum vallabugün dinlenme günüm oldu resmen
Leslie yuruyusunde oldugu gibi, oldugun yerde yuru.Kızlar elektrik gitti malesef hiçbişey yapamıyorum sanki bir tek adım atmaya çalışıyorum ama evin içinde dön dön başım döndü valla@_Vera_ cım bugün 10 bin adım atsam anca herhalde elektrik gelmezse fazlası olmaz gibi.
Normalde bende öyle yapıyorum ablacım karanlık diye sanırım anlamadım yürümeye çalıştım ama başım döndü baktım olmuyor oturdum vallaLeslie yuruyusunde oldugu gibi, oldugun yerde yuru.
Ben oyle yapiyorum canim.
5 dk hafif tempo, giderek arttiriyorum.
Hafif kosu hizinda, baldir kasim yanana kadar devam edip, yine sakince yavasliyorum.
Nabiz hizlaniyor, yavasliyor ve yag yakimi artiyor...
Evin icinde zor olur, hem anca hafif yuruyus eforu sarfedilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?