Aman börek yeme cezası çok onunGuzel menu
Ben 12 de
1 yumurta kirdim dunden artan Kiymanin icine
1 kupa yesilcay ictim
Simdilik bu kadar.
Aksam Kremali ispanak ustune Kusbasi olabilir
Evdekiler Börek yiyecek
Spor daha yok. Misafirlerim gitmedi
Börek ile pek aram yok :))Aman börek yeme cezası çok onun
Kahvaltı 2 yumurtadan omlet salatalık yeşil çay peynir 3 tane de zeytinGüzeller hiç kaçamak yok değil mi ben menümden bahsediyim sizde yazın bakalım
Sabah 2 köz kapta 2 haşlanmış yumurta peynir 1 dilim ekmek
Öğle salata 1 kase tarhana çorbası
Ara kahve 1 kare bitter
Akşam haşlanmış karnabahar ve tavuk yicem sizde neler var??
Aaa menüler baya yakın ton balığım bitti markete gittim bugün marka vermiyim ama bir zincir markette 30 tlden 15 tlye düşen tüm balıkların tarihi 2020nin 7. Ayı Hahahah herhalde tarihi geçenleri güzelce satıyorlarCok benzer benim ki de.
Ben kahvaltida haslanmis yumurta lor peynir 1 kapya biber 4te1 avakado 1 etimek bir tatli kasigi visne receli
Ogle tarhana corbasi + ton balikli salata yagsiz limonlu
Aksam karnibahar haslamasi sarimsakli yogirt 1 yemek kasigi kiyma aci baharat
3 lt su ve video bitti
Ne güzel menü mantı da tam kafa çeler aman sende yeme sakınKahvaltı 2 yumurtadan omlet salatalık yeşil çay peynir 3 tane de zeytin
Öğlen kahve içtim
Akşam şehriye çorbası bana evdekilere mantı var.
Allah'im ya. Bakmasan belki zehirleneceksin Allah korusunAaa menüler baya yakın ton balığım bitti markete gittim bugün marka vermiyim ama bir zincir markette 30 tlden 15 tlye düşen tüm balıkların tarihi 2020nin 7. Ayı Hahahah herhalde tarihi geçenleri güzelce satıyorlar
Merhaba canımGüzeller hiç kaçamak yok değil mi ben menümden bahsediyim sizde yazın bakalım
Ara kahve 1 kare bitter
Ayy başkaları da nasıl alıyordu uygun diyeAllah'im ya. Bakmasan belki zehirleneceksin Allah korusun
Abla muhteşemsin yine.0 kacamakla devam.
Kahvalti oncesi kayisi, incir.
Kahvaltida musli, sut
Ogle yemeginde yogurt ve karnabahar.
Aksam da kalan yemekleri toparlayacagiz.
Ben muhtemelen bamya yerim...
Midem de sanirim kuculdu, cabucak doyuyorum.
Suda beklemiş ceviz ve ceviz suyu neye iyi geliyorMerhaba canım
06. 00 1 bardak ceviz suyu
07.00 duble sade Türk kahvesi
1 adet ceviz suda beklemiş
09.00 1 adet haşlama yumurta
11.30 az ton balıklı salata
1 kaşık barbunya
15.00
Sade Türk kahvesi duble
15.30 2 kaşık yoğurt
Su 2lt
Biliyorum kaptan ama içimden geldine güzel sporlar canım maşallah sanamenünde çok güzel
çok geçmiş olsun eşiniz mağdur olmasın diye eşinizi aldık ama eğer aktif olacam yeniden benimle eş olanı mağdur etmem derseniz @Beklenen2 ile eş yaparım sizi.Rahatsız olduğunuz için 3 hafta eşsiz kalma ve spor tablosuna girememe kuralından muaf tuttum
yine harikasın kaptanım
maşallah 600 az mı
bende aşırı bi şişlik var çarşamba perşembe dukan birası tek çare
kontrol tartısınsa fotoğraflı bilgi yok
kız sivaskayseri nick değişmiş bende diyorum yeni üye mi hahahaha cuma 97 gelir merak etme reglden hepimiz öyleyiz benim regle 10 gün var ama 6 aylık hamile gibiyim
ne güzel cumaya eksi gelir o zaman
ne güzel 100 gramda olsa eksi
yediklerini hayal edip canımı çektirdim aç vera online
telefona adımsayar yükleyebilirsiniz.
ay ne güzel eksiler
hayır canım gerek yok fotoğrafa
eşimmm dün pilim bitti ama yettim gayri hastayımda biraz sabah hastaneye gitmiştim test yaptırdım negatif çıktı sonucu üşütmüşüm yürüyerek gittim 13371 adım cepte.
kendine göre bir pilates seç istersen
sporunda etkisi var bence
hoşş geldin canım ne yedin ayy bende bir tatlı istiyorum ki hiç sorma 2.izin hakkıma ayrılayım hahaha 200 gram artı pek de bişi değil takma kafana
bak söz ver bana aktif olacaksın böyle diyip gelmezsen geldiğinde seninle küsücem anlaştık mı takımda aktif oldukça kilo vereceksin
Sorun yok o zaman ben mecburi diye anladın sanmıştım.Biliyorum kaptan ama içimden geldi
Yok canım dişten dolayı pek kati şeyler yiyesim yok bol yeşillikli salata yapicam bir de çorbayla birlikte bana yeterNe güzel menü mantı da tam kafa çeler aman sende yeme sakın
Diz-bacak 2 set yapildi. Adim da su an icin 12218 olmus.Ne soru sordun Vera demezseniz pilatesi de sorayım yapıyor musunuz kızlar ne durumdasınız sporlar nedir??
Yaa geçen benim de dişim apse yapmıştı kökü antibiyotik mi içiyorsunYok canım dişten dolayı pek kati şeyler yiyesim yok bol yeşillikli salata yapicam bir de çorbayla birlikte bana yeter
Galiba bağırsaklaraAyy başkaları da nasıl alıyordu uygun diye
Abla muhteşemsin yine.
Suda beklemiş ceviz ve ceviz suyu neye iyi geliyor
İste apse dağıtıcı ilaç var antibiyotik mi bilmiyorumYaa geçen benim de dişim apse yapmıştı kökü antibiyotik mi içiyorsun
sababtan beri 0 kaçamak bugün çok iyiyim şükürGüzeller hiç kaçamak yok değil mi ben menümden bahsediyim sizde yazın bakalım
Ara kahve 1 kare bitter
Harika abla maşallah süpersinKizlar bahane ile degerlerime de baktirmistim hani...
Bugun aradi, sadece d vitamini icin takviye verdi. O da daha cok tedbir dedi, gunesi bulunca guneslenmeye devam et dedi. Herseyim cok iyiymis, dr nasil besleniyorsan aynen devam et dedi...
3 ay sonra tekrar baktir dedi.
Artik kafam daha rahat, yoksa hep aklimdaydi...
Sen de cok iyi gidiyorsun masallah...sababtan beri 0 kaçamak bugün çok iyiyim şükür
sabah mercimekli muffin 1 tane peynir zeytin yeşillik yedim
öğle 10 gr ceviz 10 gr yer fıstığı ve türk kahvesi
akşama yulaf yemeyi düşünüyorum canım iistedi puding niyetine
sporlar yapıldı videolar 2 mile lleslie şuan 7000 adımdayım akşama kadar 10000 e tamamlayacağım inşallah
@meleğimkorusun eeşim sen neler yaptın
Harika abla maşallah süpersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?