Ben de sandim hep oyle yuruyorsun da, karanlikta yuruyemedin...Normalde bende öyle yapıyorum ablacım karanlık diye sanırım anlamadım yürümeye çalıştım ama başım döndü baktım olmuyor oturdum vallayoksa TV izlerken bile karşısında leslie yapar gibi yürüyüp dururum arada hızlanıp yavaşlarım ama karanlıkta yapamadım
Pilates 20 ve 30 dakika ile başladım, bundan sonra her gün 40 dakika yapmak istiyorum, doğumdan sonra ilk sporlarım bunlar. Kendimi toparlamak istiyorum.Ne soru sordun Vera demezseniz pilatesi de sorayım yapıyor musunuz kızlar ne durumdasınız sporlar nedir??
Iyi akşamlar cnm su içmiş halinle böyleysen cuma ya 72 yi görürsün kesin
Iyiyim sukur. Masallah sanaUmarim iyisindir simdi
Fazla bir arti degil.
Buda cumaya guzel eksiler gelecegin habercisidir bence
Yesilcayim bitti. Son kupami iciyorum. Kiz kardesim gidince almaya cikacagim. Bugun bebe bakiyorum yine
30dk disarida besiginde gezdirdim uyudu. Cok sogukdu pek yurumeyim bebek ile dedim.
Adim sayim Yinede fena degil evde oldugum halde
Sizler ne yapiyorsunuz?
Hosbulduk canim.Ben cilginca yedim resmen.ne güzel sporlar canım maşallah sanamenünde çok güzel
çok geçmiş olsun eşiniz mağdur olmasın diye eşinizi aldık ama eğer aktif olacam yeniden benimle eş olanı mağdur etmem derseniz @Beklenen2 ile eş yaparım sizi.Rahatsız olduğunuz için 3 hafta eşsiz kalma ve spor tablosuna girememe kuralından muaf tuttum
yine harikasın kaptanım
maşallah 600 az mı
bende aşırı bi şişlik var çarşamba perşembe dukan birası tek çare
kontrol tartısınsa fotoğraflı bilgi yok
kız sivaskayseri nick değişmiş bende diyorum yeni üye mi hahahaha cuma 97 gelir merak etme reglden hepimiz öyleyiz benim regle 10 gün var ama 6 aylık hamile gibiyim
ne güzel cumaya eksi gelir o zaman
ne güzel 100 gramda olsa eksi
yediklerini hayal edip canımı çektirdim aç vera online
telefona adımsayar yükleyebilirsiniz.
ay ne güzel eksiler
hayır canım gerek yok fotoğrafa
eşimmm dün pilim bitti ama yettim gayri hastayımda biraz sabah hastaneye gitmiştim test yaptırdım negatif çıktı sonucu üşütmüşüm yürüyerek gittim 13371 adım cepte.
kendine göre bir pilates seç istersen
sporunda etkisi var bence
hoşş geldin canım ne yedin ayy bende bir tatlı istiyorum ki hiç sorma 2.izin hakkıma ayrılayım hahaha 200 gram artı pek de bişi değil takma kafana
bak söz ver bana aktif olacaksın böyle diyip gelmezsen geldiğinde seninle küsücem anlaştık mı takımda aktif oldukça kilo vereceksin
Afiyet olsun cnmİyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah
1 mercimekli muffin
30 gr tulum ve beyaz peynir karışık
2 zeytin
Yeşillik
1 tk fıstık ezmesi
Ara yeşil çay
Öğle
10 gr ceviZ
10 gr yer fıstığı
Tarçınlı türk kahvesi
Akşam
Yulaf lapası ( içindekiler yarım su brd süt yarım su brd su 3 kaşık yulaf 1 tk kaşığı dut kurusu unu 1 küçük elma 1 çay kaşığı tarçın 1 tk öğütülmüş keten tohumu )
Su 3.5
Spor 2 mile leslie 10000 adım bunların puanlarını hesaplamadım
20 dk plates 140 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Melegimkorusun eşim sesin çıkmadı bugün nasılsın sen neler yaptın iyi misin başın düzeldi mi ?
Sağol canım aslında deniyorum bazı gördüğüm şeyleri ama tekrar yapar mısın desen çoğunu yapmamAfiyet olsun cnm
Sende de değişik tarifler var mercimekli muffin nasıl oluyor ki
Olsun menün güzel her zamanki gibi canımİyi akşamlar arkadaşlar bugün benim için çok kötü bir gün oldu kendimi temizliğe ve ütüye kaptırınca spor yapamadım maalesefyarın telafi edecem inş adım sayısını.Gelelim menüme
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
K.k peynir
1 t.k tahin pekmez
Ara
1 maden suyu
1 elma
Akşam
2 y.k bulgur pilavı
5 kaşık tavuk sote
Salata
Su=3,5 litre
Arrietty_ @_Vera_ sedulu buketx
Tarif için teşekkürler cnm bi ara denemem lazım merak ettimSağol canım aslında deniyorum bazı gördüğüm şeyleri ama tekrar yapar mısın desen çoğunu yapmamyani buda eh işte oldy diyelim yenebilir düzeyde
Geceden 2 sb kırmızı mercimeği sıcak suya ıslatıyosun sabah kalkınca onu blender dan geçirip püre haline getiriyosun içine çırpılmış 2 yumurta peynir baharat koyup istediğin kapta fırınlıyosun 180 derece de 40 dk filan pişiyo. Ben yeşil mercimek mücveri denemiştim bi o çok hoş olmuştu bide nohut ekmeklerim
Afiyet olsun şimdidenTarif için teşekkürler cnm bi ara denemem lazım merak ettim
Aynen öyle cnm ordan kurtarmış oldum gerçi bayaa ütü ve temizlik yaptım ama şanstan spordan sayılmıyor kaçırdım puanlarıOlsun menün güzel her zamanki gibi canım
He valla şansına çıkarıldı spordanAynen öyle cnm ordan kurtarmış oldum gerçi bayaa ütü ve temizlik yaptım ama şanstan spordan sayılmıyor kaçırdım puanları
Ayy pardon canım her gün unutup yeniden düzenliyodum bugün tümden unutmuşumE English_teacherrr canim adım sayının fotoğrafını göremedim. Yarışma icin yükler misin ?
¹Ayy başkaları da nasıl alıyordu uygun diye
Abla muhteşemsin yine.
Suda beklemiş ceviz ve ceviz suyu neye iyi geliyor
Sadece 3.5 lt su ve 1 fincan sade kahve ekliyorum aynenCok benzer benim ki de.
Ben kahvaltida haslanmis yumurta lor peynir 1 kapya biber 4te1 avakado 1 etimek bir tatli kasigi visne receli
Ogle tarhana corbasi + ton balikli salata yagsiz limonlu
Aksam karnibahar haslamasi sarimsakli yogirt 1 yemek kasigi kiyma aci baharat
3 lt su ve video bitti
Çok geçmiş olsunMerhabalar. Cuma gecesi rahatsızlandım ve iki gündür hasta yatağımdan çıkamadım. Girişi bilgisayardan yapmıştım ve kalkıp şifre bilgilerimi bile alamadım. Çok şükür şu anda daha iyiyim epey toparlandım. Yarın itibarı ile daha aktif olacağım.
Canım Cuma’ya çok var daha gider o ödemGünaydınlar herkese
Malesef regl oldum cumartesi ve bu dönemde kilo veremiyorum ve artı çıkıyorum anladım artık kendimi
Cuma 98
Bugun 98.5
Cumaya hedef 97.9 olsun en azından
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Melegimkorusun
Güzel Birgün olmuş canımİyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah
1 mercimekli muffin
30 gr tulum ve beyaz peynir karışık
2 zeytin
Yeşillik
1 tk fıstık ezmesi
Ara yeşil çay
Öğle
10 gr ceviZ
10 gr yer fıstığı
Tarçınlı türk kahvesi
Akşam
Yulaf lapası ( içindekiler yarım su brd süt yarım su brd su 3 kaşık yulaf 1 tk kaşığı dut kurusu unu 1 küçük elma 1 çay kaşığı tarçın 1 tk öğütülmüş keten tohumu )
Su 3.5
Spor 2 mile leslie 10000 adım bunların puanlarını hesaplamadım
20 dk plates 140 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Melegimkorusun eşim sesin çıkmadı bugün nasılsın sen neler yaptın iyi misin başın düzeldi mi ?
Olsun Canım işlerin önemli kolay gelsin valla zor işler bunlar . kaçırdığım için soruyorum kusuruma bakma canım ev e taşınacaksınız ama yeni mi ev aldınız yeni mi evleniyosunuz orasını kaçırdımÇok geçmiş olsun
Canım Cuma’ya çok var daha gider o ödembol su iç ve hergün yeşil çay iç canım
Güzel Birgün olmuş canımeşim kusura bakma bugün çok giremedim Almanya’da Çarşamba’dan itibaren kapanacak çoğu yer küçük eşyaların alışverişini yaptım .yarında büyük eşyaları alıp depoya yerleştireceğiz canım ben yarın gündüz de pek aktif olamam akşama kontrol ederim ama şimdiden haber vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?