Kaptanım benide ekliyebilirmisin?
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma @JaneRizzoli Adım Dışı Spor - 45 dk stepper - @Axelia Adım 4138 - - @Axelia - - 60 @Melegimkorusun Adım Dışı Spor 300 608 - @Melegimkorusun Adım - - 13769 @Ceyhans Adım Dışı Spor - 330 256 @Ceyhans Adım 12150 18008 10919 @CanTorun Adım Dışı Spor - 150 150 @CanTorun Adım 17276 18572 12503 Mucizemsn Adım Dışı Spor 105 245 189 Mucizemsn Adım 17314 12080 20140 E English_teacherrr Adım Dışı Spor - 300 - E English_teacherrr Adım 10000 10054 10000 @buketx Adım 6010 5061 - @buketx Adım Dışı Spor - - 120 A Aylakkadin Adım Dışı Spor - 154 156 A Aylakkadin Adım 5194 5269 - @esmeriiim Adım 4456 ?? 4583 @esmeriiim Adım Dışı Spor - - 220 @ozrengin Adım - 1111 13220 @ozrengin Adım Dışı Spor 160 - - sedulu Adım Dışı Spor 770 640 356 sedulu Adım 17741 18451 10973 Arrietty_ Adım 16.243 9465 21.513 Arrietty_ Adım Dışı Spor - 283 - @_Vera_ Adım 10008 5317 17474 @_Vera_ Adım Dışı Spor - 308 - @Ozzybal Adım 4376 9906 - @Ozzybal Adım Dışı Spor - 140 - @Beklenen2 Adım Dışı Spor - - 630
@esmeriiim cumartesi 30 mile leslie demişsin 30 dk mı 3 mile mi puanı yazmadım ondan.Canım leslielerini puan olarak mı ekleyeyim adım sayar mı atacaksın senin tablonda kararsız kaldım bana bilgi verirsen yarın düzenlerim
Arrietty_ senin 10 km bisikleti puanlayamadım
CEZALAR
@Hyperborea17 30 squat 30 Burpess 20 Squat 20 burpees 10 Squat 10 Burpess
@ozrengin günlük 2 mile
DUYURU
1- Bu tablonun paylaşımından sonra puanlanmayan hiçbir spor tabloya dahil edilmeyecektir.
2- Dans,leslie gibi adıma dahil olan sporlar hem adımda hemde adım dışında yazılırsa 2 kez puanlanacağından haksızlık olacak bu yüzden bunları puanlamıyoruz adıma dahil ediyoruz.
3-Verilen cezalar ertesi güne caza sporu olarak uygulanmalı.
4-Fotoğrafsız adımlar adım dışı spor olarak yazılmaktadır.
5-Bildirimleri günü gününe yapmaya lütfen dikkat edin.
Valla nick i değiştirmek istiyodum zaten bi bildirim geldi değişiklik yapabilirsiniz diye hemmen değiştirdim bendene güzel sporlar canım maşallah sanamenünde çok güzel
çok geçmiş olsun eşiniz mağdur olmasın diye eşinizi aldık ama eğer aktif olacam yeniden benimle eş olanı mağdur etmem derseniz @Beklenen2 ile eş yaparım sizi.Rahatsız olduğunuz için 3 hafta eşsiz kalma ve spor tablosuna girememe kuralından muaf tuttum
yine harikasın kaptanım
maşallah 600 az mı
bende aşırı bi şişlik var çarşamba perşembe dukan birası tek çare
kontrol tartısınsa fotoğraflı bilgi yok
kız sivaskayseri nick değişmiş bende diyorum yeni üye mi hahahaha cuma 97 gelir merak etme reglden hepimiz öyleyiz benim regle 10 gün var ama 6 aylık hamile gibiyim
ne güzel cumaya eksi gelir o zaman
ne güzel 100 gramda olsa eksi
yediklerini hayal edip canımı çektirdim aç vera online
telefona adımsayar yükleyebilirsiniz.
ay ne güzel eksiler
hayır canım gerek yok fotoğrafa
eşimmm dün pilim bitti ama yettim gayri hastayımda biraz sabah hastaneye gitmiştim test yaptırdım negatif çıktı sonucu üşütmüşüm yürüyerek gittim 13371 adım cepte.
kendine göre bir pilates seç istersen
sporunda etkisi var bence
hoşş geldin canım ne yedin ayy bende bir tatlı istiyorum ki hiç sorma 2.izin hakkıma ayrılayım hahaha 200 gram artı pek de bişi değil takma kafana
bak söz ver bana aktif olacaksın böyle diyip gelmezsen geldiğinde seninle küsücem anlaştık mı takımda aktif oldukça kilo vereceksin
vay vay adımlara bak heleEki Görüntüle 2739779
Dün aşırı yorulduğum için bildirim yapamadım.
Kontrol tartım cuma 65.6
Pazartesi 65.8
Cuma hedef 65.2
Tabii eklerim gözümden kaçmıştır ya kusuruma bakma. Yarın tabloyu düzenlerken eklerim canımKaptanım benide ekliyebilirmisin?
Pazar günü 30 dk leslie fitness yaptım.
Ayrıca ellerinize sağlık
Yeni nickin hayırlı olsun canımValla nick i değiştirmek istiyodum zaten bi bildirim geldi değişiklik yapabilirsiniz diye hemmen değiştirdim bendeinşallah cumaya gider şişliğimiz diyelim. Hayırdır yaa test mi yaptırdın demek aman çok şükür bişe çıkmamış sevindim canım benim
Sağol canımYeni nickin hayırlı olsun canım
Yok estağfurullah ne demek canım.Tabii eklerim gözümden kaçmıştır ya kusuruma bakma. Yarın tabloyu düzenlerken eklerim canım
Harikasın Valla eşim bugünde mi 20 bin diyorsun? Karma egzersiz yapcam sonra hep adım leslie ve dansla tamamlarım yine.ne güzel sporlar canım maşallah sanamenünde çok güzel
çok geçmiş olsun eşiniz mağdur olmasın diye eşinizi aldık ama eğer aktif olacam yeniden benimle eş olanı mağdur etmem derseniz @Beklenen2 ile eş yaparım sizi.Rahatsız olduğunuz için 3 hafta eşsiz kalma ve spor tablosuna girememe kuralından muaf tuttum
yine harikasın kaptanım
maşallah 600 az mı
bende aşırı bi şişlik var çarşamba perşembe dukan birası tek çare
kontrol tartısınsa fotoğraflı bilgi yok
kız sivaskayseri nick değişmiş bende diyorum yeni üye mi hahahaha cuma 97 gelir merak etme reglden hepimiz öyleyiz benim regle 10 gün var ama 6 aylık hamile gibiyim
ne güzel cumaya eksi gelir o zaman
ne güzel 100 gramda olsa eksi
yediklerini hayal edip canımı çektirdim aç vera online
telefona adımsayar yükleyebilirsiniz.
ay ne güzel eksiler
hayır canım gerek yok fotoğrafa
eşimmm dün pilim bitti ama yettim gayri hastayımda biraz sabah hastaneye gitmiştim test yaptırdım negatif çıktı sonucu üşütmüşüm yürüyerek gittim 13371 adım cepte.
kendine göre bir pilates seç istersen
sporunda etkisi var bence
hoşş geldin canım ne yedin ayy bende bir tatlı istiyorum ki hiç sorma 2.izin hakkıma ayrılayım hahaha 200 gram artı pek de bişi değil takma kafana
bak söz ver bana aktif olacaksın böyle diyip gelmezsen geldiğinde seninle küsücem anlaştık mı takımda aktif oldukça kilo vereceksin
Harikasın canımBugün benim chloe yaptığım icin rest günüm kasları dinlendiriyorum. Adimlama yapıyorum. Kaptanın attığı videoları yaptım. Bacaklarım acıdısquat yaptım bir de 50 adet şimdilik bu kadar.
Canım kaptanın attığı videoları atabilir misin yeniden ben kaydetmemişim deBugün benim chloe yaptığım icin rest günüm kasları dinlendiriyorum. Adimlama yapıyorum. Kaptanın attığı videoları yaptım. Bacaklarım acıdısquat yaptım bir de 50 adet şimdilik bu kadar.
Valla benim karma egzersiz yapacak gücüm yok ama akşama dinlenirsem pilates yaparım. 20 yapamadım ben 17 de kaldım dün bugün 20 inşallahHarikasın Valla eşim bugünde mi 20 bin diyorsun? Karma egzersiz yapcam sonra hep adım leslie ve dansla tamamlarım yine.
İstediğiniz zaman yazabilirsiniz bana sorunuz varsa VS ne olursa konu. Sizin spor planınız nedir bugün?Yok estağfurullah ne demek canım.
Bende alışmaya çalışıyorum çok güzel adımlar atmışsınız.
Nazar değmesin
Hadi inşallah bende zorlarım ama daha öncede bitebilirimValla benim karma egzersiz yapacak gücüm yok ama akşama dinlenirsem pilates yaparım. 20 yapamadım ben 17 de kaldım dün bugün 20 inşallah
Burada canım E English_teacherrrGünün spor videolari
Lütfen puan hesabini unutmayiniz
Cuma günü en yüksek spor puani alan takima 2 kare bitter cikolata ödül hakki oluyor
Sağol canımBurada canım E English_teacherrr
Guzel menuGüzeller hiç kaçamak yok değil mi ben menümden bahsediyim sizde yazın bakalım
Sabah 2 köz kapta 2 haşlanmış yumurta peynir 1 dilim ekmek
Öğle salata 1 kase tarhana çorbası
Ara kahve 1 kare bitter
Akşam haşlanmış karnabahar ve tavuk yicem sizde neler var??
Cok benzer benim ki de.Güzeller hiç kaçamak yok değil mi ben menümden bahsediyim sizde yazın bakalım
Sabah 2 köz kapta 2 haşlanmış yumurta peynir 1 dilim ekmek
Öğle salata 1 kase tarhana çorbası
Ara kahve 1 kare bitter
Akşam haşlanmış karnabahar ve tavuk yicem sizde neler var??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?