Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kaptanım benide ekliyebilirmisin?
Pazar günü 30 dk leslie fitness yaptım.
Ayrıca ellerinize sağlık

Valla nick i değiştirmek istiyodum zaten bi bildirim geldi değişiklik yapabilirsiniz diye hemmen değiştirdim bende inşallah cumaya gider şişliğimiz diyelim. Hayırdır yaa test mi yaptırdın demek aman çok şükür bişe çıkmamış sevindim canım benim

Yeni nickin hayırlı olsun canım

Harikasın Valla eşim bugünde mi 20 bin diyorsun? Karma egzersiz yapcam sonra hep adım leslie ve dansla tamamlarım yine.

Bugün benim chloe yaptığım icin rest günüm kasları dinlendiriyorum. Adimlama yapıyorum. Kaptanın attığı videoları yaptım. Bacaklarım acıdı squat yaptım bir de 50 adet şimdilik bu kadar.
Canım kaptanın attığı videoları atabilir misin yeniden ben kaydetmemişim de

Harikasın Valla eşim bugünde mi 20 bin diyorsun? Karma egzersiz yapcam sonra hep adım leslie ve dansla tamamlarım yine.
Valla benim karma egzersiz yapacak gücüm yok ama akşama dinlenirsem pilates yaparım. 20 yapamadım ben 17 de kaldım dün bugün 20 inşallah

Güzeller hiç kaçamak yok değil mi ben menümden bahsediyim sizde yazın bakalım
Sabah 2 köz kapta 2 haşlanmış yumurta peynir 1 dilim ekmek
Öğle salata 1 kase tarhana çorbası
Ara kahve 1 kare bitter
Akşam haşlanmış karnabahar ve tavuk yicem sizde neler var??

Guzel menu

Ben 12 de
1 yumurta kirdim dunden artan Kiymanin icine
1 kupa yesilcay ictim

Simdilik bu kadar.
Aksam Kremali ispanak ustune Kusbasi olabilir

Evdekiler Börek yiyecek
Spor daha yok. Misafirlerim gitmedi

Cok benzer benim ki de.
Ben kahvaltida haslanmis yumurta lor peynir 1 kapya biber 4te1 avakado 1 etimek bir tatli kasigi visne receli
Ogle tarhana corbasi + ton balikli salata yagsiz limonlu
Aksam karnibahar haslamasi sarimsakli yogirt 1 yemek kasigi kiyma aci baharat
3 lt su ve video bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…