Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin inşIyi aksamlar kizlar
Benim kiz kresde gelince ateslendi
Galiba disarida yagmur da olduklari icin tum gün
Ates nobetindeyim bu gece sabaha kadar.
Pek göremedim. Okumadim da. Hemen menu yazip musade isteyeceğim.
12 de
1 yumurta kiyma ile
Yesilcay
Aksam
1 kase Mercimek corbasi
Su 2 L
Adim cok az
Yaa çok kötü olmuş gerçekten takıma faydası olmaz ama sana baya faydası olacaktır 20 bin adımınŞuan sinirden ağlıyorum 20 bin adımdaydım saat sıfırladı kendini
Hasta halimle sırf takım için çabaladım bu kadar oturam ağlıyamYaa çok kötü olmuş gerçekten takıma faydası olmaz ama sana baya faydası olacaktır 20 bin adımın
Ağlama diyecemde ben olsam bende ağlardımHasta halimle sırf takım için çabaladım bu kadar oturam ağlıyam
sağlık teknikeriyim :) şuan filyasyonda görevliyim
Maasallah abla nazar degmesın.Diz-bacak 2 set yapildi. Adim da su an icin 12218 olmus.
Ev ici gel git disinda keyfim ve kahyasi isterse, gece de 30 dk tempolu adimlama yaparim. Ki yapmasam da yeter daa, 53 yasimdayim ben aaa.
Maasallah canım nazar değmesin yürüyüş bandınmı var?
Kolay gelsin canım Rabbim hastalıktan korusun.sağlık teknikeriyim :) şuan filyasyonda görevliyim
Canım kolay gelsin mesleğin ne?
Ne kadarlık oldu Bebegini?Pilates 20 ve 30 dakika ile başladım, bundan sonra her gün 40 dakika yapmak istiyorum, doğumdan sonra ilk sporlarım bunlar. Kendimi toparlamak istiyorum.
Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin.Canım biz 2 yıldır almanyadayız ilk geldiğinizde mobilyalı ev tuttuk artık normal eve geçip kendi mobilyalarımızı alıyoruz. Türkiye’deki eşyalarımızı getirmedik o evimizin düzenini bozmadık gittikçe kalıyoruz. 9 yıllık evliyim ben
Evde yürüyorum dans ediyorum canım. Bant yok odaları turluyorumMaasallah canım nazar değmesin yürüyüş bandınmı var?
Yada nasıl yapıyorsun?
Canım kolay gelsin geçmiş olsun.Iyi aksamlar kizlar
Benim kiz kresde gelince ateslendi
Galiba disarida yagmur da olduklari icin tum gün
Ates nobetindeyim bu gece sabaha kadar.
Pek göremedim. Okumadim da. Hemen menu yazip musade isteyeceğim.
12 de
1 yumurta kiyma ile
Yesilcay
Aksam
1 kase Mercimek corbasi
Su 2 L
Adim cok az
Canım olsun üzülme bu seferlik durumunu bildirsenŞuan sinirden ağlıyorum 20 bin adımdaydım saat sıfırladı kendini
Yok ya ne aglaması boşver senin sagolsun.Hasta halimle sırf takım için çabaladım bu kadar oturam ağlıyam
Canım ya geçmiş olsun çok sonuçta adımı attın sana yaradı inşallah telefondan bağlı değil demi ben oraya bağlı olduğundan ekran fotosu alıyorum hemen. Zorladım ama bende ataym artık yasin okuyacam zorlamayaym daha fazla.Şuan sinirden ağlıyorum 20 bin adımdaydım saat sıfırladı kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?