Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam gördüm, bahsedip yorulma :) Allah bağışlasın

YArın büyük ihtimal olurum. Kızımdan önce kalkarım

Su 1.5 lt

Eklentiler

• Screenshot_20201214-234028_Samsung Health.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 15
Yine geçmiş yapamıyorum
Menümü yazayım ama bugün batırdım ve pişmanım. Öğleni batırdım akşam hafif geçirdim ama yine bile telafi olmamıştır. Geçen ıspanaklı böreği telafi etmiştim ama bunu akşam hafif olmasına rağmen eritemediğimi hissediyorum. Önümüzdeki 3 gün eğer bir hata daha yaparsam cuma günü asla hedefime ulaşamam. Öğlen ne yediğimi söylemeyip cezamı fazlasıyla çeksem ama kurallara aykırı olur sanırım. Yazıyorum üzülerek

Kahvaltı
Karışık sandwiç

öğle
Köfte ekmek

akşam
Mücver tadında birşey valla adını bilmiyorum, asla doyurucu değildi.
Kasap sucuk 4-5 adet
Az dilim salatalık
Çay
Yarım dilim çavdar ekmeği

spor
Yattığım yerden aşırı basit bacak hareketi . 500 adet. (Bunu hesaplar mısın @_Vera_ )
Sağol

su:2.800

çok üzgünüm yaa
Öğlen için

Arrietty_ @_Vera_
@s yaa nicki unutuyorum bi dak
Ceyhans
sedulu

Eklentiler

• AD47B5BF-1269-4C43-B600-CFAC6F15CD16.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 14
Sağol, Allah razı olsun amin. Kamu çalışanıyım, 1 yaş doğum günü bu ay oldu sen de bahseder misin?
Bende ögretmenim canım bir büyük kızım 3. Sınıfta bide ikizlerim var bir kız bir erkek
5 yaşındalar.
Ben 4 yıl izin yazdım büyük kızımda ikizler oldugunda 40 aylıktı.
Kredimiz borcumuz yoktu annemde çok yardım etti büyüdüler.
Bide şu hastalık gitse iyi olacak bi ara kreşleride kapat az dediler.

Ekmegini yemeseydin olmuş ama bi kere.
Bide gecede uyumadım.

buketx canım hedefine ulaşmayı çok istediğini biliyorum bu yüzden kofte ekmeğin bir bedeli olmalı seni hedefinden uzaklaştırmamalı. Yarına 5000 adım ekstra atar misin ? Günde ortalama 4000 adım gibi gidiyorsun yarın ekstra hareket edersen bir kısım kaloriyi eritebilirsin.

Bağlı değil Bluetooth çok şarj yiyor diye kapalı hes kodu için açtım eşledi saat kendini 0 adım yazdı Allah kabul etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…