- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Süper kolumdamı saatinmi var bende alım olmazsa bi taneEvde yürüyorum dans ediyorum canım. Bant yok odaları turluyorum
Sağol, Allah razı olsun amin. Kamu çalışanıyım, 1 yaş doğum günü bu ay olduCanım kolay gelsin mesleğin ne?
Çocuğun kaç yaşında?
Rabbim hastalıktan korusun
Olsun olsun, menü iyiEvt cnm spor yapamadım su ile telafi edeyim dedim
Tamam gördüm, bahsedip yorulma :) Allah bağışlasınCanım benim 3 tane çocugum var öyle çok uzun yapamıyorum sabahta erkenden canlı dersim var.
Bende adım sayar indirdim az az yapcam 10 dk leslilerde var.
Hiç yapmamaktan iyidir 87 den 94 olmuşum.
Beni canlı ders işi çok bozdu okula giderken üstüme kıyafetlerim olmaz şık durmaz diye dikkatliydim.
Bide yaparak yaşayarak ögrenmeyi daha çok seviyorum bocaladım.
Ergin Kırbaç videolarını yapıyordum yavaştan başlıycam.
Kolay gelsin görüşürüz canım
YArın büyük ihtimal olurum. Kızımdan önce kalkarımAh korona hepimizin dengesini bozdu 1 mile olan dediğiniz videolar aralarda 1 mile yapmak çok iyi
afiyet olsunn
haklısın sorun değil yarın müsait olur musun tartı için
40 dk çok iyi maşallah
menü süper canım adımlar da şahane
süper menü afiyet olsun adımlar ve pilates şahane
afiyet olsun
menü ve su süper
menü çok güzel afiyet olsun
yaa bende davul gibi şişim bizi dukan birası paklar
maşallah canım süpersin
wowww adımlar muhteşem menü de öyle yatana kadar 3 lt yapalım mımenüyü ödem olmasın vücutta turşu var menüde
şahanesin abla
ödemdir o hiççç merak etme atarız
afiyet olsun
dksı 7 puan
geçmiş olsun neyin var canım menün güzel salep de bilemedim şekeri çok mu
Su 1.5 ltKahvaltı
1 yumurta
1kk peynir
5 zeytin
6 yk domates suyu
2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
1 fincan çay
Ara
Yok
Öğle
4 adet lahana sarması
Ara
1 bardak papatya çayı
Akşam
4 yk sebzeli tavuk (kırmızı biber, havuç, soğan)
4 tk yoğurt
4 adet lahana sarma
1/2 bardak karışık meyve suyu
Su lt olur yatana kadar
Adımları sonra yazarım
Teşekkürler, henüz 5.5 aylık. Bir de abisi var 4 yaşında.Ne kadarlık oldu Bebegini?
Güle güle büyütün
Rabbim bagışlasın çok güzelTeşekkürler, henüz 5.5 aylık. Bir de abisi var 4 yaşında.
Bende ögretmenim canım bir büyük kızım 3. Sınıfta bide ikizlerim var bir kız bir erkekSağol, Allah razı olsun amin. Kamu çalışanıyım, 1 yaş doğum günü bu ay oldusen de bahseder misin?
Ekmegini yemeseydin olmuş ama bi kere.Yine geçmiş yapamıyorum
Menümü yazayım ama bugün batırdım ve pişmanım. Öğleni batırdımakşam hafif geçirdim ama yine bile telafi olmamıştır. Geçen ıspanaklı böreği telafi etmiştim ama bunu akşam hafif olmasına rağmen eritemediğimi hissediyorum. Önümüzdeki 3 gün eğer bir hata daha yaparsam cuma günü asla hedefime ulaşamam. Öğlen ne yediğimi söylemeyip cezamı fazlasıyla çeksem ama kurallara aykırı olur sanırım. Yazıyorum üzülerek
Kahvaltı
Karışık sandwiç
öğle
Köfte ekmek
akşam
Mücver tadında birşey valla adını bilmiyorum, asla doyurucu değildi.
Kasap sucuk 4-5 adet
Az dilim salatalık
Çay
Yarım dilim çavdar ekmeği
spor
Yattığım yerden aşırı basit bacak hareketi . 500 adet. (Bunu hesaplar mısın @_Vera_ )
Sağol
su:2.800
çok üzgünüm yaa
Öğlen için
Arrietty_ @_Vera_
@s yaa nicki unutuyorum bi dak
Ceyhans
sedulu
Evet canım miband 4 kullanıyorum bir senedir memnunumSüper kolumdamı saatinmi var bende alım olmazsa bi tane
Bağlı değil Bluetooth çok şarj yiyor diye kapalı hes kodu için açtım eşledi saat kendini 0 adım yazdı Allah kabul etsin canımCanım ya geçmiş olsun çok sonuçta adımı attın sana yaradı inşallah telefondan bağlı değil demi ben oraya bağlı olduğundan ekran fotosu alıyorum hemen. Zorladım ama bende ataym artık yasin okuyacam zorlamayaym daha fazla.
Kısmet canım üzüldüm bende valla. Telafi yaparız ya bu hafta 1 kg üstünde versek gruba yine katkımız olur herhaldeBağlı değil Bluetooth çok şarj yiyor diye kapalı hes kodu için açtım eşledi saat kendini 0 adım yazdı Allah kabul etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?