Ooo sağol aminIyi akşamlar cnm su içmiş halinle böyleysen cuma ya 72 yi görürsün kesin
Gayet iyi. Su 500 ml artmış sankiİyi akşamlar arkadaşlar bugün benim için çok kötü bir gün oldu kendimi temizliğe ve ütüye kaptırınca spor yapamadım maalesefyarın telafi edecem inş adım sayısını.Gelelim menüme
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
K.k peynir
1 t.k tahin pekmez
Ara
1 maden suyu
1 elma
Akşam
2 y.k bulgur pilavı
5 kaşık tavuk sote
Salata
Su=3,5 litre
Arrietty_ @_Vera_ @sedulu buketx
Sağol, hedefim 84.4 kg, o yüzden cumaya kadar dikkat etmeliyimAfiyet olsun canim, bugun toparlamissin...
Hayıdır canım neden dr a gittinbugün doktora gittim, o yüzden çok bir şey yapamadım
50 squat
adımattım ama telefonum başka yerde kaldı.
sabah;1 yumurtadan omlet çay 3 zeytin bir filtre kahve 1 parça peynir 2 tatlı8kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı reçel
akşam: 2 yk tavuk bonfile.
1 fincan salep
Yaa anlamadım ki neden böyleYa aslında menülerin de güzel evet biraz stresli bi dönem den geçiyosun ya acaba ondan mı ödem filan mı ı regl in mi yaklaştı yada
Aynen yaa bazen insan sinir oluyo herşeyi tam anlamıyla yapıp da tartıda eksi göremeyince morali bozuluyo insanın anlıyorum seni inşallah cumaya eksi olurda motive olursun canım tabi bendeee eksi oluyum nolurrrYaa anlamadım ki neden böyleregl yeni geçti. Neyse ben bozmadan devam ediyorum elbet normale döner
Ah korona hepimizin dengesini bozdu 1 mile olan dediğiniz videolar aralarda 1 mile yapmak çok iyiCanım benim 3 tane çocugum var öyle çok uzun yapamıyorum sabahta erkenden canlı dersim var.
Bende adım sayar indirdim az az yapcam 10 dk leslilerde var.
Hiç yapmamaktan iyidir 87 den 94 olmuşum.
Beni canlı ders işi çok bozdu okula giderken üstüme kıyafetlerim olmaz şık durmaz diye dikkatliydim.
Bide yaparak yaşayarak ögrenmeyi daha çok seviyorum bocaladım.
Ergin Kırbaç videolarını yapıyordum yavaştan başlıycam.
Kolay gelsin görüşürüz canım
afiyet olsunnBende fırına verdim karnıbaharı üzerine kıymalı sos yapıp.
haklısın sorun değil yarın müsait olur musun tartı için
40 dk çok iyi maşallahPilates 20 ve 30 dakika ile başladım, bundan sonra her gün 40 dakika yapmak istiyorum, doğumdan sonra ilk sporlarım bunlar. Kendimi toparlamak istiyorum.
menü süper canım adımlar da şahaneİyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah
1 mercimekli muffin
30 gr tulum ve beyaz peynir karışık
2 zeytin
Yeşillik
1 tk fıstık ezmesi
Ara yeşil çay
Öğle
10 gr ceviZ
10 gr yer fıstığı
Tarçınlı türk kahvesi
Akşam
Yulaf lapası ( içindekiler yarım su brd süt yarım su brd su 3 kaşık yulaf 1 tk kaşığı dut kurusu unu 1 küçük elma 1 çay kaşığı tarçın 1 tk öğütülmüş keten tohumu )
Su 3.5
Spor 2 mile leslie 10000 adım bunların puanlarını hesaplamadım
20 dk plates 140 puan
Arrietty_ @_Vera_ @sedulu Melegimkorusun eşim sesin çıkmadı bugün nasılsın sen neler yaptın iyi misin başın düzeldi mi ?
süper menü afiyet olsun adımlar ve pilates şahaneBen bugünkü menümü yazayım:
11:00 bir adet cennet hurması ve çeyrek narla yulaf lapası.
13:00 1 portakal
16:00 1 türk kahvesi ve 10 adet fındık
17:30 1 kase tavuklu şehriye çorbası, 1 kase kereviz yemeği ve yoğurt
19:30 yeşil çay(şimdi)
Su: 2 litre yatana kadar 3 olur, 1 adet maden suyu da içeceğim.
Spor: 6000 adımı ve 40 dakika pilates hedefimi tamamlayıp paylaşacağım.
Arrietty_ @_Vera_ @sedulu @CanTorun
afiyet olsunIyiyim sukur. Masallah sana
Hosbulduk canim.Ben cilginca yedim resmen.
menü ve su süperİyi akşamlar arkadaşlar bugün benim için çok kötü bir gün oldu kendimi temizliğe ve ütüye kaptırınca spor yapamadım maalesefyarın telafi edecem inş adım sayısını.Gelelim menüme
Sabah
1 yumurta
1 dilim ekmek
K.k peynir
1 t.k tahin pekmez
Ara
1 maden suyu
1 elma
Akşam
2 y.k bulgur pilavı
5 kaşık tavuk sote
Salata
Su=3,5 litre
Arrietty_ @_Vera_ @sedulu buketx
menü çok güzel afiyet olsun
yaa bende davul gibi şişim bizi dukan birası paklarKilo bildirimi yapmayı unuttum bugün
Artı çıktım gerçi neden olduğunu anlamadım
Cuma: 69,8
Pazartesi: 70.1
Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr
maşallah canım süpersinSabah : incir kürü(bebek için) +1 çb kefir
Kahvaltı: 1 yumurtalı mantarlı omlet+salatalık+domates+yeşillik+1 kupa yeşil çay+1 çk fıstık ezmesi
Ara öğün : hindistan cevizli Türk kahvesi + maden suyu+1 hurma
Proteinli süt(200ml)+1/2 nar+1 mandalina
incir kürü(bebek için)
Akşam yemeği:1 kase mantar çorbası+4 kaşık yoğurt nane ve pulbiberli
Spor sonrası:4 kaşık yoğurt+2 günkurusu+10 ciğbadem+matcha tozu
Su : 2.5 lt
Spor olarak;
15 dk pilates(popo)(113kl)= 105 puan
20 dk pilates(karma)(120kl)=140 puan
Toplam=245 puan
Adımı foto olarak paylaşacağım
Arrietty_ @sedulu @_Vera_
wowww adımlar muhteşem menü de öyle yatana kadar 3 lt yapalım mımenüyü ödem olmasın vücutta turşu var menüdePazartesi menüm
11:00
Tavada yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 5 siyah zeytin, 2 adet wasa, domates, kapya biber
14:30
150 kalorilik bar
17:30
1 porsiyon kadar yeşil mercimek yemeği, biraz turşu
Su: 2lt
Spor: 18000 adım: 900puan
Arrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr
şahanesin abla1 kuru incir, 1 gun kurusu kayisi ve uzerine ilik su icildi...
KAHVALTI:
4 y.kasigi meyveli, k.yemisli musli
1 bardak kadar sut
Sade Turk Kahvesi
Yesil cay
OGLEN:
Buharda pismis karnabahar
Pul biberli yogurt
Yesil cay
1 tatli kasigi dut kurusu
5 cig findik
AKSAM:
3/4 porsiyon bamya
2 y.kasigi dana kavurma
1 kase ev yogurdu
Adacayi
SU:
3 lt
SPOR:
Diz-bacak egzersizi.
150 puan.
ödemdir o hiççç merak etme atarızBen bu hafta sonu ödülde yapmadım yürüyüşte yaptım neden artı geldim anlamadımHatta sabah kiloyu görünce dedim kesin tartının pili zayıfladı değiştirdim sonuç aynı
afiyet olsun
dksı 7 puan@_Vera_ senin yukledigin video kac puan
geçmiş olsun neyin var canım menün güzel salep de bilemedim şekeri çok mubugün doktora gittim, o yüzden çok bir şey yapamadım
50 squat
adımattım ama telefonum başka yerde kaldı.
sabah;1 yumurtadan omlet çay 3 zeytin bir filtre kahve 1 parça peynir 2 tatlı8kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı reçel
akşam: 2 yk tavuk bonfile.
1 fincan salep
Spor puanim 140
Tamam canim söz aktif olacağımne güzel sporlar canım maşallah sanamenünde çok güzel
çok geçmiş olsun eşiniz mağdur olmasın diye eşinizi aldık ama eğer aktif olacam yeniden benimle eş olanı mağdur etmem derseniz B Beklenen2 ile eş yaparım sizi.Rahatsız olduğunuz için 3 hafta eşsiz kalma ve spor tablosuna girememe kuralından muaf tuttum
yine harikasın kaptanım
maşallah 600 az mı
bende aşırı bi şişlik var çarşamba perşembe dukan birası tek çare
kontrol tartısınsa fotoğraflı bilgi yok
kız sivaskayseri nick değişmiş bende diyorum yeni üye mi hahahaha cuma 97 gelir merak etme reglden hepimiz öyleyiz benim regle 10 gün var ama 6 aylık hamile gibiyim
ne güzel cumaya eksi gelir o zaman
ne güzel 100 gramda olsa eksi
yediklerini hayal edip canımı çektirdim aç vera online
telefona adımsayar yükleyebilirsiniz.
ay ne güzel eksiler
hayır canım gerek yok fotoğrafa
eşimmm dün pilim bitti ama yettim gayri hastayımda biraz sabah hastaneye gitmiştim test yaptırdım negatif çıktı sonucu üşütmüşüm yürüyerek gittim 13371 adım cepte.
kendine göre bir pilates seç istersen
sporunda etkisi var bence
hoşş geldin canım ne yedin ayy bende bir tatlı istiyorum ki hiç sorma 2.izin hakkıma ayrılayım hahaha 200 gram artı pek de bişi değil takma kafana
bak söz ver bana aktif olacaksın böyle diyip gelmezsen geldiğinde seninle küsücem anlaştık mı takımda aktif oldukça kilo vereceksin
Anlaştık güzelim neler yaptın bugünTamam canim söz aktif olacağım
Bebek patikleri ördüm 3 tane simdi de cay içtim spor yapacağım sen neler yaptin canim valla baya spor yapiyosun kıskanıyorum seniAnlaştık güzelim neler yaptın bugün
Geçen hafta @_Vera_ bana dukan birasını önermişti, oldukça odem attırıyor, yapabilirsin. Ben de haftada iki gün yapmaya karar verdim.Yaa anlamadım ki neden böyleregl yeni geçti. Neyse ben bozmadan devam ediyorum elbet normale döner
az olsunda eksi olsun yeter ki :) hastanede yapma imkanım yok canım , sürekli maskeliyim, oda küçük,tek çalışmıyorum birdeBu ara iyi gidiyor
300 gr giderken 600 gr gitti bu hafta.
63 u gorecegim insallah bu cuma
Bende 3 e zor cikiyorum ama 2,5 da iyi
Kalkinca ilk vitamin ve ilaclarim ile 500ml iciyorum.
Sonra evden cikmadan 500ml daha. Bitiremezsem iste iciyorum. Isten cikmadan 2 l tamamliyaagim diye hedef koyuyorum kendime.
Belki böyle planli alisirim su icmeye diye. Bende baya zorlananlardandim cunku su konusunda
Oldugun odada adimlama yapma firsatin olurmu? Is yeri evine uzak mi ? Belki ilk olarak adim sayini gunde 10bin yapmaya calisman iyi bir baslangic olur. Hastanede squat veya jj ?
ben hedefi 50 yazdirdim ama 48 istiyorum asil : ))
Daha yolum uzun
Evt cnm spor yapamadım su ile telafi edeyim dedimGayet iyi. Su 500 ml artmış sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?