Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:))))))))))))))))))

merhaba arkadaşlar uçaktan indim hemen geçmişi okumaya başladım bu saatte ama değdi çünkü birincisi kaptanımız 1. olmuş maşallah nazar değmesin tebrik ederim hasretim.

ama ben de 57. olmuşum kendimi de tebrik ediyorum daha yeniyim o yüzden çok olmasa da sevindim.

ama bu hafta 9. olmamıza üzüldüm

bu arada hepinizin ramazan ayı hayırlı olsun diyorum, ve kaptanım sen sahurda bu şekilde yiyorsan ramazanın da sana yarayacağı kesin.

bir de be oruç tutmuyorum ama eşim de denemiştik susuzluğa çok fayda ediyor belki bilmeyenler vardır diye belirtmek istedim; 1 litre çay hazırlayoruz, oda sıcaklığına gelince içine buz ve limon dilimleri ekliyip sahura kadar içiyoruz. ertesi gün susuzluk olayına oldukça etkili bir çözüm oluyor. Bu sene oruç süresi oldukça uzun havalar da çok sıcak tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
Ramazanın ilk günü hayırlı olsun hepimize. Rabbim oruçlarımızı kabul etsin.
Kolaylıklar versin.

Bugün iftar itibariyle dikkat etmeye başlıyorum. Monticiğimle ramazanı kolayca atlatıcaz işallah.

9. olmuşuz bu arada çok fena

selam kızlar iftara neler planlıyosunuz?

bizim muhtemelen şöyle:

1hurma
çorba-fırında köfte-az pilav,z.yağlı biber dolması,
yoğurt-salata

tatlı yapmadım ama koca mutlaka ister hazır şekerpare yaparım belki yaparsam da yerim,yapmasammı acep

günaydıın sahurumu yazayım
12.30da
pastırmalı yumurta( 1 yumurta ve az bişi pastırma )
peynir
dom sal. 1zeytin
toplamda 3 dl ekmek 1 dilimi nutella ve fındık ezmeli:)
04.00da
1 bardak yarım yaglı süt

çokmu abartmışım:)

İftarda ne yiyeceğim hiç bilmiyorum kızlar. Muhtemelen annemde oluruz iftarda.
Çorba ile başlarım muhtemelen, arkasından salata yada yoğurt yerim.
Sonra da az ana yemek yeter herhalde.

afiyet olsun zeyneb ağzım sulandı:)

iremözge bende öyle yapıcam inş hatta biraz ara vercem ana yemeğe geçmeden 5dk kadar

iremözge bende öyle yapıcam inş hatta biraz ara vercem ana yemeğe geçmeden 5dk kadar

aslında çorba yiyin 1 saat sonra yemek yiyin diyolar ama mümkün diil çorbayı ekmekle yesek zaten bisürü su içicez doyarız 1 saat sonra anayemegi yiyemeyiz kalır yemekler, çorbayı ekmeksiz içip 10 dk sonra yemekleri yesek bile yeter

tesekür ederim canim,umarim ramazandan istedigim gibi cikarim.kilonun yani sira Rabbim bu mübarek ayi azi eylesin bizlerden ins..bu gece meyveyle idare etmek zorunda kaldim,aslinda müsli yemek istiyordum ama almayi unutmusum bugün aldim,bu gece müsli yiyip ardindan yiyebilirsem bir dilim ekmekle beyaz peynir dom sal yemek istiyorum yok yiyememssem yine müsöli meyve yapicam..ben iftar ve sahur arasi cok oturabilecegimi sanmiyorum cünkü burda 9.30 iftar oluyo 11 e dogru yatsi yatsiyi kilip pumba yatak yaparim heralde 1.5 saattede ne kadar su icebilirim bilemiyorum zaten sahurdada icemedim cok en fazla 300 ml icmisimdir..ayrica acayip artidayim ins cumaya kadar iner..
amin canim

canim bende tavuk corba pilav yapicam dün mangala gitmistik ordan kalan etler var dolapta yaninada et salata iste tatida yaparim heralde yermiyim bilemiyorum yesemde abartmam sanirim yada dondurma yerim :) sende abartmadan ye bence zaten ramazandayiz bide iftarda kisarsak zor olur ,tadimlik yiyebilriisn bence..

hepinize günaydin kizlar....

teklrardan Rabbim bu mübarek yi bizlerden razi eylesin diyorum..

bu arada ben cuma icin persembe günü iftardan önce tartilicam,,malum sahur sonrasi sabhatan fark olabiliyo,,yapmak isteyen bu sekilde yapabilir

benimicin imkansiz zaten 1 saat sonra yersem yarim saat sonra yaticam zaten.

İşe yarayacağına eminim canım.

Zaten o kadar geniş geniş vaktimiz de yok ki şekercim.
İftar 9 da nerdeyse.
Erken okunsa ezan ara verilir de böyle zor.

Selam kızlar,

Herkese hayırlı Ramazanlar...

Ben sahurda abarttım mı ki yaaa;

Çeyrek ekmek arası üçgen peynir, domates, salatalık, 1 bardak çay

1 haşlanmış yumurta

1 bardak süt

1,5 lt su

ay az önce tartıldım 68.7 çıktııı sevinçten açlıgımı unuttum:) ama şimdi yine başladı midemin sesleri oyyy

yasemin 20 saatten fazla mı aç duruyosunuz siz orda imsak kaçta, sen igne iplige dönersin ya o zaman, meyve tutmamıştır dimi açlıktan ölüyo olmalısın şu an

Selam kızlar,

Herkese hayırlı Ramazanlar...

Ben sahurda abarttım mı ki yaaa;

Çeyrek ekmek arası üçgen peynir, domates, salatalık, 1 bardak çay

1 haşlanmış yumurta

1 bardak süt

1,5 lt su

gayet iyi bence, ekmek beyazmıydı, tam bugday olursa çok daha doyurucu oluyo tavsiye ederim yoksa kalorisinden diil erimiştir hepsi onların şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…