ben sahura kalkamıcam 12-1 gibi yiyip yatçam çünkü ev çok küçük mutfakla bebegin yattıgı oda bitişik ve seslerden uyanır kesin sıpa uyanırsa da 2-3 saat uyumaz, 4 gibi de kalkıp süt içerim yada sadece su, bu ilk sahurumuz abartmayı düşünüyorum:)bakalım sabah yazarım sonucu:)
günaydıın sahurumu yazayım
12.30da
pastırmalı yumurta( 1 yumurta ve az bişi pastırma )
peynir
dom sal. 1zeytin
toplamda 3 dl ekmek 1 dilimi nutella ve fındık ezmeli:)
04.00da
1 bardak yarım yaglı süt
çokmu abartmışım:)
canım pastırma susatmaz mı?
vaaaaaaaaaaayy kaptan harikasın zirvedesin haketmiştin zaten tebriklerrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
afiyet olsun zeyneb ağzım sulandı:)
iremözge bende öyle yapıcam inş hatta biraz ara vercem ana yemeğe geçmeden 5dk kadar
tesekür ederim canim,umarim ramazandan istedigim gibi cikarim.kilonun yani sira Rabbim bu mübarek ayi azi eylesin bizlerden ins..bu gece meyveyle idare etmek zorunda kaldim,aslinda müsli yemek istiyordum ama almayi unutmusum bugün aldim,bu gece müsli yiyip ardindan yiyebilirsem bir dilim ekmekle beyaz peynir dom sal yemek istiyorum yok yiyememssem yine müsöli meyve yapicam..ben iftar ve sahur arasi cok oturabilecegimi sanmiyorum cünkü burda 9.30 iftar oluyo 11 e dogru yatsi yatsiyi kilip pumba yatak yaparim heralde 1.5 saattede ne kadar su icebilirim bilemiyorum zaten sahurdada icemedim cok en fazla 300 ml icmisimdir..ayrica acayip artidayim ins cumaya kadar iner..merhaba arkadaşlar uçaktan indim hemen geçmişi okumaya başladım bu saatte ama değdi çünkü birincisi kaptanımız 1. olmuş maşallah nazar değmesintebrik ederim hasretim.
ama ben de 57. olmuşum kendimi de tebrik ediyorum daha yeniyim o yüzden çok olmasa da sevindim.
ama bu hafta 9. olmamıza üzüldüm
bu arada hepinizin ramazan ayı hayırlı olsun diyorum, ve kaptanım sen sahurda bu şekilde yiyorsan ramazanın da sana yarayacağı kesin.
bir de be oruç tutmuyorum ama eşim de denemiştik susuzluğa çok fayda ediyor belki bilmeyenler vardır diye belirtmek istedim; 1 litre çay hazırlayoruz, oda sıcaklığına gelince içine buz ve limon dilimleri ekliyip sahura kadar içiyoruz. ertesi gün susuzluk olayına oldukça etkili bir çözüm oluyor. Bu sene oruç süresi oldukça uzun havalar da çok sıcak tavsiye ederim.
amin canimGünaydın kızlar.
Ramazanın ilk günü hayırlı olsun hepimize. Rabbim oruçlarımızı kabul etsin.
Kolaylıklar versin.
Bugün iftar itibariyle dikkat etmeye başlıyorum. Monticiğimle ramazanı kolayca atlatıcaz işallah.
9. olmuşuz bu arada çok fena
selam kızlar iftara neler planlıyosunuz?
bizim muhtemelen şöyle:
1hurma
çorba-fırında köfte-az pilav,z.yağlı biber dolması,
yoğurt-salata
tatlı yapmadım ama koca mutlaka ister hazır şekerpare yaparım belki yaparsam da yerim,yapmasammı acep
aslında çorba yiyin 1 saat sonra yemek yiyin diyolar ama mümkün diil çorbayı ekmekle yesek zaten bisürü su içicez doyarız 1 saat sonra anayemegi yiyemeyiz kalır yemekler, çorbayı ekmeksiz içip 10 dk sonra yemekleri yesek bile yeter
afiyet olsun zeyneb ağzım sulandı:)
iremözge bende öyle yapıcam inş hatta biraz ara vercem ana yemeğe geçmeden 5dk kadar
aslında çorba yiyin 1 saat sonra yemek yiyin diyolar ama mümkün diil çorbayı ekmekle yesek zaten bisürü su içicez doyarız 1 saat sonra anayemegi yiyemeyiz kalır yemekler, çorbayı ekmeksiz içip 10 dk sonra yemekleri yesek bile yeter
hatırlıyorum tabiki canım amin çok sağol Rabbim sizlere de nasip etsin..
4.takım sağolsun gaza geldim cnm yarış falan olunca:)
bencede abarti bisey yok canim..Selam kızlar,
Herkese hayırlı Ramazanlar...
Ben sahurda abarttım mı ki yaaa;
Çeyrek ekmek arası üçgen peynir, domates, salatalık, 1 bardak çay
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1,5 lt su
Selam kızlar,
Herkese hayırlı Ramazanlar...
Ben sahurda abarttım mı ki yaaa;
Çeyrek ekmek arası üçgen peynir, domates, salatalık, 1 bardak çay
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1,5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?