Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

21:30 mu? Allah yardımcınız olsun canım. Zor gerçekten :26:

selam kızlarr...

bende sizleyim artıkk ..

kısaca kendimi tanıtayım 69.7 kilo ile gecen sene diyete basladım 57 ye indim ama malesef yine kilo aldım pcos var progesteronla regl oluyorum ve şuanda kansızlık tedavisi görüyorum. zaten cok nazlıyımdır hemen hastalanırım
nys suan ki kilom 64.4 yarın diyete baslıyorum bu cuma mı haftaya cumamı listeye dahil olurum bilemiyorum yasoma kalmıs bu durum benim için fark etmez ama cok fazla motivasyona ihtiyacım var kızlar acayip dağilmiş durumdayım.
dişlerime braket taktırdım bu arada o sebepten zaten tatlı sekerli seyleri mümkün olduğunca az yemem gerekiyor. bazen dayanamıyorum tabi ama artık takımın verdiği sorumluluklla tamamen kesmem gerek..
takımda tanıdığim sadece 3 kişi var artık yavas yavas kaynasırız

Son düzenleme:

hosgeldin canim,seni tekrardan aramizda görmek güzel,keske kilo alarak dönmeseydin ama olsun,alistgik artik vermeye,veririz onlarida evallah :)

canim imsak 04.00 de oluyo,ya aslinda tam anlayamiyom aciktim ama daha cok susadim galiba. :)

hosgeldin canim,seni tekrardan aramizda görmek güzel,keske kilo alarak dönmeseydin ama olsun,alistgik artik vermeye,veririz onlarida evallah :)

canım inş cabucak veririm yoksa cıldırıcam bu gün 40 beden pantolona olmadım aklımı kacırıcaktım ben ben ben 36 bedene oluyordum nasıl böyle kalınlastım nasıl boğazımı tutamadım off offf ... canım beni ne zaman listeye alıcaksın biraz zayıflayıncamı yoksa bu haftamı..

nys artık önüme bakıyorum haftada 4 gün plates yapmaya calısıcam zaten spor sıkıntım var menisküsten dolayı yavas yavas plates yapayım barii..

regl olduğumdan bu gün oruclu değildim karısık bi gündü o yüzden yarın tam olarak diyet moduna gecerim bu aksam az pirincli bol soğan domates yeşillikli dolma yaptım yanına köfte kızartıcaktım ama vaz gectim kızartmadan yoğurtla biber dolmalarını yicem zaten yarım bardak pirinc var 9 dolmada 2tanesini yerim ancak yani 2-3 kasık pilav gibi bişi olucak..

kızlar çankırıda iftar oldu bende yemeğimi yiyorum oruclu olmasamda ramazan işte bekledim ezanı..

mutfağı toparlayıp platesimi yapıcam bu aksam start veriyorum...

yasom takımın kuralları varmı bana söyleyeceğin seyler falan liste konusunda sıkıntı yokda kurallar falan varsa bileyim tatlım

offff ben bu gün çok çok çok kötü şeyler yedim çok pişman değilim ama aslında hiç pişman değilim maalesef :26:

ben yarın 2 haftalık kuşhan diyetine başlıcam, zaten normalde yediklerime çok benziyor o açıdan zorlanmam gibi geliyor.

yasemin sanırım sen de yapmışsın kuşhanı, o zaman kilo vermiş miydin?

hoşgeldin canım umarım çabucak verirsin kilolarını

tatlım daha önce bi arkadas yapmıstı o diyeti bana cok ağır geldi ben yapamadım ama yapabilirsen güzel sonuclar alacağına inanıyorum ben biraz hatta baya zor bi diyet ben ikinci günden bırakmıstım . inş sen basarırsın canım..

hoşgeldin canım umarım çabucak verirsin kilolarını

ayy cabucak vermem lazım canım hemde en hızlısından malesef spor yapamıyorum işte yapabilsem daha hızlı giderdi nys artık platesle idare edicem. bayrama 5 li rakamda olmam lazım hiçinanmıyorum buna ama olması gerek işteee.

Son düzenleme:

arkadaşın kilo vermiş miydi? ben de sadece 2 hafta diye yapabilirim diye düşündüm, bir silkelenip kendime geleyim dedim bakalım yaparım gibi geliyor deniyeceğim

canım bence kararlı olursan bayrama kadar 5li rakamlarda olman çok da zor değil, gözünde büyütme bence. haftada 1 kilo versen yeter ve haftada 1 kilo vermek için de çok sıkmaya gerek yok metabolizman normal çalışıyorsa verirsin, ben de 65li rakamlardayım ben de öyle bir hedef koydum kendime bakalım bu sefer vermem lazım

arkadaşın kilo vermiş miydi? ben de sadece 2 hafta diye yapabilirim diye düşündüm, bir silkelenip kendime geleyim dedim bakalım yaparım gibi geliyor deniyeceğim

o bu diyetle gercekden cok güzel kilo verdi mezun oldu..sende veririsin diyete %100 uyupda vermemek mümkün değil..

canım kararlıyım olmasına ama malum ramazan işte şimdi misafirlikler baslıcak oralarda dikkat edebilirsem sorun yok ..
ben polikistik over hastasıyım metom normalden oldukca yavas calısıyor ondan veremiyorum ama vermek zorundayım inş hedefimize ulasırız...

son zamanlarda hiç su içmez oldum en iisi su miktarınıda arttırayım ben aksamdan sahura kadar 3 lt bitermi acaba..deniyeyim ben bunu bi..

geçmiş olsun canım ama sen yine de ümitsiz olma pilates de yaparsan görünüşün çok değişir, pilates çok güzel bir spor gerçekten

ben yapmaya çalışacağım bu diyeti, zaten eşim de burada değil o yüzden evde tek başıma uygulamam daha kolay olur diye düşünyorum. öğlenleri de ızgara falan vermiş zaten işyerinde mecburen yediğim şeyler. 15 gtün yapsam bi kendime güvenim gelecek

son zamanlarda hiç su içmez oldum en iisi su miktarınıda arttırayım ben aksamdan sahura kadar 3 lt bitermi acaba..deniyeyim ben bunu bi..

ben yaklaşık bir yıl boyunca su içmediğim için aç aç gezip diyet yaparak kilo almıştım. sonradan kilo verememimin tek sebebinin su içemem olduğunu öğrendim. vücut yeteri kadar su olmazsa yağ yakamıyormuş

canım yanlız öyle cok vereceğini bekleme haftada 1-1.5 civarı veriyorsun tabi herkesin metosu farklı ama bu diyet 100 küsür kilodakiler için öyle cok kilo verdirir bizlerede oran düşür olur.ayrıca zorlandığın anda bırak diyetı cnaım zaten havalar cok sıcak dikkatli yap.

benimde sırf o yüzden kilo almam
ayy canım saka bi yana susuzluk gercekten cok etkiliyor diyeti bende su içerek bu işi hızlandırmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…