Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok canım zorlanırsam bırakırım tabii ki. neyse işte yarın başlıcam inşallah iyi olur

bu hafta girersin canim listeye.
yasom takımın kuralları varmı bana söyleyeceğin seyler falan liste konusunda sıkıntı yokda kurallar falan varsa bileyim tatlım
yok canim,bildigin seyler iste zaten gördügün gibi takimda su siralar kimsede yok,canlanicak ins sizinle birlikte
evet canim yaptim ama 3 günmü neydi :) 1 kilo vermistim sanirim ama devam edemedim,yapabiöirsen güzel bir diyet

daha cokmu iftara..
1 saatten düstü

bu hafta girersin canim listeye.

yok canim,bildigin seyler iste zaten gördügün gibi takimda su siralar kimsede yok,canlanicak ins sizinle birlikte

1 saatten düstü

son dakkalar gecmek bilmez... :)
tamam tatlım bu cuma listedeyim .. bari 63 ü göreyim cumaya kadar..

nys bende kalkayım mutfağımı toparlım bu günün işini yarına bırakmamak lazımm diğmi ama

zevcan kirmizi niye bu takima gectigini sormus 7.takimdakilere ben mesajini görünce takim dolu diye mesaj biraktin oraya sandim,istersen bi aciklama yap 7.takima,kirmizi oraya geri dönecegini saniyormus,,benim bi bilgim yok canim

zevcan kirmizi niye bu takima gectigini sormus 7.takimdakilere ben mesajini görünce takim dolu diye mesaj biraktin oraya sandim,istersen bi aciklama yap 7.takima,kirmizi oraya geri dönecegini saniyormus,,benim bi bilgim yok canim

yok canım kırmızıya ayrılırken dönücem dedim ama sonra hastalandım ve takıma dönemiceğimi düşünüyordum diyet yapacak halim yoktu kendi yerime baskasının alınmasını söyledim hülyaeyüp alındı benim yerime hafta sonuda duyduklarımdn ve gördüklerimden sonra diyet yapmak zorunda olduğuma karar verdim 7. takım suanda dolu zaten gelicekler var yani sorun olacak bi durum yok ortada gülüm unutmus olmalı konustuğumuzu ben yinede yazarım onlara .

mesajlari devam okudum canim,gülüm hatilramis konustuklarinizi

canım biz senle aynıymısız bende 162 yim 64 üm oranlar aynı yani ayy benim sorunum bacaklarım cok fena kalınlar.

benim de en büyük sorunum bacaklarım canım ama pilates çok iyi geliyor gerçekten şu ana kadar denediğim methodlar arasında en çok pilatesten fayda gördüm özellikle selülitr için mükemmel çözüm

ben kaciyorum kizlar isze iyi aksamlar,yavas yavas hazirlayayim sofrayi,sonra ytasiya kadar okuyabilikrsem cüz okurum sonrada pumba yatak :) yarin görüsüsrüz ins

kimsecikler kalmamıs takımdaaa ...
bende işlerimi bitirdim bakayım bi dedim az sonra platese baslıcam .. cokda sıcak oturduğum yerde terliom ama yapmayı denicem işte..

kimsecikler kalmamıs takımdaaa ...
bende işlerimi bitirdim bakayım bi dedim az sonra platese baslıcam .. cokda sıcak oturduğum yerde terliom ama yapmayı denicem işte..

Allah yardimciniz olsun cnaim,sizin isiniz daha zor bizi burda yaz yok en azindan .

bende yemegimi yedim gledim ama zorla yedim resmen..

yarim kase tavuk corbasi
salata
ve 3 4 kasik yogurtlu kabak yemegi yedim..bide firin sütlac yapmistim esimim yerken 3 4 tatli kasigi aldim ondan o kdar

canım menün güzel bence afiyet olsun ..
bziim burası gercekten cok sıcak allah dısarda calısanların yardımcısı olsun .. evsahibimnkızı mardinde 52 dereceymiş zor nefes alıyoruz diyorlarmıs zaten herkes bahcede damda falan yatıyormus bide oruc tutmaya calısıyor insanlar karsılığını fazlasıyla alırlar inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…