nazka canım senin boyun kac cocuğun falan varmı kac yasındasın
canım yanlız öyle cok vereceğini bekleme haftada 1-1.5 civarı veriyorsun tabi herkesin metosu farklı ama bu diyet 100 küsür kilodakiler için öyle cok kilo verdirir bizlerede oran düşür olur.ayrıca zorlandığın anda bırak diyetı cnaım zaten havalar cok sıcak dikkatli yap.
boyum 164 cm, 29 yaşındayım.çocuğum yok bir de olsa ne halde olurdum bilmiyorum, top gibi yuvarlanırdım sanırım.
cok susadiim ben
cok susadiim ben
bu hafta girersin canim listeye.
canım inş cabucak veririm yoksa cıldırıcam bu gün 40 beden pantolona olmadım aklımı kacırıcaktım ben ben ben 36 bedene oluyordum nasıl böyle kalınlastım nasıl boğazımı tutamadım off offf ... canım beni ne zaman listeye alıcaksın biraz zayıflayıncamı yoksa bu haftamı..
nys artık önüme bakıyorum haftada 4 gün plates yapmaya calısıcam zaten spor sıkıntım var menisküsten dolayı yavas yavas plates yapayım barii..
regl olduğumdan bu gün oruclu değildim karısık bi gündü o yüzden yarın tam olarak diyet moduna gecerim bu aksam az pirincli bol soğan domates yeşillikli dolma yaptım yanına köfte kızartıcaktım ama vaz gectim kızartmadan yoğurtla biber dolmalarını yicem zaten yarım bardak pirinc var 9 dolmada 2tanesini yerim ancak yani 2-3 kasık pilav gibi bişi olucak..
yok canim,bildigin seyler iste zaten gördügün gibi takimda su siralar kimsede yok,canlanicak ins sizinle birlikteyasom takımın kuralları varmı bana söyleyeceğin seyler falan liste konusunda sıkıntı yokda kurallar falan varsa bileyim tatlım
evet canim yaptim ama 3 günmü neydi :) 1 kilo vermistim sanirim ama devam edemedim,yapabiöirsen güzel bir diyetoffff ben bu gün çok çok çok kötü şeyler yedim çok pişman değilim ama aslında hiç pişman değilim maalesef :26:
ben yarın 2 haftalık kuşhan diyetine başlıcam, zaten normalde yediklerime çok benziyor o açıdan zorlanmam gibi geliyor.
yasemin sanırım sen de yapmışsın kuşhanı, o zaman kilo vermiş miydin?
1 saatten düstü
daha cokmu iftara..
kıyamam canım artık içmişsindir sanırım allah kabul etsin
bu hafta girersin canim listeye.
yok canim,bildigin seyler iste zaten gördügün gibi takimda su siralar kimsede yok,canlanicak ins sizinle birlikte
1 saatten düstü
son dakkalar gecmek bilmez... :)
tamam tatlım bu cuma listedeyim .. bari 63 ü göreyim cumaya kadar..
nys bende kalkayım mutfağımı toparlım bu günün işini yarına bırakmamak lazımm diğmi ama
zevcan kirmizi niye bu takima gectigini sormus 7.takimdakilere ben mesajini görünce takim dolu diye mesaj biraktin oraya sandim,istersen bi aciklama yap 7.takima,kirmizi oraya geri dönecegini saniyormus,,benim bi bilgim yok canim
yok canım kırmızıya ayrılırken dönücem dedim ama sonra hastalandım ve takıma dönemiceğimi düşünüyordum diyet yapacak halim yoktu kendi yerime baskasının alınmasını söyledim hülyaeyüp alındı benim yerime hafta sonuda duyduklarımdn ve gördüklerimden sonra diyet yapmak zorunda olduğuma karar verdim 7. takım suanda dolu zaten gelicekler var yani sorun olacak bi durum yok ortada gülüm unutmus olmalı konustuğumuzu ben yinede yazarım onlara .
canım biz senle aynıymısız bende 162 yim 64 üm oranlar aynı yani ayy benim sorunum bacaklarım cok fena kalınlar.
mesajlari devam okudum canim,gülüm hatilramis konustuklarinizi
kimsecikler kalmamıs takımdaaa ...
bende işlerimi bitirdim bakayım bi dedim az sonra platese baslıcam .. cokda sıcak oturduğum yerde terliom ama yapmayı denicem işte..
Allah yardimciniz olsun cnaim,sizin isiniz daha zor bizi burda yaz yok en azindan .
bende yemegimi yedim gledim ama zorla yedim resmen..
yarim kase tavuk corbasi
salata
ve 3 4 kasik yogurtlu kabak yemegi yedim..bide firin sütlac yapmistim esimim yerken 3 4 tatli kasigi aldim ondan o kdar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?