Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ne zaman dönüceksinki evine canim

canım minumum bir hafta burdayım maalesef

slam kızlar
bugun ki yediklerim..

sabah..yine bi kaç ince didilim kaşar..çay
öğle.yoğurt
akşam saat 5 gibi muz

iftarda çorba,az kızartma ve mmalesef pide..yemesem olmaz, yesem hiç olmazz..allahım karışıkk..2-3gün filan oruçtutamıycam ben..böylede hem gündüz düzensiz oluyo hemde iftarda da yemek zorunda kalıyom.

su nerdeyse yok-spor yok

aman AllahimAllahim yardimcilari olsun ins..ben suda icemiyorum ya bir bardak ictim orucumu acmadan önce sanirim bir bardakta yatarken icerim..ins cok zarrai olmaz az öncede bir nektarin ve bir armut yedim dahada bisey yemem
canims ende farkindasin hic olmamis ama yapacak biseiyn yoksa bi kac gün idare etceksin,ne yapcan

bozma moralini bence enbüyük sıkıntı su içmemiş olman, bide sabah öglen çok az yemişsin ondan akşama acıkmışsındır sabah kahvaltıyı ekmeksiz mi yapıyosun ekmek sabahtan yenmeyince akşama cozutuyo insan, şanssızlık evinde olmaman ben pide aldırmadım ve yemedim alınırsa mutlaka yerim kaçış yok

meyvenüll hoşgeldin ben tanıyorum seni kaptan diilmiydin? bide mezun olalı kaç ay oldu ne kadar zamanda geri aldın 7 kiloyu?

hoşbulduk canım...
evet kaptandım ve mezun oldum kilo almaya basladım aslıan bakarsan ben hemen kiloalan biriyim ve 55 olayım yine 60 a cıkarım bunu biliyorum cünkü sürekli ilac kullanıyorum pcosdan dolayı nys hayatım diyet oldu cıktı .. 1 haftada 5 kilo alabilecek kapasitedeyim (

Günaydın kızlar,

İşler yoğunlaşmadan dün ki menümü yazayım...

SAHUR;

Çeyrek ekmek arası üçgen peynir, domates, salatalık, 1 bardak çay

1 haşlanmış yumurta

1 bardak süt

1,5 lt su

İFTAR;

Bir kase mercimek çorbası

1 küçük peynirli pide

Bol salata

2 küçük lokma tatlı (Dayamadım yaaaa... offffffffffff)

2 bardak açık çay

bu günkü menümü yazıyorum...

sabah 1 kuru yufka(2 dlm ekmek eder) az peynir portakal suyu
öğlen 3 kasık pilav salata
ara yoğurt
aksam tarhana corbası salata taze fasulye
ara meyve

kızlar dün aksam plates yaptım ama 5 dk yoruldum devam edemedim yavas yavas arttırıcam artık bi anda olmaz napayım zaten cok cabuk yoruluyrum kansızlıkdan dolayı az az yapmaya calısıcam. yılmak yok

kızlar yarın bu diyet listesine baslıyorum bayrama kadar devam edicem bi aksilik olmazsaa

SAHUR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*1 dilim kepekli ekmek yanında kahvaltılık ya da haşlanmış yumurta,ya da omlet.
İFTAR:
Başlamadan 500 ml ılık su,limon damlatılmış
*30 gr müsli+100 gr süt
*Günün çorbası ya da 1 porsiyon sebze yemeği ya da bir porsiyon et
İFTAR İLE SAHUR ARASI:
*1 koca porsiyon meyve,2 galeta ya da galeta yerine 2 parça bitter.

Son düzenleme:
günaydın herkese,

ben de bugün kuşhana başladım. sabah bir dilim tam buğday ekmeği ve bir dilim peynir yedim. umarım yapabilirim bunu

normalde cok yiyen biri değilsen yaparsın canım neden yapamayasın ben cok yerim o yüzden bu besinler bana az gelmişti .
zaten hepimizin toparlanması lazım cuma listelerine baktım 8. - 9. olmus takım canlanma zamanı .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…