ne zaman dönüceksinki evine canim
aman Allahim
canım menün güzel bence afiyet olsun ..
bziim burası gercekten cok sıcak allah dısarda calısanların yardımcısı olsun .. evsahibimnkızı mardinde 52 dereceymiş zor nefes alıyoruz diyorlarmıs zaten herkes bahcede damda falan yatıyormus bide oruc tutmaya calısıyor insanlar karsılığını fazlasıyla alırlar inş..
canims ende farkindasin hic olmamis ama yapacak biseiyn yoksa bi kac gün idare etceksin,ne yapcancanım minumum bir hafta burdayım maalesef
slam kızlar
bugun ki yediklerim..
sabah..yine bi kaç ince didilim kaşar..çay
öğle.yoğurt
akşam saat 5 gibi muz
iftarda çorba,az kızartma ve mmalesef pide..yemesem olmaz, yesem hiç olmazz..allahım karışıkk..2-3gün filan oruçtutamıycam ben..böylede hem gündüz düzensiz oluyo hemde iftarda da yemek zorunda kalıyom.
su nerdeyse yok-spor yok
canım minumum bir hafta burdayım maalesef
slam kızlar
bugun ki yediklerim..
sabah..yine bi kaç ince didilim kaşar..çay
öğle.yoğurt
akşam saat 5 gibi muz
iftarda çorba,az kızartma ve mmalesef pide..yemesem olmaz, yesem hiç olmazz..allahım karışıkk..2-3gün filan oruçtutamıycam ben..böylede hem gündüz düzensiz oluyo hemde iftarda da yemek zorunda kalıyom.
su nerdeyse yok-spor yok
meyvenüll hoşgeldin ben tanıyorum seni kaptan diilmiydin? bide mezun olalı kaç ay oldu ne kadar zamanda geri aldın 7 kiloyu?
günaydın herkese,
ben de bugün kuşhana başladım. sabah bir dilim tam buğday ekmeği ve bir dilim peynir yedim. umarım yapabilirim bunu
hosgeldin canim,bene sana mesaj birakicaktim ne zaman geliyon diye :) bititmi tatil kac kilosunben geldiiiiiimmmmm
günaydın herkese,
ben de bugün kuşhana başladım. sabah bir dilim tam buğday ekmeği ve bir dilim peynir yedim. umarım yapabilirim bunu
günaydin kizlar,cocugu biraktim mutfagi topladim eldim bende,,sabah zor kalktim yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?