Köfte misket köfteydi 5 tane.Doymadın mıvalla benim liste daha boş farkettin mi bilmiyorum. Et yemişsin lahana sarması yemişsin. Ben bir kase çorba içecem akşam gündüz de granola süt. Bence Kabızlık yapabilir ama sen bilirsin canım
Olgun muz benim bagirsaklarima cok iyi geliyor, hos muz sevmiyorum.Doymadın mıvalla benim liste daha boş farkettin mi bilmiyorum. Et yemişsin lahana sarması yemişsin. Ben bir kase çorba içecem akşam gündüz de granola süt. Bence Kabızlık yapabilir ama sen bilirsin canım
Valla muz beni de hiç etkilemiyor. Doktor da bazen hasta olunca muz ye der ama asssla etki etmez bana. Şu regl açlığı felaket bişey dünyayı yesem yine doymam orası ayrıOlgun muz benim bagirsaklarima cok iyi geliyor, hos muz sevmiyorum.
Lif acisindan zengin diye biliyorum ama...
Beni de ac kalmak etkiler, kilo alirim.Valla muz beni de hiç etkilemiyor. Doktor da bazen hasta olunca muz ye der ama asssla etki etmez bana. Şu regl açlığı felaket bişey dünyayı yesem yine doymam orası ayrı
Abla sen zaten sırrı çözmüşsün maşallah sanaBeni de ac kalmak etkiler, kilo alirim.
Azar azar, sık sık kalitesi yuksek besinler yemem lazim.
O zaman metabolizmamla cok iyi anlasiyoruz...
Hastalaninca beslenmem bozuldu, kiloyu da oyle aldim.Abla sen zaten sırrı çözmüşsün maşallah sana
Kabızlık problemin yoksa ye canım stres yapmasın yememekKöfte misket köfteydi 5 tane.Yazmayı unutmuşum toplamı 1 köfte ancak eder. Yeniyim haklısın reglime 1 hafta var deli gibi acıkıyorum.
Muz çok faydalı ablacım. Kabızlık problemi yoksa tabiki yenmeli. Ama yarın tartı var ya ondan o riski almasın diye dedimOlgun muz benim bagirsaklarima cok iyi geliyor, hos muz sevmiyorum.
Lif acisindan zengin diye biliyorum ama...
Haklısın canım yemedim yemedim tuttum boğazımıMuz çok faydalı ablacım. Kabızlık problemi yoksa tabiki yenmeli. Ama yarın tartı var ya ondan o riski almasın diye dedim
Evi süpürdüm,duş aldimNeler yapiyorsunuz
Ben olsam muz yemem kabızlık ihtimaline karşıEşim ama hiç doymadım sence 1 muz yesem perşembe için fazla mı olur
Allah razı olsun canımİnşallah işine yarar canım
Nasil bir fark bu. Masallah12 günlük chloe ting programı. Bir ay sonuna bakalım nasıl olacak
Kalça fark etti gibiNasil bir fark bu. Masallah
1 ay sonunda ki after 8 sabirsizlik ile bekliyorum
Benim gordugumKalça fark etti gibi
Maşallah çok güzel bir değilim basen ve göbek baya değişmiş12 günlük chloe ting programı. Bir ay sonuna bakalım nasıl olacak
Tebrikler cnm çok güzel incelmişsin12 günlük chloe ting programı. Bir ay sonuna bakalım nasıl olacak
Göğüsler evet fark ettim bende sütyen bol gelmeye başladıBenim gordugum
Gögüsler de kuculmus. Karin bolgen baya baya gitmis.
Kalcada, hatta bacaklar da da belli incelme var
Bi tamamlayayım programı bakalım nasıl olacak. Zaten geçen ay ölçü verdikten sonra başlamıştım yine bir ölçüde belli olur toplam farkMaşallah çok güzel bir değilim basen ve göbek baya değişmiş
Sağol canım daha yarısına anca geliyorum programınTebrikler cnm çok güzel incelmişsin
12 günlük chloe ting programı. Bir ay sonuna bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?