Ama öğle yemeği salata ve 5 zeytinyağlı lahana sarması yedim bulgurluBeni benii bitteriniii
Ben de akşam icin brokoli salatası mi yeşil salata mi karar veremedimAma öğle yemeği salata ve 5 zeytinyağlı lahana sarması yedim bulgurlu
Ben akşam kara lahana marul havuç maydanoz salatası yapcam yanına köfte yerim belki bilmiyorum ama brokoli bence gaz yapıyor şişkinlik haliyleBen de akşam icin brokoli salatası mi yeşil salata mi karar veremedim
O zaman yeşillik yapayım bari çorbayla birlikte doyurur beniBen akşam kara lahana marul havuç maydanoz salatası yapcam yanına köfte yerim belki bilmiyorum ama brokoli bence gaz yapıyor şişkinlik haliyle
Ben yaramazlik yaptim.Neler yapiyorsunuz
Tarhana çorbası yapıyorum şimdi ocak basındayımNeler yapiyorsunuz
Skldin mi AblaBen yaramazlik yaptim.
Evde oyle bunaldim ki, parka gittim.
40 dk parkurda yuruyup geldim.
Valla dusmekten korkup, kafayi mi yiyeyim?
Allah'a emanetim dedim ciktim...
Oh mis gibidir simdi onun KokusuTarhana çorbası yapıyorum şimdi ocak basındayım
İnşallah hafif seyler vardırOh süper yarın ödülün hazırben de dışarı davetliyim ne yaptılarsa artık inşallah sadece salata ile yetinmek zorunda kalmam ben sanırım bu hafta ödül yapmayacağım geçen hafta hem ödül hemde regl olunca pazartesi artı geldim ödül yapmamaya çalışacağım durabilirsem tabi
Selam canımNeler yapiyorsunuz
Oglan pek seviyor çorbanın her türlüsünü kışın bol bol yapıyorumOh mis gibidir simdi onun Kokusu
Acayip sıkıyorumGünaydın kızlar
Bugün bol su içelim kaçamak kesinlikle yapmayalım. Yarın tartıda iyi eksiler istiyorsak bir gün dişimizi sıkalım.
Günaydın kızlar. Canım acayip sıkkındiyete tam uyum gösterdim. Egzersiz ve adım attım o kadar biliyorsunuz. Buna rağmen bırak kilo vermeyi kilo almış gözüküyorum ve sebebini bir türlü çözemiyorum.
Pes etme sakın. İnsanlar ne kilolar veriyor. Bugün akşam 18:00 den sonra su içme ve çok spor yapma.İnsanın bütün şevkini kırıyor bu durum ya hiç çabalayasım kalmadı
İnşaallahVallahi benim vücudumda sürekli ters kose yapıyor bana. Insallah yarina eksiler gelir
Erken çıktım şükür. Kızı sallıyorumNeler yapiyorsunuz
Goruntu akisi oldugu icin, donme yasayabilirim diye tavsiye etmiyor.Skldin mi Abla
Yavas yavas yürümek de ki yasak doktordan? Yoksa tek olma diye mi izin yok?
Afiyet olsun canım bende yazarım birazdan daha bitmedi ama akşam yemeğini 7 gibi yiyip bırakacam bende yemeği bugün.
Allah kolaylik versin.Selam kizlar
Ben bol sivi tüketiyorum :)
Aksama yemege kardesim gelecek.
Bugunu de atlatayim, daha kolay gecer.
Gerci aclik yok hic.
Eşim ama hiç doymadım sence 1 muz yesem perşembe için fazla mı olurAfiyet olsun canım bende yazarım birazdan daha bitmedi ama akşam yemeğini 7 gibi yiyip bırakacam bende yemeği bugün.
Sabah : 1 bardak sirkeli su+incir kürü
Kahvaltı: 3 yk granola(ev yapımı) +1 su bardağı süt
Türk kahvesi + maden suyu+ 1 hurma
10 ciğbadem+1 mandalina
incir kürü
Akşam yemeği:tirşik çorbası
Dukan birası(1 litre)
Su :2.5 lt
Benim menümde böyle bugün. Yürüyüş dışında spor yapmıyorum. Adımı tamamlasam yeter banaArrietty_ sedulu
Sirf persembe diye rutinimden hic vazgecmedim ben.Eşim ama hiç doymadım sence 1 muz yesem perşembe için fazla mı olur
Doymadın mıEşim ama hiç doymadım sence 1 muz yesem perşembe için fazla mı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?