Aynen bugün daha çok sıvı tüketecem dukan birası da yaptım. Çorba vs böyle geçiştiririm günü. Kahvaltı olarak granola ve süt içecem ama laktozsuz süt ile hazırlayacam. Akşamda çorba içerim.canım bak sana tavsiyem bugün sporunu minimum tut ödem sökücü besinler tüket tuzlu şeyler et yoğurt tüketme
Bu hafta iyi spor yaptın diye hatırlıyorum, belki kas kazanımı olmuştur. Incelme varsa problem yok.Hayır ikisi de değil. Lavaboya rahat çıkıyorum. Hatta 2 3 kez. Regl daha 20 gün falan var
Merhaba canımkızlar kahvaltılarınızda neler var
İnşallah öyledir canım. Çok emek verdim bu hafta diyetime de tam uydum cuma kaçamak bile yapmadım. 1 dilim lavaş ekmek yedim onun bile cezasını yaptım. Ne bileyim öğünler de ekmek vardı ama yemedim falan mesela. Ona rağmen kilo almış olmak çok canını sıkıyor insanınBu hafta iyi spor yaptın diye hatırlıyorum, belki kas kazanımı olmuştur. Incelme varsa problem yok.
İnşallah işine yarar canımMerhaba canım 2 gündür ceviz kürünü uyguluyorum
07. 00 sade Türk kahvesikızlar kahvaltılarınızda neler var
1 kare bitter yidimKahvelerin yanı boş kalsın kızlar
Domatesli, kaşarlı yumurta, 3 yeşil zeytin, kapya biber, 1 dilim ekmek, maydanoz, rokakızlar kahvaltılarınızda neler var
Oh süper yarın ödülün hazırbugün evdekiler benden kek istedilerdedim ben size yarın en güzelini yapacağım bugün yaparsam mutlaka tadına bakarım çünkü. Geçen hafta ödül öğünü de yapmamıştım bu hafta ödülüm bir dilim kek olur artık
Akşama ne planladınız hanımlar ? Benim tavuk çorbasından var ondan içerim bir kase bir de yoğurtlu karnabahar haşlama
afiyet olsun canım maşallahMerhaba canım
Kahvaltımda 150 gr menemen 1 dilim tb ekmeği 30 gr peynir ve yeşillik vardı öncesinde dukan birası içtim
canımİnşallah öyledir canım. Çok emek verdim bu hafta diyetime de tam uydum cuma kaçamak bile yapmadım. 1 dilim lavaş ekmek yedim onun bile cezasını yaptım. Ne bileyim öğünler de ekmek vardı ama yemedim falan mesela. Ona rağmen kilo almış olmak çok canını sıkıyor insanın
süper menü maşallah07. 00 sade Türk kahvesi
08.00 1 haşlanmış yumurta
11.30.2 kepçe mercimek çorbası
Su su suuuuu
afiyet olsun ablacım@_Vera_ Bol yulafli ve bol dereotlu omlet, yaninda da yine bol yesillik vardi...
afiyet olsunDomatesli, kaşarlı yumurta, 3 yeşil zeytin, kapya biber, 1 dilim ekmek, maydanoz, roka
Bugünde dukan birası yaptım arada onu içiyorum
harika olmuş yarın eksiden sonra mükemmel bir kek iyi gider ama 1 dilimmmbugün evdekiler benden kek istedilerdedim ben size yarın en güzelini yapacağım bugün yaparsam mutlaka tadına bakarım çünkü. Geçen hafta ödül öğünü de yapmamıştım bu hafta ödülüm bir dilim kek olur artık
Akşama ne planladınız hanımlar ? Benim tavuk çorbasından var ondan içerim bir kase bir de yoğurtlu karnabahar haşlama
İnşallah canım bugün hafif geçireyim en azından da yarım artı çıkmasın tartıda. Haftaya inşallah gider bunlarafiyet olsun canım maşallah
canımArrietty_ kaptan bilir benim sporda pazartesinden cumaya 1.4 kg ödem farkım olmuştu buna takılma bu spordan kaynaklı 100de 100 eminim
süper menü maşallah
afiyet olsun ablacım
afiyet olsun
harika olmuş yarın eksiden sonra mükemmel bir kek iyi gider ama 1 dilimmm
Beni benii bitteriniii1 kare bitter yidim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?