Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bak sana tavsiyem bugün sporunu minimum tut ödem sökücü besinler tüket tuzlu şeyler et yoğurt tüketme
Aynen bugün daha çok sıvı tüketecem dukan birası da yaptım. Çorba vs böyle geçiştiririm günü. Kahvaltı olarak granola ve süt içecem ama laktozsuz süt ile hazırlayacam. Akşamda çorba içerim.

Bu hafta iyi spor yaptın diye hatırlıyorum, belki kas kazanımı olmuştur. Incelme varsa problem yok.
İnşallah öyledir canım. Çok emek verdim bu hafta diyetime de tam uydum cuma kaçamak bile yapmadım. 1 dilim lavaş ekmek yedim onun bile cezasını yaptım. Ne bileyim öğünler de ekmek vardı ama yemedim falan mesela. Ona rağmen kilo almış olmak çok canını sıkıyor insanın

Merhaba, kahvaltıya kayinvalideme geldim, 11 de yaptım, 4 kasık menemen, 2 dilim ekmek, 3 zeytin, 1 kk peynir, bol yeşillik. Eve gidince dukan birasına devam edeceğim.

Kilo kaybı için akşama dikkat etmeliyim, hedefim 84.4 tü. Bugün dayanamadım tartıldım, 84.9 u gördüm. Umarım yarın daha düşük bir rakam görürüm.

bugün evdekiler benden kek istediler dedim ben size yarın en güzelini yapacağım bugün yaparsam mutlaka tadına bakarım çünkü. Geçen hafta ödül öğünü de yapmamıştım bu hafta ödülüm bir dilim kek olur artık

Akşama ne planladınız hanımlar ? Benim tavuk çorbasından var ondan içerim bir kase bir de yoğurtlu karnabahar haşlama

Oh süper yarın ödülün hazır ben de dışarı davetliyim ne yaptılarsa artık inşallah sadece salata ile yetinmek zorunda kalmam ben sanırım bu hafta ödül yapmayacağım geçen hafta hem ödül hemde regl olunca pazartesi artı geldim ödül yapmamaya çalışacağım durabilirsem tabi

Merhaba canım
Kahvaltımda 150 gr menemen 1 dilim tb ekmeği 30 gr peynir ve yeşillik vardı öncesinde dukan birası içtim
afiyet olsun canım maşallah
canım Arrietty_ kaptan bilir benim sporda pazartesinden cumaya 1.4 kg ödem farkım olmuştu buna takılma bu spordan kaynaklı 100de 100 eminim
07. 00 sade Türk kahvesi
08.00 1 haşlanmış yumurta
11.30.2 kepçe mercimek çorbası
Su su suuuuu
süper menü maşallah
@_Vera_ Bol yulafli ve bol dereotlu omlet, yaninda da yine bol yesillik vardi...
afiyet olsun ablacım
Domatesli, kaşarlı yumurta, 3 yeşil zeytin, kapya biber, 1 dilim ekmek, maydanoz, roka

Bugünde dukan birası yaptım arada onu içiyorum
afiyet olsun
harika olmuş yarın eksiden sonra mükemmel bir kek iyi gider ama 1 dilimmm

İnşallah canım bugün hafif geçireyim en azından da yarım artı çıkmasın tartıda. Haftaya inşallah gider bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…