günaydın canım ..
ben hala sahur yapmadım iş yerinde uyurum artık uykusuzluğa hiç gelemiom
aynen bende uykusuzluga hic gelemiyorum ama ne yapcan mecbur bende oglumla yatarim belki 1 2 saat :)
işte dediğim gibi normalde de bu tarz besleniyorum ama akşamları veya işyerinde aralarda kaçamaklar yapıyorum ki o zaman yediklerim beni tok tutan şeyler değil sadece ekstra kalori olarak bana geri dönen şeyler o yüzden onları aralardan çıkartınca çok bir fark hissetmem gibi geliyor bakalım artık. zaten bunu 2 haftada 4-5 kilo vereyim diye değil şöyle bir toparlanayım, vücudum diyete bir alışsın diye yapacağım, ertele ertele nereye kadar.
bu arada sabah otoparkta arabayı boylu boyunca sürttüm canım çok sıkıldı
işte dediğim gibi normalde de bu tarz besleniyorum ama akşamları veya işyerinde aralarda kaçamaklar yapıyorum ki o zaman yediklerim beni tok tutan şeyler değil sadece ekstra kalori olarak bana geri dönen şeyler o yüzden onları aralardan çıkartınca çok bir fark hissetmem gibi geliyor bakalım artık. zaten bunu 2 haftada 4-5 kilo vereyim diye değil şöyle bir toparlanayım, vücudum diyete bir alışsın diye yapacağım, ertele ertele nereye kadar.
bu arada sabah otoparkta arabayı boylu boyunca sürttüm canım çok sıkıldı
ay canim ya üzülem diycem ama biliyorum insanin ici ciz ediyor bende ilk arabami aldiktan 2 3 gün sonra sürtmüstümcana gelen mala gelsin demekten baska care yok
toparlanmak için ii bir secim olmus ..
canım ben arabalardan pek anlamam hasar halan olusmamıstır inş..
yok canım göçük falan olmadı ama bayağı çizildi, kendi aptallığımdan dolayı oldu da ona sıkıldım neyse işte.
bu arada ben de senin gibiyim çok çabuk kilo alıyorum, günde bir kilo bile alırım, öyle bir başarı kabiliyetim var ama allahtan metabolizmam da iyi çalışır dikkat edersem çabuk da veriririm
günaydın herkese.çocuklar rahat dururken bi bakayım dedim.oruç tutuyorsunuz ne güzel.bende istiyorum ama annemde eşimde izin vermedi çok küçük daha bebek dediler.açlık değilde susuzluk mahvediyor sütü.şimdi bi pilates yapıp geleyim bakalım
bu arada bu gece shaurda
1 kase müsli
yarim muz
500 ml su ictim
canım doydunmu.
doydum canim müsliyi bitiremedim bile sonuna dogru migdem bulandi ama benim müslim 30 gr degildi
30 gr kus yemi kadar olur dimi
ben ac kalırım kesin bu mideylee
sağol tatlım Allah yardım etti vala bide 4.takım sağolsun:) birde emziriyorum meto daha hızlı oluyo galba emzirirken..nidah canım seni de tebrik ederim 11 kilo vermişsin dile kolay çok da olmamış gruba katılalı.
bu arada ben cuma icin persembe günü iftardan önce tartilicam,,malum sahur sonrasi sabhatan fark olabiliyo,,yapmak isteyen bu sekilde yapabilir
selam kızlarr...
bende sizleyim artıkk ..
kısaca kendimi tanıtayım 69.7 kilo ile gecen sene diyete basladım 57 ye indim ama malesef yine kilo aldım pcos var progesteronla regl oluyorum ve şuanda kansızlık tedavisi görüyorum. zaten cok nazlıyımdır hemen hastalanırım
nys suan ki kilom 64.4 yarın diyete baslıyorum bu cuma mı haftaya cumamı listeye dahil olurum bilemiyorum yasoma kalmıs bu durum benim için fark etmez ama cok fazla motivasyona ihtiyacım var kızlar acayip dağilmiş durumdayım.
dişlerime braket taktırdım bu arada o sebepten zaten tatlı sekerli seyleri mümkün olduğunca az yemem gerekiyor. bazen dayanamıyorum tabi ama artık takımın verdiği sorumluluklla tamamen kesmem gerek..
takımda tanıdığim sadece 3 kişi var artık yavas yavas kaynasırız
günaydın herkese.çocuklar rahat dururken bi bakayım dedim.oruç tutuyorsunuz ne güzel.bende istiyorum ama annemde eşimde izin vermedi çok küçük daha bebek dediler.açlık değilde susuzluk mahvediyor sütü.şimdi bi pilates yapıp geleyim bakalım
kizlar ben ufaktan uyuymaya kaciyorum,kalkinca vakit kalirsa biraz ortaligi toparlarim sonra oglumu almaya giderim,onlari oynatirim biraz disarda oglumun 8 saatlik kresi 5 saate düstü yandimki ne yandim :) sonrada eve gelir size ben geldim derim
kizlar ben ufaktan uyuymaya kaciyorum,kalkinca vakit kalirsa biraz ortaligi toparlarim sonra oglumu almaya giderim,onlari oynatirim biraz disarda oglumun 8 saatlik kresi 5 saate düstü yandimki ne yandim :) sonrada eve gelir size ben geldim derim
canim 30 gr müsliyle oruc tutulmaz ama bun yaninda bir dilim ekmek peynir zeytin ywersen olabilir
ooooo meyvee hoşgeldin özlemişim seni:)
5leri görmüştün demek yine kilo aldın ,ay inş hemen verirsin sağlıkla. bacağın düzelmedimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?