Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

işte dediğim gibi normalde de bu tarz besleniyorum ama akşamları veya işyerinde aralarda kaçamaklar yapıyorum ki o zaman yediklerim beni tok tutan şeyler değil sadece ekstra kalori olarak bana geri dönen şeyler o yüzden onları aralardan çıkartınca çok bir fark hissetmem gibi geliyor bakalım artık. zaten bunu 2 haftada 4-5 kilo vereyim diye değil şöyle bir toparlanayım, vücudum diyete bir alışsın diye yapacağım, ertele ertele nereye kadar.

bu arada sabah otoparkta arabayı boylu boyunca sürttüm canım çok sıkıldı

ay canim ya üzülem diycem ama biliyorum insanin ici ciz ediyor bende ilk arabami aldiktan 2 3 gün sonra sürtmüstüm cana gelen mala gelsin demekten baska care yok

toparlanmak için ii bir secim olmus ..
canım ben arabalardan pek anlamam hasar halan olusmamıstır inş..

günaydın herkese.çocuklar rahat dururken bi bakayım dedim.oruç tutuyorsunuz ne güzel.bende istiyorum ama annemde eşimde izin vermedi çok küçük daha bebek dediler.açlık değilde susuzluk mahvediyor sütü.şimdi bi pilates yapıp geleyim bakalım

ay canim ya üzülem diycem ama biliyorum insanin ici ciz ediyor bende ilk arabami aldiktan 2 3 gün sonra sürtmüstüm cana gelen mala gelsin demekten baska care yok

evet işte ben de öyle diyorum ama yine de insanın canı sıkılıyor yine de neyse akşam birdaha çiziklerle karşılaşana kadar yavaş yavaş düzelirim herhalde:26:

toparlanmak için ii bir secim olmus ..
canım ben arabalardan pek anlamam hasar halan olusmamıstır inş..

yok canım göçük falan olmadı ama bayağı çizildi, kendi aptallığımdan dolayı oldu da ona sıkıldım neyse işte.

bu arada ben de senin gibiyim çok çabuk kilo alıyorum, günde bir kilo bile alırım, öyle bir başarı kabiliyetim var ama allahtan metabolizmam da iyi çalışır dikkat edersem çabuk da veriririm

boyadaysa üzülme canım allah beterinden saklasın.
ayy nolcak bizim bu halimiz bilmem sürekli al ver al ver şimdi böyle ilerde düşünemiyorum ben kendimi annem gibi olurum 105 kilo heralde :96:
inş bu müsli li diyet işe yarar bendede.tek ümidim o suanda..

sanada günaydin canim,günler uzun olmasa tutulurdu belki ama cok uzun emzirirken zor olur,ben simdiden susadim

kizlar ben ufaktan uyuymaya kaciyorum,kalkinca vakit kalirsa biraz ortaligi toparlarim sonra oglumu almaya giderim,onlari oynatirim biraz disarda oglumun 8 saatlik kresi 5 saate düstü yandimki ne yandim :) sonrada eve gelir size ben geldim derim

nidah canım seni de tebrik ederim 11 kilo vermişsin dile kolay çok da olmamış gruba katılalı.
sağol tatlım Allah yardım etti vala bide 4.takım sağolsun:) birde emziriyorum meto daha hızlı oluyo galba emzirirken..

bu arada ben cuma icin persembe günü iftardan önce tartilicam,,malum sahur sonrasi sabhatan fark olabiliyo,,yapmak isteyen bu sekilde yapabilir

bende böyle yapabilirimm..

ooooo meyvee hoşgeldin özlemişim seni:)

5leri görmüştün demek yine kilo aldın ,ay inş hemen verirsin sağlıkla. bacağın düzelmedimi?

canım bebeğin daha çok küçük sana bağımlı,tutma bence günler uzun,su az içince süt hemen farkediyor..

selam kızlar dün iftarda az yedim gibi ama sonrasında bi dondurma yedimkiiii...offff sabaha artıdaydım

bugün oruçlu değilim dişçide randevum vardı ,perşembe de gidicem..

öğlen dolma yemeyi planlıyorum akşama da çorba-salata geçiştirmeyi.aralarda meyve..

herkese hayırlı iftarlarr olsun :)

bende uyumak istiyorum yaaaaaaaaaa(((((((((((((((((((((

eşşek kadar oldu benim sıpahala uykusuz her gece:84:

kolay gelsin canım sana..
canim 30 gr müsliyle oruc tutulmaz ama bun yaninda bir dilim ekmek peynir zeytin ywersen olabilir

ekmek değilde kahvaltılık var ek olrak bakalım işte denicem canım inş basarırım
ooooo meyvee hoşgeldin özlemişim seni:)

5leri görmüştün demek yine kilo aldın ,ay inş hemen verirsin sağlıkla. bacağın düzelmedimi?

evet yine kilo aldım
bacağım aynı düzelme yok malesef gecer gibi oluyor ama yine aynı böyle idare edicem artık bu dizi
sen mezun olmuyormusun daha 5 lere inmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…