• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhabalar herkese iyi akşamlar bugün dışarda olduğum için bakamadım yeni girebiliyorum . gittiğim kişileri 2.5 aydır görmüyordum ve görür görmez şok oldular ne kadar zayıflamışsın diye bende çok ama çok mutlu oldum emeklerimin karşılığını almak çok mutlu etti beni. Sen nasılsın eşim kusura bakma yazmazdım bugün çocuğun nasıl oldu inşallah iyidir Melegimkorusun Melegimkorusun

Dışarıdan birinşn farketmesi insanı gerçekten çok motive ediyor 🥰🥰 çok mutlu oldum senin adına canım . Maalesef iyileşmedi daha canım😔
Bugünkü menüm
Sabah 150 gr menemen 30 gr peynir 1 dilim tb ekmeği ve yeşillik
Öğle yoğurtlu köz patlıcan salatası ve 2 ceviz
Akşam 1 kase tarhana çorbası bol yeşil salata ve haşlanmış brokoli salatası zeytinyağlı
Su 3 lt
Spor 2 mile leslie malesef bugun adımım 7000 de kaldı
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu Melegimkorusun Melegimkorusun
Çok güzel bir gün olmuş canım hem de misafirliğe rağmen👏
Melegimkorusun Melegimkorusun canim gecmis olsun. Iyilesemedi mi Kuzu :KK43:
Tamda grip sezonu.
Tüm geçe ateş nöbetindeydik 😔 38,9 çıktı sabah 5:30dan sonra vücut sıcaklığı normale döndü.
Günaydın herkese hafta başı regl olmanın cezası işte az bi eksi ile kurtardım haftayı ya ona şükür 😂
Geçen cuma 98
Bu cuma 97.8
Fark 200 gr cık 😂
İnşallah önümüzdeki hafta daha fazla eksi görürüm
Arrietty_ Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu Melegimkorusun Melegimkorusun
Tebrikler eşim reglden dolayı ödemdir haftaya çok daha fazla eksi olacaktır demektir bu 🙏🏻

Eklentiler

• F7FAB177-AECF-4AA3-83DF-64F17E359F6A.webp
    F7FAB177-AECF-4AA3-83DF-64F17E359F6A.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 23
Dışarıdan birinşn farketmesi insanı gerçekten çok motive ediyor 🥰🥰 çok mutlu oldum senin adına canım . Maalesef iyileşmedi daha canım😔
Bugünkü menüm

Tüm geçe ateş nöbetindeydik 😔 38,9 çıktı sabah 5:30dan sonra vücut sıcaklığı normale döndü.

Tebrikler eşim reglden dolayı ödemdir haftaya çok daha fazla eksi olacaktır demektir bu 🙏🏻
Yaa çok üzüldüm iyileşmemesine canım çocukların hastalık larına çok üzülüyorum umarım bi an önce iyileşir yaa kıyamam

Bugünkü menüm

Geçmiş olsun yavruna canım 😔

Olabilir Kaptan
sıkı spor yapamam haberin olsun
Ben tosbik adım aktivitelerimle çok mutluyum tabiki lesli eşliğinde çoğunluğu 🤭
Adimlama ile hareket icindesin zaten ☺️
Menu ve su ayrica boyle azimli Devam etmen yeterli

Saglikli bir sekilde kilo veren herkesi tebrik ederim...🥰
Duzenli ve dengeli beslendigi, yasak mamalardan kacindigi, yaptigi sporlar kilo verme odakli oldugu halde arti cikanlar, lutfen kizlar rakamlara takilmayalim...
Bu hafta boyle olur, haftaya hizla gider...
Hele hele regl doneminde isek, hiiic dert etmeyelim canlar...😍
Hatalarimiz varsa duzeltelim, moralimizi bozmadan yolumuza istikrarla devam edelim.
O yuklerden ya kurtulacagiz, ya kurtulacagiz...💪👊🏃‍♀️

Ilk egzersizimi, ardindan tempolu adimlamami yaptim, yesil cayimi da ictim. Biraz daha dinleneyim, evi temizliyeyim...

Hafta sonu esimle guzelce vakit gecirelim...😍

Çok saol canım ben de sana çok teşekkür ederim bu hafta çok güzel bir eş oldun 🥰 sana ayak uydurmaya çalıştım kaçamaklarda olmayınca güzel bir sonuç oldu 🥰
Güzel uyum sağladık evet Canım bende çok teşekkür ederim sana 😍

kilom1.jpeg

Merhabalar, bu resme göre bir haftada 3 kg kadar almış görünüyorum. :kızgın:İşin aslı öyle değil ama ispatlayamam. :olamaz:
İlk bildirdiğim kilom ofiste ki eski tip tartılardan gördüğümdü. Diyete başladığım için daha iyi bir tartı almaya karar verdim. Kargom az önce geldi ve sonuç bu. Ağlayabilirim şu an, 6 onlukları bile kabul edemezken 7 lilere transfer olmuşum. Aranıza geçen hafta katıldım, aslında tam bir düzen oturtamadım. 3-4 günlük migren ataklarımın üzerine regl haftam denk geldi.
Sevgili @_Vera_ geçen hafta misafir olduğum varsayılıp, kilomu bu şekilde güncelleyip baştan alabilir miyiz? :dua: Bundan sonrasın da aynı tartı ile devam edeceğim.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2742819

Merhabalar, bu resme göre bir haftada 3 kg kadar almış görünüyorum. :kızgın:İşin aslı öyle değil ama ispatlayamam. :olamaz:
İlk bildirdiğim kilom ofiste ki eski tip tartılardan gördüğümdü. Diyete başladığım için daha iyi bir tartı almaya karar verdim. Kargom az önce geldi ve sonuç bu. Ağlayabilirim şu an, 6 onlukları bile kabul edemezken 7 lilere transfer olmuşum. Aranıza geçen hafta katıldım, aslında tam bir düzen oturtamadım. 3-4 günlük migren ataklarımın üzerine regl haftam denk geldi.
Sevgili @_Vera_ geçen hafta misafir olduğum varsayılıp, kilomu bu şekilde güncelleyip baştan alabilir miyiz? :dua: Bundan sonrasın da aynı tartı ile devam edeceğim.
Tartı değişikliğinde bu tür durumlar yaşanmas normal. Arrietty_ Arrietty_ kaptanımızın da aynı tartıdan var o da geçerken 3 kg fark yaşadı.Kilonusu 70.95 olarak hesaplayıp bundan sonra 70 üzerinden devam edeceğiz.Canınızı hiç sıkmayın aradaki farkı hızlıca kapatacağınıza eminim. Rahatsızlıklarınız için de çok geçmiş olsun bol kilo vermenin tek yolu takımda aktif olmak

Back
X