selam kızlar dün iftarda az yedim gibi ama sonrasında bi dondurma yedimkiiii...offff sabaha artıdaydım
bugün oruçlu değilim dişçide randevum vardı ,perşembe de gidicem..
öğlen dolma yemeyi planlıyorum akşama da çorba-salata geçiştirmeyi.aralarda meyve..
herkese hayırlı iftarlarr olsun :)
evet yine kilo aldım
bacağım aynı düzelme yok malesef gecer gibi oluyor ama yine aynı böyle idare edicem artık bu dizi
sen mezun olmuyormusun daha 5 lere inmişsin
çok güzel spor yapıyodun nazar değdi galba sana canım ya:)dizin iyileşir inş..
mezun olasım yok daha 58i göreyim belki 55i zorlıcam :) her ramazan kilo alırdım ben bakalım bu ramazan sonu 59la bitse kardır bana..
meyvenull hoşgldin zaten takımın eskisiymişsin galiba.seni 5 gün 5 kilo diyetinde görmüştüm.sanırım kilolarının bir kısmını öyle verdin.memnunmusun
bende uyumak istiyorum yaaaaaaaaaa(((((((((((((((((((((
eşşek kadar oldu benim sıpahala uykusuz her gece:84:
meyvenull hoşgldin zaten takımın eskisiymişsin galiba.seni 5 gün 5 kilo diyetinde görmüştüm.sanırım kilolarının bir kısmını öyle verdin.memnunmusun
5 gün 5 kilo diye bir diyet mi var? şaşırdım
Ben de öğle yemeğimi yedim 5 ızgara köfte-ekmeksiz ve göbek, salatalık ve domatesten oluşan salata.
Doydum yani, zaten sorun akşam ortaya çıkar sanırım.
lütfen gitsin artık bu kilolar
Allah yaridmcin olsun canim,ins bi an önce düzene girer uykusu cok zor cokbende uyumak istiyorum yaaaaaaaaaa(((((((((((((((((((((
eşşek kadar oldu benim sıpahala uykusuz her gece:84:
canim sen nevin listesini yapmiycakmisin onun listesinde bir dilim ekmek var diye hatirliyorum benkolay gelsin canım sana..
ekmek değilde kahvaltılık var ek olrak bakalım işte denicem canım inş basarırım
evet yine kilo aldım
bacağım aynı düzelme yok malesef gecer gibi oluyor ama yine aynı böyle idare edicem artık bu dizi
sen mezun olmuyormusun daha 5 lere inmişsin
selam ben geldim kilo almadım biraz verdim moralim yok iştahsızım akşam yediklerimi yazarım
canim sen nevin listesini yapmiycakmisin onun listesinde bir dilim ekmek var diye hatirliyorum ben
evet tatlım nev in listeyi yapcam unutmusum ben ekmeği hem zaten müslide bulamadım burda yulaf ezmesi yicem ne kadar olursa artık..
ay canim uylaf ezmesiyle daha zor olur müsli daha dopyurucu onun yaninda,bide yulaf ezmesini sütle yemistim ben bi kere migdemi yakmisti,bi denersin artik ama oruc tutacaksan cok zorlama kendini doymassan ekmegi 2 dilime cikar
yulaf ezmesi sütle zaten midemi bulandırıyor içine meyve eklicem ayy bilmiyorum yasom nolcak yapabilcekmiyim acaba..dediğin gibi olmazsa ekmeği 2 ye cıkartırım.
canım yaa takım hep böyle sessiz mi :26:
evet canim malesef yaz dönemi ama 2 gündpr gayet iyi,günde 1 sayfa ilerlemedigi bile oluyodu,suan bana göre cok iyi yani :)
hadi yaa o kadarmı azaldı ...
benim motive olmam lazım gevezelik etmem ettirmem lazım baska türlü diyet moduna giremem toplasın bakimmm
evet canim malesef yaz dönemi ama 2 gündpr gayet iyi,günde 1 sayfa ilerlemedigi bile oluyodu,suan bana göre cok iyi yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?