Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy bi dondurmayla artıya gecilmez ki canım sonucda 1 kg yicekdeğilsin yaa ödemdir o bence sen sıkma canını..

evet yine kilo aldım
bacağım aynı düzelme yok malesef gecer gibi oluyor ama yine aynı böyle idare edicem artık bu dizi
sen mezun olmuyormusun daha 5 lere inmişsin

çok güzel spor yapıyodun nazar değdi galba sana canım ya:)dizin iyileşir inş..

mezun olasım yok daha 58i göreyim belki 55i zorlıcam :) her ramazan kilo alırdım ben bakalım bu ramazan sonu 59la bitse kardır bana..

verebildiğin kadar vermeye bak canım zayıf olmak gibisi varmı hem sonucda 2 cocuğu er yada gec düşünürsünüz ozaman az kiloda olmak büyük artı olur .

meyvenull hoşgldin zaten takımın eskisiymişsin galiba.seni 5 gün 5 kilo diyetinde görmüştüm.sanırım kilolarının bir kısmını öyle verdin.memnunmusun

meyvenull hoşgldin zaten takımın eskisiymişsin galiba.seni 5 gün 5 kilo diyetinde görmüştüm.sanırım kilolarının bir kısmını öyle verdin.memnunmusun

5 gün 5 kilo diye bir diyet mi var? şaşırdım

Ben de öğle yemeğimi yedim 5 ızgara köfte-ekmeksiz ve göbek, salatalık ve domatesten oluşan salata.

Doydum yani, zaten sorun akşam ortaya çıkar sanırım.

lütfen gitsin artık bu kilolar

hoşbulduk canım..evet takımın eskisiyim..
kilolarımın bi kısmını o diyetle verdim evet 69.7 den 65 e düştüm sonrasında hep verdim aldım kısır döngü yani.
o diyet acil kilo vermek için ama asla kalıcı değil ..
artık o diyetleri denicek gücüm kalmadı ama cok yıprattılar beni en iisi montignac diyeti amaonuda yapmak için kimseyle görüşmemek lazım...

bende öğlen yemeğimi yedim ama arkadas güllaç yapmıs banada getirdi ve 1 dlm yedim
zaten bu kızlarla görüşmeye basladığımdan beri bana yemek getiriyorlar hergün kek börek kurabiye mutlaka bişi var getirmesele iş yerinde kısır ı mercimek köftesi yapıp duruyorlar kendileri zayıf ama herkes öylemi zaten dedim bu son ben artık diyetteyim die..bi daha getirmicek..

bende uyumak istiyorum yaaaaaaaaaa(((((((((((((((((((((

eşşek kadar oldu benim sıpahala uykusuz her gece:84:
Allah yaridmcin olsun canim,ins bi an önce düzene girer uykusu cok zor cok
canim sen nevin listesini yapmiycakmisin onun listesinde bir dilim ekmek var diye hatirliyorum ben
selam ben geldim kilo almadım biraz verdim moralim yok iştahsızım akşam yediklerimi yazarım

hayirdir canim canini SIKAN biseymi oldu..

evet kizlar geldim ben ama kafam kazan gibi susadim ALlahim sabir versin.cocuklari parka götürcektim göya ama gözüm kesmedi geldik eve simdi katlancak camasirlarim var onlari halledicem aksama dogruda mercimek corbasiyla sandal köfte yapicam dünden pilavim var kabak yemegim duruyo zaten benden baskasida yemiyo artik 1 hafta yerim :)

evet tatlım nev in listeyi yapcam unutmusum ben ekmeği hem zaten müslide bulamadım burda yulaf ezmesi yicem ne kadar olursa artık..

ay canim uylaf ezmesiyle daha zor olur müsli daha dopyurucu onun yaninda,bide yulaf ezmesini sütle yemistim ben bi kere migdemi yakmisti,bi denersin artik ama oruc tutacaksan cok zorlama kendini doymassan ekmegi 2 dilime cikar

ay canim uylaf ezmesiyle daha zor olur müsli daha dopyurucu onun yaninda,bide yulaf ezmesini sütle yemistim ben bi kere migdemi yakmisti,bi denersin artik ama oruc tutacaksan cok zorlama kendini doymassan ekmegi 2 dilime cikar

yulaf ezmesi sütle zaten midemi bulandırıyor içine meyve eklicem ayy bilmiyorum yasom nolcak yapabilcekmiyim acaba..dediğin gibi olmazsa ekmeği 2 ye cıkartırım.

canım yaa takım hep böyle sessiz mi :26:

yulaf ezmesi sütle zaten midemi bulandırıyor içine meyve eklicem ayy bilmiyorum yasom nolcak yapabilcekmiyim acaba..dediğin gibi olmazsa ekmeği 2 ye cıkartırım.

canım yaa takım hep böyle sessiz mi :26:

evet canim malesef yaz dönemi ama 2 gündpr gayet iyi,günde 1 sayfa ilerlemedigi bile oluyodu,suan bana göre cok iyi yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…