özgede geri geldi ama oda yok ortalikta
bence de bir kaç gündür süperiz
az önce arkadas arayip iftara cagirdi,bizde tamam dedik..valla kacircam die hic korkmuyroum cünkü yiyemiyom zaten
canım zorlasanda yenmiyor ki ben iftarda sadece tatlı ve corba yerim o tatlılar beni mahvediyor zaten..
:)) valla benimde normalde orucken cok tatli cekerdi canim ama 2 gündür canim istemiyo nedense,,arkadasa bi tatli tarifi varmistim onu yapmis hosuna gitmemis bi tadina bakicam artik :)
kızlar bu ay kendime öyle kızgınımki reglim normal değil 2 gün normal oldu ramazan la birlikte leke leke olmaya basladı ped e bile gecmiyor ama orucda tutturmuyor cok gıcık bi durum.
inş benimde öyle olur tatlısız bi ramazan hayal gibi
damak tadı farklı sonucda belki sen beğenirsin canım ama beğensende cok yeme
canims enin elinde olan bisey degilki,kndine niye kiziyosun
yiycegimi sanmiyorum canim,aksamki sütlacimida begendim ama 3 4 tatli kasigi yedim sadece tabikide ins böyle devam eder bu hafta cok artidayim 300 gr gitmis gecen cumaki kilomda ciksam yeter
slm millet bebiş yeni uyudu anca bakabiliyorum, gerçekten meyvenülün gelmesiyle hareketlenmiş takım biraz:) dün sahurda abarttımmı bilmem ama iyi etmişim çünkü çok acıkmadım ne mi yedim:
iki büyük dilim tb ekmegi arasına kaşarlı tost accık ta sucuk:)
karpuz kavun
1 bardak nestea
bu arada şu nestea acaip ferahlatıyo insanı, normalde şekerli içecek içemem ama dün 3 bardak içmişim ondan, gerçi şekeri az ama yinede kalorien azından dondurma yemedim gece:)
benim artılarla takımın durumu oldukca kötü olucak bu hafta malesef
canım olmazsa ben haftaya listeye gireyim biraz daha vermiş olurum hem hafta sayısıda artcağındna oran düşer..
çabuk kilo alıp verdiginizden bahsetmişsiniz aksine bende çook zor kilo veririm ve çok kolay kilo almam çok abartıp hareket etmezsem zamanla alırım, yıllardır 3 kilodan fazla alıp vermemiştim dogumdan sonra tabi degişti işler, şimdi de diyetsiz sporla vermeye çalışıyorum ki kalıcı olsun, oluyo da kalıcı, 4 aydır 5 kilo verdim sporu bırakıp çok abarttıgım dönemlerde bile geri almadım o yüzden artık ben ayda 1 kilo versem şükretçem 2 kilo versem göbek atçam:)
evet var canım bir kere denedim ama vere vere 1.5 kilo vermiştim sanırım kaçamaklarım vardı tam hatırlamıyorum gerçi.bazen şeytan dürtüyor onun için ama 6 ayı beklemem lazım5 gün 5 kilo diye bir diyet mi var? şaşırdım
Ben de öğle yemeğimi yedim 5 ızgara köfte-ekmeksiz ve göbek, salatalık ve domatesten oluşan salata.
Doydum yani, zaten sorun akşam ortaya çıkar sanırım.
lütfen gitsin artık bu kilolar
her türlü diyete elini atan,her duyduğu kürü,çayı yapmaya çalışanlardan biride benim.gerçekten yıpratıcı oluyor.en çok bu sefer yıprandım çünkü sonuç alamadım.devamını getirsem alacaktım belki ama devamı gelmeyince daldan dala atladım şimdilerde özgür takılıyorum bakalım
hoşbulduk canım..evet takımın eskisiyim..
kilolarımın bi kısmını o diyetle verdim evet 69.7 den 65 e düştüm sonrasında hep verdim aldım kısır döngü yani.
o diyet acil kilo vermek için ama asla kalıcı değil ..
artık o diyetleri denicek gücüm kalmadı ama cok yıprattılar beni en iisi montignac diyeti amaonuda yapmak için kimseyle görüşmemek lazım...
kilolunun derdini ancak bi kilolu anlar.ben diyet yapan arkadaşım oldumu ona göre menü hazırlardım.yemeyeceğim dediğinde asla zorlamazdım ye ölümü gör gibisinden.ama şimdi annemdeyim 2 aydır bebek ve çocuk bakımından rahatım ama diyet bakımından kabus gibi.bize gelen çok oluyor.12 dayanıyorum 3. de yiyorum yada gittğimiz bir yerde yemeyeceğim dediğimde sen emziriyorsun sütün olmaz diye kızmaya bağırmaya başlıyorlar.evimde olsam şimdiye kadar kesin kurtulmuştum hamilelik kilolarımdanbende öğlen yemeğimi yedim ama arkadas güllaç yapmıs banada getirdi ve 1 dlm yedim
zaten bu kızlarla görüşmeye basladığımdan beri bana yemek getiriyorlar hergün kek börek kurabiye mutlaka bişi var getirmesele iş yerinde kısır ı mercimek köftesi yapıp duruyorlar kendileri zayıf ama herkes öylemi zaten dedim bu son ben artık diyetteyim die..bi daha getirmicek..
az önce yulaf ezmesini yoğurtla yedim.sütle hiç sevmem bende.yoğurtla daha yenilebilir oluyorevet tatlım nev in listeyi yapcam unutmusum ben ekmeği hem zaten müslide bulamadım burda yulaf ezmesi yicem ne kadar olursa artık..
aslında bende çok gevezeyimdirde vakit buluta yazamıyorum bırak yazmayı okuyamıyorum bile.bide annemin gözüne batıyor bilg başında durmam.yinemi der durur.bende o görmeden otururm hemen bakar çıkarım genelde.hadi yaa o kadarmı azaldı ...
benim motive olmam lazım gevezelik etmem ettirmem lazım baska türlü diyet moduna giremem toplasın bakimmm
çabuk kilo alıp verdiginizden bahsetmişsiniz aksine bende çook zor kilo veririm ve çok kolay kilo almam çok abartıp hareket etmezsem zamanla alırım, yıllardır 3 kilodan fazla alıp vermemiştim dogumdan sonra tabi degişti işler, şimdi de diyetsiz sporla vermeye çalışıyorum ki kalıcı olsun, oluyo da kalıcı, 4 aydır 5 kilo verdim sporu bırakıp çok abarttıgım dönemlerde bile geri almadım o yüzden artık ben ayda 1 kilo versem şükretçem 2 kilo versem göbek atçam:)
evet var canım bir kere denedim ama vere vere 1.5 kilo vermiştim sanırım kaçamaklarım vardı tam hatırlamıyorum gerçi.bazen şeytan dürtüyor onun için ama 6 ayı beklemem lazım
her türlü diyete elini atan,her duyduğu kürü,çayı yapmaya çalışanlardan biride benim.gerçekten yıpratıcı oluyor.en çok bu sefer yıprandım çünkü sonuç alamadım.devamını getirsem alacaktım belki ama devamı gelmeyince daldan dala atladım şimdilerde özgür takılıyorum bakalım
kilolunun derdini ancak bi kilolu anlar.ben diyet yapan arkadaşım oldumu ona göre menü hazırlardım.yemeyeceğim dediğinde asla zorlamazdım ye ölümü gör gibisinden.ama şimdi annemdeyim 2 aydır bebek ve çocuk bakımından rahatım ama diyet bakımından kabus gibi.bize gelen çok oluyor.12 dayanıyorum 3. de yiyorum yada gittğimiz bir yerde yemeyeceğim dediğimde sen emziriyorsun sütün olmaz diye kızmaya bağırmaya başlıyorlar.evimde olsam şimdiye kadar kesin kurtulmuştum hamilelik kilolarımdan
az önce yulaf ezmesini yoğurtla yedim.sütle hiç sevmem bende.yoğurtla daha yenilebilir oluyor
aslında bende çok gevezeyimdirde vakit buluta yazamıyorum bırak yazmayı okuyamıyorum bile.bide annemin gözüne batıyor bilg başında durmam.yinemi der durur.bende o görmeden otururm hemen bakar çıkarım genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?