Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

özgede geri geldi ama oda yok ortalikta

evet yaa özgede yok bu gün..
gözlerim onu aradı..

bence de bir kaç gündür süperiz

canım ben bu takımın her sabah heycanla güne basladığını bilirim herkes ne kadar cok kalori yakıcam bu gün die gelirdi ondan bana şuanda boş boş geliyor ama yaz olması cok etkiliyor tabi. ramazandan sonra baya hareketlenir..

kızlar bu ay kendime öyle kızgınımki reglim normal değil 2 gün normal oldu ramazan la birlikte leke leke olmaya basladı ped e bile gecmiyor ama orucda tutturmuyor cok gıcık bi durum.

kızlar bu ay kendime öyle kızgınımki reglim normal değil 2 gün normal oldu ramazan la birlikte leke leke olmaya basladı ped e bile gecmiyor ama orucda tutturmuyor cok gıcık bi durum.

:)) valla benimde normalde orucken cok tatli cekerdi canim ama 2 gündür canim istemiyo nedense,,arkadasa bi tatli tarifi varmistim onu yapmis hosuna gitmemis bi tadina bakicam artik :)

inş benimde öyle olur tatlısız bi ramazan hayal gibi
damak tadı farklı sonucda belki sen beğenirsin canım ama beğensende cok yeme

inş benimde öyle olur tatlısız bi ramazan hayal gibi
damak tadı farklı sonucda belki sen beğenirsin canım ama beğensende cok yeme

yiycegimi sanmiyorum canim,aksamki sütlacimida begendim ama 3 4 tatli kasigi yedim sadece tabikide ins böyle devam eder bu hafta cok artidayim 300 gr gitmis gecen cumaki kilomda ciksam yeter

slm millet bebiş yeni uyudu anca bakabiliyorum, gerçekten meyvenülün gelmesiyle hareketlenmiş takım biraz:) dün sahurda abarttımmı bilmem ama iyi etmişim çünkü çok acıkmadım ne mi yedim:

iki büyük dilim tb ekmegi arasına kaşarlı tost accık ta sucuk:)
karpuz kavun
1 bardak nestea

bu arada şu nestea acaip ferahlatıyo insanı, normalde şekerli içecek içemem ama dün 3 bardak içmişim ondan, gerçi şekeri az ama yinede kalori en azından dondurma yemedim gece:)

yiycegimi sanmiyorum canim,aksamki sütlacimida begendim ama 3 4 tatli kasigi yedim sadece tabikide ins böyle devam eder bu hafta cok artidayim 300 gr gitmis gecen cumaki kilomda ciksam yeter

benim artılarla takımın durumu oldukca kötü olucak bu hafta malesef
canım olmazsa ben haftaya listeye gireyim biraz daha vermiş olurum hem hafta sayısıda artcağındna oran düşer..

canimevet biraz seker miktari fazla olmus,karpuz kavun sekerli bide nestea icmisisn :)

çabuk kilo alıp verdiginizden bahsetmişsiniz aksine bende çook zor kilo veririm ve çok kolay kilo almam çok abartıp hareket etmezsem zamanla alırım, yıllardır 3 kilodan fazla alıp vermemiştim dogumdan sonra tabi degişti işler, şimdi de diyetsiz sporla vermeye çalışıyorum ki kalıcı olsun, oluyo da kalıcı, 4 aydır 5 kilo verdim sporu bırakıp çok abarttıgım dönemlerde bile geri almadım o yüzden artık ben ayda 1 kilo versem şükretçem 2 kilo versem göbek atçam:)

canim ne güzel iste yat kalk dua et :)

evet var canım bir kere denedim ama vere vere 1.5 kilo vermiştim sanırım kaçamaklarım vardı tam hatırlamıyorum gerçi.bazen şeytan dürtüyor onun için ama 6 ayı beklemem lazım
her türlü diyete elini atan,her duyduğu kürü,çayı yapmaya çalışanlardan biride benim.gerçekten yıpratıcı oluyor.en çok bu sefer yıprandım çünkü sonuç alamadım.devamını getirsem alacaktım belki ama devamı gelmeyince daldan dala atladım şimdilerde özgür takılıyorum bakalım
kilolunun derdini ancak bi kilolu anlar.ben diyet yapan arkadaşım oldumu ona göre menü hazırlardım.yemeyeceğim dediğinde asla zorlamazdım ye ölümü gör gibisinden.ama şimdi annemdeyim 2 aydır bebek ve çocuk bakımından rahatım ama diyet bakımından kabus gibi.bize gelen çok oluyor.12 dayanıyorum 3. de yiyorum yada gittğimiz bir yerde yemeyeceğim dediğimde sen emziriyorsun sütün olmaz diye kızmaya bağırmaya başlıyorlar.evimde olsam şimdiye kadar kesin kurtulmuştum hamilelik kilolarımdan
evet tatlım nev in listeyi yapcam unutmusum ben ekmeği hem zaten müslide bulamadım burda yulaf ezmesi yicem ne kadar olursa artık..
az önce yulaf ezmesini yoğurtla yedim.sütle hiç sevmem bende.yoğurtla daha yenilebilir oluyor
hadi yaa o kadarmı azaldı ...

benim motive olmam lazım gevezelik etmem ettirmem lazım baska türlü diyet moduna giremem toplasın bakimmm
aslında bende çok gevezeyimdirde vakit buluta yazamıyorum bırak yazmayı okuyamıyorum bile.bide annemin gözüne batıyor bilg başında durmam.yinemi der durur.bende o görmeden otururm hemen bakar çıkarım genelde.

bende çok çabuk alırım.hollywood yıldızı falan olsam kilo alma şartı olan bi film için hemen ayda 10 kilo alıp çekimlere başlayabilirim.o derece hızlı alıyorum.ama vermeye gelince kağnı gibi.sıkıldım valla yaaa.bi tane dar paça beyaz pantolon aldım kendime.şimdilik düğmesi kapanmıyor.popodan ve göbekten 5 er cm incelirsem anca girer.onu hedef olarak aldım baktım denedim bacaklar oluyor ama göbek kapamıyor.bile bile aldım hedefim o pantolona rahatça girebilmek.38 bedenin dar kesimi..bakalım inşallah giyerimde buraya resmimi koyarım

ayy ne güzel keske bende öyle olsam ama nerdeeeee ..
sen bi verdinmi geri almazsın artık kalıcı hepimizin istediği sey ama işte bizim metolar cok kötü (

evet yaa nasıl kızıyorum zayıfların yeee yee die ısrar etmesine yemicem kardesim hala neden söylüyorsunuz ki anlamıs değilim ben eve misafirim bile gelse yee yee demem zorla yediremem ki ne bilim ben mi kötü ev sahibiyim anlamadım bu işi..
annemlere gidince bende nete giremiyorum canım annemle babam hemen söylenirler hepsi aynı heralde :)))

yulaf ı yoğurtla yiyorsunda sütle tarifi imkansız bi sey oluyor mümkün değil ben meyvede doğrıcam için bide öyle denicem bakalım yiyebilrsem öyle yapcam

nys kızlar benim mesai bitti aksam gelirim muhtemelen görüşürz buralarda olursanız..
ama temizlik yapcam bu aksamm yarına misafir cağırdım hazırlık yapcam birazda...
hadi hoşçakalın :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…