- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
boy faktörü sanırım orda :)Cnm senin de masallahin var sen den 1 kilo fazlam var yaklaşık ama aramızda 5 kilo fark var gibi benim göbeği gören hamilemisin diye sorar
göbüş var kız bende deKız sen bıldıgın ıncecık hatunsun bacım masallah sana 36 bedensın
Olmaz mı hıc var o lanet gobek ve sımıt gıtmıyo ıncelmek sıkılasmak ıstıyorum ahh o ıkı doğum
dur kız bir de ilk halimi atayımDaha zayıf ve fit olursun hıc merak etme canım
JaneRizzoli evwt gercekten baya ıyı gorunuyor ve zayıf. Maşallah dıyorum azmıne
Basarırsın bence tok tuttugunu soyluyorlarOda çok iyi keten tohumu bende de var aspir bitsin de onu yaparım haftaya daBugün ilk kez hurma kürü yapacam heyecanlıyım biraz umarım dayanabilirim de 1 hafta yaparım zorlanırsam 3 gün yeter
O sporla gtmezmı dıyete gerek yok sankı vucudun gayet ınce. Mekık falanla hallolur sankıgöbüş var kız bende de
ayva göbek dediklerinden
ve ne olursa olsun gitmiyo o
Evetttt at bakalımmdur kız bir de ilk halimi atayım
onda baya gülüyorum kendime
çünkü hiç de tombik gelmiyordum kendime ben
Anam canım yavaş yavaş söylemeye çalışıyordu kilo aldın diyeEvetttt at bakalımm
İşte spor yapmaya üşenmesem keşkeBasarırsın bence tok tuttugunu soyluyorlar
O sporla gtmezmı dıyete gerek yok sankı vucudun gayet ınce. Mekık falanla hallolur sankı
163 cnm seninki kaç bayaa zayıf duruyorsun çünküboy faktörü sanırım orda :)
senin boyun ka
170 benim163 cnm seninki kaç bayaa zayıf duruyorsun çünkü
Burda kaç kilosun cnm iki resim arası baya fark var çok güzel zayıflamışsınAnam canım yavaş yavaş söylemeye çalışıyordu kilo aldın diye
Ben de diyom ki yooo inceciğim
Boyun uzunmuş onun avantajı da var tabii şanslısın bide ben yeni doğum yaptım sayılır 18 aylık oğlum var ondan kalma göbek170 benim
77 :)Burda kaç kilosun cnm iki resim arası baya fark var çok güzel zayıflamışsın
Oo baya fark var incecıksın burdaAnam canım yavaş yavaş söylemeye çalışıyordu kilo aldın diye
İnce de bu;
Doğum göbeği zor gidiyor benim gözlemlediğimBoyun uzunmuş onun avantajı da var tabii şanslısın bide ben yeni doğum yaptım sayılır 18 aylık oğlum var ondan kalma göbek
Bence de inceciğimOo baya fark var incecıksın burda
Ya masallah inceciksinBen de böyleyim işte
Wuu bence fena degil dedigin kadar.E sen mukemmelsınen ıyısı bı resım koyayım bak en seksi halimle
Teşekkür ederimYa masallah inceciksin
Fark baya baya var. Direk bacaklara baktim.Anam canım yavaş yavaş söylemeye çalışıyordu kilo aldın diye
İnce de bu;
Ahahah ahh bu analarBence de inceciğim
Anam iftira atıyordu
Sen bıde bunun 76 kg luk halıni düşün resım bulmadım cunku sen hayal etWuu bence fena degil dedigin kadar.JaneRizzoli gibi olalim AMIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?