Günaydın, bugün enerjigim, dün gece çocuklarla zir geçti, ama sabah uyuduk. Ben bugün pilates yapmak istiyorum, hazır eşim evdeyken. 40 dakikalık bir video varsa yapalım.Ozzybal eşim günaydın nasılsın? Cumartesi bizim evde tam 1 karmaşa herkes bir telden çalıyor. Sen neler yapacaksın bugün pilatesi yapsam mı tamamen kaslarını dinlendirsem mi kararsızım ama yapmak daha ağır basıyor. Kahvaltıda neler yedin eşim planın nedir? İstersen birlikte video seçip yapalım
O zaman ben bu videoları 40 dakikaya tamamlayacak şekilde yapacağım.bugün pilates için planım şimdilik bunlar sizler de bu videolardan kendinize uygun olanı seçebilirsiniz kızlar
adım içinde bunu yapabilirsiniz
https://www.youtube.com/watch?v=R3AUw3-jtEo&t=1130s
Bugün isi sıkı tutmaya kararlıyım, umarım ben de 10000 i bulurumKızlar nasıl geçiyor gününüz bol hareketlidir umarımben chloe ting 2.gün(40dk) tamamladım. Adımda da 2200lerdeyim daha. Geçen hafta adım hedefim 12 bindi bu hafta 12500 yapcam inşallah
Bulursun ya evin içinde bile hareket yarat kendine mesela çamaşır sererken sepeti az uzağa koy git git gel oldu sana adımBugün isi sıkı tutmaya kararlıyım, umarım ben de 10000 i bulurum
Evet bir kere denemiştimBulursun ya evin içinde bile hareket yarat kendine mesela çamaşır sererken sepeti az uzağa koy git git gel oldu sana adım
Ben kaçamak yapmadımkızlar mehaba nasılsınız gününüz nasıl geçiyor ?? neler yapıyorsunuz online dersim devam ediyor hala ağlıcam
Selam canım derslerinde kolaylıklar . bizim evde de koşturma devam ediyo temizlik yaptım biraz 1 mile leslie de tamam senin videolara bakcam birazdankızlar mehaba nasılsınız gününüz nasıl geçiyor ?? neler yapıyorsunuz online dersim devam ediyor hala ağlıcam
Ya eşler evde olunca gidiyor nedense. Onlarda bir keyif hali oluyor o cok etkiliyor bence.Merhaba canım nasıl geçiyo günün A Aylakkadin bende yemek işini bitirdim sanırım menümü yazayım sporları da akşama yazarım
Sabah çökelekli omlet yeşillik 1 dilim mercimekli ekmek 1 tk fıstık ezmesi
Öğle normalde yemiyorum ama eşim evde olunca yedim ama daha akşama yemem muhtemelen çok şiştim 5 tane etsiz çiğ köfte yanında marul ve yeşillik
Akşama acıkırsam 1 elma yada 1 kase yoğurt yerim başka yemem sanırım
Su 3 lt olacak yine
Arrietty_ @_Vera_
İlk kez bu kadar erken de menü yazdım ilginç
Baya erken olmus cidden :)Merhaba canım nasıl geçiyo günün A Aylakkadin bende yemek işini bitirdim sanırım menümü yazayım sporları da akşama yazarım
Sabah çökelekli omlet yeşillik 1 dilim mercimekli ekmek 1 tk fıstık ezmesi
Öğle normalde yemiyorum ama eşim evde olunca yedim ama daha akşama yemem muhtemelen çok şiştim 5 tane etsiz çiğ köfte yanında marul ve yeşillik
Akşama acıkırsam 1 elma yada 1 kase yoğurt yerim başka yemem sanırım
Su 3 lt olacak yine
Arrietty_ @_Vera_
İlk kez bu kadar erken de menü yazdım ilginç
Güya kendi çapında diyete girmiş ek ekmek yemiyo ama hamur işlerinin hepsini bayılarak yiyoBaya erken olmus cidden :)
Esini de diyete sok
Ben suan cocuklara kiymali Makarna yapiyorum. Esim Ton salatasi yapiyor kendine. Neyseki o yine yeniden diyet de :))
Benimki benden gizli gizli spor yapiyorGüya kendi çapında diyete girmiş ek ekmek yemiyo ama hamur işlerinin hepsini bayılarak yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?