Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın, bugün enerjigim, dün gece çocuklarla zir geçti, ama sabah uyuduk. Ben bugün pilates yapmak istiyorum, hazır eşim evdeyken. 40 dakikalık bir video varsa yapalım.
Kahvaltıyı 10:30 da yaptım. Iki dilim ekmek, 1 kk peynir, haşlanmış yumurta, 6 zeytin, 2 tk sekersiz erik marmelatı

Senin kahvaltıda neler vardı? Ara öğün planlıyor musun? Ben 1 saat sonra kefir ve meyve ile ara öğün yapacağım. Greyfurt tercih edeceğim, yağ yakımını sağlıyor diye.

Eklentiler

• DD9A0127-E582-4C58-83E5-881A93AC5574.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 22
kızlar mehaba nasılsınız gününüz nasıl geçiyor ?? neler yapıyorsunuz online dersim devam ediyor hala ağlıcam
Ben kaçamak yapmadım

2. Ara

Dünden kalan 10 adet tavuk taşlığı
1 elma

Bir taraftan makinaya çamaşır attım
Yemek yapıyorum
Bulaşık makinasındakileri kaldırıyorum elde yıkanması gerekenleri yıkıyorum

Aç mıyım evet yarı açım

kızlar mehaba nasılsınız gününüz nasıl geçiyor ?? neler yapıyorsunuz online dersim devam ediyor hala ağlıcam
Selam canım derslerinde kolaylıklar . bizim evde de koşturma devam ediyo temizlik yaptım biraz 1 mile leslie de tamam senin videolara bakcam birazdan

Merhaba canım nasıl geçiyo günün A Aylakkadin bende yemek işini bitirdim sanırım menümü yazayım sporları da akşama yazarım
Sabah çökelekli omlet yeşillik 1 dilim mercimekli ekmek 1 tk fıstık ezmesi
Öğle normalde yemiyorum ama eşim evde olunca yedim ama daha akşama yemem muhtemelen çok şiştim 5 tane etsiz çiğ köfte yanında marul ve yeşillik
Akşama acıkırsam 1 elma yada 1 kase yoğurt yerim başka yemem sanırım
Su 3 lt olacak yine
Arrietty_ @_Vera_
İlk kez bu kadar erken de menü yazdım ilginç

Ya eşler evde olunca gidiyor nedense. Onlarda bir keyif hali oluyor o cok etkiliyor bence.
Ben 1 dilim kepek ekmegini ikiye katladımicine kibrt kutusu kadar peynir koydum bir haslanmis yumurta ile yedim. Simdi acıktım arada bir ogun saha yerim gibi hissediyorum

Baya erken olmus cidden :)
Esini de diyete sok
Ben suan cocuklara kiymali Makarna yapiyorum. Esim Ton salatasi yapiyor kendine. Neyseki o yine yeniden diyet de :))

Baya erken olmus cidden :)
Esini de diyete sok
Ben suan cocuklara kiymali Makarna yapiyorum. Esim Ton salatasi yapiyor kendine. Neyseki o yine yeniden diyet de :))
Güya kendi çapında diyete girmiş ek ekmek yemiyo ama hamur işlerinin hepsini bayılarak yiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…