- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Yazın yapmıştım sporFark baya baya var. Direk bacaklara baktim.
Ne guzel incelmis onlarda
Masallah
Birde hic spor yoktu degil mi. Sirf azimle ketojenik e Devam etme sayesinde
Gidi goruyorumBunu buldum sadece sısmanken resım cekılmıyormusum demekkı
Çok istikrarlı ilerliyoruz ikinciliği kimseye vermiyoruz705. Etap takimlar arasi adim yarisi sonucu
1. 6.Takim 1. 233.957 Adim
2. 4.Takim 818.048 Adim
3. 5.Takim 601.213 Adim
Adım sevmemTakim arasi adim yarisina ne dersiniz?
6. Takim biraz kizlar dinlensin diyor :)
Yaa cok haklısın kesınlıkle oyle spor şart chloe dısında bısey yapmaya usenıyorum işte. Ama ya eve alet alıcam yada salona yazılcam bu gıdişleesmeriiim ve JaneRizzoli kizlar ne kadar da fitsiniz o ney gardaş yarısını bana ver gibi baktım fotolara sizin için en güzel çözümün bol spor bence. Kilo olarak çok fazlanız yok sporla birlikte ufak kiloda gider ama vücut çok güzel şekillenir.
Chloe ting de bayağı yorucu ya bana mı öyle geliyor anlamadım. 10 dk yı yaptım dinlenip 20 dk lık cardio abs yapcam bugün de bitecek inşallah. Ama karın egzersizinde karnım cayır cayırAdım sevmem
Yaa cok haklısın kesınlıkle oyle spor şart chloe dısında bısey yapmaya usenıyorum işte. Ama ya eve alet alıcam yada salona yazılcam bu gıdişle
kolların ne kadar incelmiş :)Bunu buldum sadece sısmanken resım cekılmıyormusum demekkı
bence de öyle amaesmeriiim ve JaneRizzoli kizlar ne kadar da fitsiniz o ney gardaş yarısını bana ver gibi baktım fotolara sizin için en güzel çözümün bol spor bence. Kilo olarak çok fazlanız yok sporla birlikte ufak kiloda gider ama vücut çok güzel şekillenir.
Kaptanım acaba bizde mi biraz dinlensek serbest spora geçsekTakim arasi adim yarisina ne dersiniz?
E sen mukemmelsınen ıyısı bı resım koyayım bak en seksi halimle
Kızlar harikasınızBen de böyleyim işte
Benim kazanamayacağım kesin ama yine de yarış diyince hırslanıyorum, yapalimTakim arasi adim yarisina ne dersiniz?
Evet hep ikinciyizÇok istikrarlı ilerliyoruz ikinciliği kimseye vermiyoruz
Günaydın kızlar nasılsınız??
Karnım davul gerçekten nefesimi kesiyor artık şişlik dukan birası yaptım içicem. Bugün spor yapmıcam dinlenicem. Kaslarım da biraz dinlensin. Toparlarım inşallah
[/QUOSen regl öncesindesin değil mi? O zaman normal bu şişlik, toparlarsın.Günaydın kızlar nasılsınız??
Karnım davul gerçekten nefesimi kesiyor artık şişlik dukan birası yaptım içicem. Bugün spor yapmıcam dinlenicem. Kaslarım da biraz dinlensin. Toparlarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?