- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Sen de verdiğin ölçüler gibi değilsin sankiE sen mukemmelsınen ıyısı bı resım koyayım bak en seksi halimle
Ben de böyleyim işteE sen mukemmelsınen ıyısı bı resım koyayım bak en seksi halimle
Yaa ne güzelsin inceciksin hiç göbek de yokE sen mukemmelsınen ıyısı bı resım koyayım bak en seksi halimle
Cnm senin de masallahin var sen den 1 kilo fazlam var yaklaşık ama aramızda 5 kilo fark var gibi benim göbeği gören hamilemisin diye sorarBen de böyleyim işte
Kız sen bıldıgın ıncecık hatunsun bacım masallah sana 36 bedensınBen de böyleyim işte
Olmaz mı hıc var o lanet gobek ve sımıt gıtmıyo ıncelmek sıkılasmak ıstıyorum ahh o ıkı doğumYaa ne güzelsin inceciksin hiç göbek de yok
Yok cnm benim gördüğüm göbek de yok diyete ihtiyacında yokKız sen bıldıgın ıncecık hatunsun bacım masallah sana 36 bedensın
Olmaz mı hıc var o lanet gobek ve sımıt gıtmıyo ıncelmek sıkılasmak ıstıyorum ahh o ıkı doğum
Teşekkürler canımm ne guzel görüyorsunYok cnm benim gördüğüm göbek de yok diyete ihtiyacında yok
Doğru söylemiş eşim ben öyle olsam bırakırım herşeyiTeşekkürler canımm ne guzel görüyorsun
Gunaydın canımDoğru söylemiş eşim ben öyle olsam bırakırım herşeyi
BendeeeDoğru söylemiş eşim ben öyle olsam bırakırım herşeyi
Daha zayıf ve fit olursun hıc merak etme canımJaneRizzoli esmeriiim kızlar maşallahınız var bence kiloyu stres yapmadan daha vermek istiyorsanız verin tabi de strese girmeyin bende sizin kadar olsam yeterde artar bana
Aspir yağının çok etkili olduğunu duydum bende kendimde kullandım zayıflamaya yardımcı o yüzden bu hafta kullanayım tekrar dedim sirke ve limondan midem ekşiyor artıkGunaydın canımyok ya bırakamam daha buralardayım kurtulamazsınız benden
Ama proteın agırlıklı beslenıcem bu hafta yağ almıyordum hıc sıcak suya hc yağı atıp içtim sabah sonra yaptım kahvaltımı
İşten ayrıldığımdan berı halaa her sabah 7:30 ta kalkıyorum bende bunu çözemedımGünaydın canlaryeni uyandım ben daha şu erken kalkma olayını oturtamaıdm bir türlü malesef. Kalkınca aspir yağlı su içecem. Sonra chloe ting 2.gün yaparım. İncir kürü içerim sonra. 12 gibide 7 hurma 1 kase yoğurt yiyecem
Ay ben sırke hayatta içemem cok sevmemde zaten. Aspir yagını bılmıyorum ama keten tohumu alıcam bende kabızlık ve yag yakımı içinAspir yağının çok etkili olduğunu duydum bende kendimde kullandım zayıflamaya yardımcı o yüzden bu hafta kullanayım tekrar dedim sirke ve limondan midem ekşiyor artık
Ya eşim geç çalışınca bozuldu düzen tutturamıyorum da bir türlü. Aslında erken kalkmak daha faydalı seninkini en güzeli. Erken kalksam şimdiye egzersiz biterdi. Ben daha başlamadım bileİşten ayrıldığımdan berı halaa her sabah 7:30 ta kalkıyorum bende bunu çözemedım
Oda çok iyi keten tohumu bende de var aspir bitsin de onu yaparım haftaya daAy ben sırke hayatta içemem cok sevmemde zaten. Aspir yagını bılmıyorum ama keten tohumu alıcam bende kabızlık ve yag yakımı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?