Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kız sen bıldıgın ıncecık hatunsun bacım masallah sana 36 bedensın

Olmaz mı hıc var o lanet gobek ve sımıt gıtmıyo ıncelmek sıkılasmak ıstıyorum ahh o ıkı doğum
Yok cnm benim gördüğüm göbek de yok diyete ihtiyacında yok

Doğru söylemiş eşim ben öyle olsam bırakırım herşeyi
Gunaydın canım yok ya bırakamam daha buralardayım kurtulamazsınız benden
Ama proteın agırlıklı beslenıcem bu hafta yağ almıyordum hıc sıcak suya hc yağı atıp içtim sabah sonra yaptım kahvaltımı

Aspir yağının çok etkili olduğunu duydum bende kendimde kullandım zayıflamaya yardımcı o yüzden bu hafta kullanayım tekrar dedim sirke ve limondan midem ekşiyor artık

İşten ayrıldığımdan berı halaa her sabah 7:30 ta kalkıyorum bende bunu çözemedım

Aspir yağının çok etkili olduğunu duydum bende kendimde kullandım zayıflamaya yardımcı o yüzden bu hafta kullanayım tekrar dedim sirke ve limondan midem ekşiyor artık
Ay ben sırke hayatta içemem cok sevmemde zaten. Aspir yagını bılmıyorum ama keten tohumu alıcam bende kabızlık ve yag yakımı için

İşten ayrıldığımdan berı halaa her sabah 7:30 ta kalkıyorum bende bunu çözemedım
Ya eşim geç çalışınca bozuldu düzen tutturamıyorum da bir türlü. Aslında erken kalkmak daha faydalı seninkini en güzeli. Erken kalksam şimdiye egzersiz biterdi. Ben daha başlamadım bile

Ay ben sırke hayatta içemem cok sevmemde zaten. Aspir yagını bılmıyorum ama keten tohumu alıcam bende kabızlık ve yag yakımı için
Oda çok iyi keten tohumu bende de var aspir bitsin de onu yaparım haftaya da Bugün ilk kez hurma kürü yapacam heyecanlıyım biraz umarım dayanabilirim de 1 hafta yaparım zorlanırsam 3 gün yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…