Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün oruçlu değilim yaaa ağzım durmadı yaa çikolata çokoprenss 3ü bir aradaa ne bulursam saçma sapan beslendim

verdiğim kiloyu da aldım akşam da misafir çıktı piyangodan ,çorba - salata atlatabilirsem süper olcakkk...

yasemin sende mi artıdasın:) haftaya devam edelim biz senle kaldığımız yerden ben böle saldım kendimi:)

nestea hariç beğendim:)

bijo hoşgeldinn

kilolardan nehaber:)?

hoşbuldukkk canım

kiloları hiç sorma olduğu gibi duruyolar :)) onlara da tatil verdim haha
şaka bi yana ne aldım ne verdim bazı gün kıstım bazı gün çok yedim derken bu ay vermem gereken kilo 6-7 civarı oldu.

selam kızlarrr....

burda dolu yağdı :)) serinledi ortalık :))
gök gürültüsüde olmasa yazı cok seviyorum ..

aksam yemeğimide yedim meyve yerim artık... yarın değilde öbürgün müsliye baslıyorum...

nidahcim ben hafta regliyim ama olsun yarisalim bende oruc tutmuyom diye salabilirim

kiz bijo öylesine güldüm :) kilonu korumususn tebrikler

bu lapa nedir ki ya ben de hiçbirşey bilmiyorum:26: bana daöğretin de ben de yapıp sizi yeneyim artık

pirinc lapasi güzelim..her ögüne 1 cay bardagi pirinci haslayip salatalik domatesle yiyosun ararda abartmadan meyve yiyebilirisn..ama bana 3 bardak fazla geldigi icin ben sabahdan 2 bardak haslayip aksama kadar onu yiyorum bide ben yogurtsuz yiyemedigim icin bir kasik yogurtla yiyorum

hımmm güzelmiş, kuşhanı bitireyim de bir denerim, yemeğin fazla kaçtığı günlerden sonra yapılırsa kurtarıcı olabilir herhalde

günaydınn kızmarrrrr

300 gr daha gitmiş

2 günde 600 ederrr oleyyyyyy

üstelik dün güllacda yemiştim bi sürü

nys bu günde giderde süper ötesi olurrrrr

bu günkü menüm sabah

2 dilim ekmek peynir meyve suyu

öğlen t.fasulye salata

ara yoğurt veya ayran

aksam terbiyeli şehriye corbası kiremitte köfte 1 kasık pilav1-2 patates kızartması 1 kasık zy. barbunya 1 sekerpare

aksam misafirim var iftara yemezsem sorun olur çünkü tek ev sahibiyim bu şekilde idare edicemm... çorba ve suyla midemi doldurmayı düşünüyorum..

günaydınlar efem,
menü yazmıyorum çünkü bir menü yok, ne bulduysam yedim ama ekmeksiz tabi.

yarından itibaren düzene girer şu ev işlerim bir bitsin de.

Yasemin yarın bildirim yapacak mıyım yoksa deneme süresinde miyim hahaha

bu arada emzirdiğim için oruç tutmuyorum su açısından malesef. yoksa oruç tutmayı çok seviyorum..

sizin kilolara bakamadım ee artık çıta gibi olmuşsunuzdur artık ben yokkene

günaydın kızlar meyvenull tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun güllaç da yedin gayet iyi kilo veriyorsun bence neden kolay veremediğini düşündün ki :44::44:

bugün menüm şöyle;

kahvaltı, 1 dilim çavdar ekmeği ve peynir

öğlen, 1 simit+1 ayran

akşam, haşlanmış tavuk salata ( kuşhan haşlanmış diyor ama ben ızgara tavuklu salata yiyeceğim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…