hoşbuldukkhoşgeldinnnnn
hosgeldin canim,bene sana mesaj birakicaktim ne zaman geliyon diye :) bititmi tatil kac kilosun
slm millet bebiş yeni uyudu anca bakabiliyorum, gerçekten meyvenülün gelmesiyle hareketlenmiş takım biraz:) dün sahurda abarttımmı bilmem ama iyi etmişim çünkü çok acıkmadım ne mi yedim:
iki büyük dilim tb ekmegi arasına kaşarlı tost accık ta sucuk:)
karpuz kavun
1 bardak nestea
bu arada şu nestea acaip ferahlatıyo insanı, normalde şekerli içecek içemem ama dün 3 bardak içmişim ondan, gerçi şekeri az ama yinede kalorien azından dondurma yemedim gece:)
bijo hoşgeldinn
kilolardan nehaber:)?
nidahcim ben hafta regliyim ama olsun yarisalim bende oruc tutmuyom diye salabilirim
kiz bijo öylesine güldüm :) kilonu korumususn tebrikler
madem oruç da tutmuyorsun benimle de yarışın olur mu sayın kaptan
e hadi yarisalim bakalim,yarislar bende ters etki yapiyo ama ne yapalim sizin icin feda ederim kendimi :)
allah allah nassı bir ters etki bu yedndin ya beni
e hadi yarisalim bakalim,yarislar bende ters etki yapiyo ama ne yapalim sizin icin feda ederim kendimi :)
yendim ama nasil yendim yedim yedim sonra carsamba lapa yaptim hahaha sonra onuda geri aldim iste haha
bu lapa nedir ki ya ben de hiçbirşey bilmiyorum:26: bana daöğretin de ben de yapıp sizi yeneyim artık
pirinc lapasi güzelim..her ögüne 1 cay bardagi pirinci haslayip salatalik domatesle yiyosun ararda abartmadan meyve yiyebilirisn..ama bana 3 bardak fazla geldigi icin ben sabahdan 2 bardak haslayip aksama kadar onu yiyorum bide ben yogurtsuz yiyemedigim icin bir kasik yogurtla yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?