- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Canım bende sabah yumurta salatası yedim 1 tane mercimek ekmekle berbaee1 peynir ve zeytin vardıE English_teacherrr ortagim ne yaptın canim bugun.
Beslenme listen nasil?
Ben sabah kahvalti yapmadım
Oglen yumurta yulaf ezmesi kuru üzüm yedim.
1 lt su içtim.
Yuruyus yaptim
Tamam ekmeği boşver, yarın bi değişiklik yapıp sabah iki poğaça yiyip akşama kadar 8 saat yeme. Bence bi değişiklik olacakmeyveyi anneme atlatırsam yemem evde beyaz ekmek var malesef o yüzden uzak durdum yarım dilimle kapattım dediğin gibi suyu arttırayım şuana kadar 1 ltdeyim pek içemedim dışarıdaydım malum maske işleri felan.
A Aylakkadin tabiki de v a z g e ç m eHayır sakın vazgeçme lütfen illaki gidecek sadece biraz sabır bak @_Vera_ vazgeçmiyo sürekli 66 da takılı kalıyo
Ya kaptan bugun arkadasim gordu. Lahana gibi giyinmistim. Kac kilo verdin sen falan dedi. Ama gram düşmüyor.ya öyle deme bak ben 2 aydır belki daha fazla 66dayım ama beni her gören ne kadar gitmiş diyor tartıda aynı kalmama rağmen bugün ben tartıda inanılmaz fazla bi kilo gördüm ağladım ettim stresi attım ama bırakmıyorum devamkee spor yapmayı denesene belki o kırar
Hadi insallah canimCanım bende sabah yumurta salatası yedim 1 tane mercimek ekmekle berbaee1 peynir ve zeytin vardı
Öğlen sadece kahve içtim
Akşama tavuklu patlıcan güveci yaptım salata ile onu yiycem 5000 adımdayım şuan 2 mile leslie ve 30 dk yürüdüm 10000 e tamamlayacağım inşallah akşama
Haklisin canimm. Yoksa lop diye alirim. Sar basa oluruz.Hayır sakın vazgeçme lütfen illaki gidecek sadece biraz sabır bak @_Vera_ vazgeçmiyo sürekli 66 da takılı kalıyo
Teşekkür ederim canımOoo sevindim vallagenelde enerjiğim ama enerjim düştüğünde tam düşüyor o ortamdaki ben olabilirim tamam bu 5 gün anlaştığımız gibi. İnşallah 500 gram gidecek. Odaklanıyoruz. Düşün hep. 500 gram gitmiş olacak cuma. Tekrarla içinden. Sabahları çaktırmadan tartıl ama kilonu söyleme
Sesli güldüm
Sen gülme diyomuşum
Afiyet olsunn
Afiyet olsunn
Ooo sevindim
İnşaallah
Ya kizlar harikasiniz.A Aylakkadin tabiki de v a z g e ç m e
14bin adım çok iyi, tebriklerkızlaaar merhaba zibilyon işi ve ağlama krizlerini halledip sonunda takıma gelebildim.Sabah gördüğüm kilo bana yuh vera dedirtti ama sağlık olsun.O gazla yürüyüşe .ıktım kargolar gelmişti aldım sildim ettim yemek yaptım daha yeni totom yer gördü ve 14 bin adımdayım siz neler yaptınız neler yediniz gününüz nasıl geçti
Hoşgeldin canım birinci sayfada kurallar var bide form onu doldur.Merhaba benide 4. Takıma yönlendirdiler
Boy 164 kilo 81
Henüz spora vakit ayiramadim, yemek, çamaşır ve temizlikle ilgilendim. Kahvaltıyı 11:30 da yaptım, sütlü kahveli ara öğün ve saat 17:30 gibi akşam yemeği yiyeceğim.Ozzybal eşimmm neler yapıyorsun ??
Canım bıkma belkide direnç kilon olabilir.Günaydın
61.6 cıktım her pazartesı arrı cıkıyorum zati
Bıığtıığ yaa
Valla süper nazar değmesinGunaydin, saglikli ve huzurlu haftalar bizim olsun...
Bu sabah abartisiz bir koyunun yiyip doyacagi kadar ot yedim...
Ardindan digerlerini, sistim de sistim.
Neyse ki kahve isleri yoluna soktu...
Birazdan egzersize baslarim, sonra da tempolu adimlama...
Bu hafta da 12.000 adim altina dusmemeyi umuyorum.
Herkese kolay gelsin...
Ben de bugün meyve yemeyeceğim, sabahta ekmek yemedim, yemeyeceğim yoksa kilo veremiyorum. Beyaz ekmek yerine kepekli etimek daha iyi olabilir aslında.meyveyi anneme atlatırsam yemem evde beyaz ekmek var malesef o yüzden uzak durdum yarım dilimle kapattım dediğin gibi suyu arttırayım şuana kadar 1 ltdeyim pek içemedim dışarıdaydım malum maske işleri felan.
Asla vazgeçme, biraz takılır sonra vermeye devam edersinHayır sakın vazgeçme lütfen illaki gidecek sadece biraz sabır bak @_Vera_ vazgeçmiyo sürekli 66 da takılı kalıyo
allah razı olsun moral oldun hahahhahaHayır sakın vazgeçme lütfen illaki gidecek sadece biraz sabır bak @_Vera_ vazgeçmiyo sürekli 66 da takılı kalıyo
beyaz ekmek yarım dilimdi midem biraz rahatsızdı aslında adaçayına abandım dün ödem gitsin diye yok anammmm ne gitmesi midem delindi ödem gitmedi son çare dalağımı felan aldırıcam belki tartıda az gelirim moral olur hahahahaBen de bugün meyve yemeyeceğim, sabahta ekmek yemedim, yemeyeceğim yoksa kilo veremiyorum. Beyaz ekmek yerine kepekli etimek daha iyi olabilir aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?