Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

E English_teacherrr ortagim ne yaptın canim bugun.
Beslenme listen nasil?
Ben sabah kahvalti yapmadım
Oglen yumurta yulaf ezmesi kuru üzüm yedim.
1 lt su içtim.
Yuruyus yaptim
Canım bende sabah yumurta salatası yedim 1 tane mercimek ekmekle berbaee1 peynir ve zeytin vardı
Öğlen sadece kahve içtim
Akşama tavuklu patlıcan güveci yaptım salata ile onu yiycem 5000 adımdayım şuan 2 mile leslie ve 30 dk yürüdüm 10000 e tamamlayacağım inşallah akşama

esmeriiim bu hafta nasil? gidiyor mukilolar?
Ben takildim .

Vazgecmek istemiyorum. Ama veremedikce sinir olmaya basladim. Acaba kaslarim mi ağırlık yapıyor. Çünkü daralmayi görüyorum
Hayır sakın vazgeçme lütfen illaki gidecek sadece biraz sabır bak @_Vera_ vazgeçmiyo sürekli 66 da takılı kalıyo

meyveyi anneme atlatırsam yemem evde beyaz ekmek var malesef o yüzden uzak durdum yarım dilimle kapattım dediğin gibi suyu arttırayım şuana kadar 1 ltdeyim pek içemedim dışarıdaydım malum maske işleri felan.
Tamam ekmeği boşver, yarın bi değişiklik yapıp sabah iki poğaça yiyip akşama kadar 8 saat yeme. Bence bi değişiklik olacak spor çok yapıyorsan ağır olmasın ödem olmaması için

Ya kaptan bugun arkadasim gordu. Lahana gibi giyinmistim. Kac kilo verdin sen falan dedi. Ama gram düşmüyor.
Bu hafta yalan yok daralmadim da. Olculerde ayni.

Hadi insallah canim

Teşekkür ederim canım
Dün akşama kadar annemle mantı büktüm çocuklar çok seviyor bende kabuska yaptım ama çok lezzetli oldu.

14bin adım çok iyi, tebrikler

Ozzybal eşimmm neler yapıyorsun ??
Henüz spora vakit ayiramadim, yemek, çamaşır ve temizlikle ilgilendim. Kahvaltıyı 11:30 da yaptım, sütlü kahveli ara öğün ve saat 17:30 gibi akşam yemeği yiyeceğim.
Bir de bizim toplamadır puanı daha fazla değil mi? Benim dün 500 üstüydü puan.

Günaydın
61.6 cıktım her pazartesı arrı cıkıyorum zati
Bıığtıığ yaa
Canım bıkma belkide direnç kilon olabilir.
Benim bu işten anladığım devam edebilmek geçenlerde dedinki 5kilo verdim dikkat etmeyip bi 5kilo daha alsaydın şimdi 10 kg fazlan olacaktı.
Bide böyle bak

Valla süper nazar değmesin

meyveyi anneme atlatırsam yemem evde beyaz ekmek var malesef o yüzden uzak durdum yarım dilimle kapattım dediğin gibi suyu arttırayım şuana kadar 1 ltdeyim pek içemedim dışarıdaydım malum maske işleri felan.
Ben de bugün meyve yemeyeceğim, sabahta ekmek yemedim, yemeyeceğim yoksa kilo veremiyorum. Beyaz ekmek yerine kepekli etimek daha iyi olabilir aslında.

Ben de bugün meyve yemeyeceğim, sabahta ekmek yemedim, yemeyeceğim yoksa kilo veremiyorum. Beyaz ekmek yerine kepekli etimek daha iyi olabilir aslında.
beyaz ekmek yarım dilimdi midem biraz rahatsızdı aslında adaçayına abandım dün ödem gitsin diye yok anammmm ne gitmesi midem delindi ödem gitmedi son çare dalağımı felan aldırıcam belki tartıda az gelirim moral olur hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…