Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2 haftalık kuşhan diyeti yapıyorum canım ben ara öğün yok -ki normalde de ben ara öğün olayına pek sıcak bakan biri değilim-, neyse ama yemeğin üzerinden 10 15 dakika geçince doygun hissettim kendimi

hmm hadi bakalım kolay gele.ben alışmıştım 6 öğüne aylardır:) şimdi oruçluyken sürekli aranıyorum

ama en çok SUUUUUUUUUUUUUU

selam sekerlerim ben geldimm.. kostur kostur bi öğlen gecirdim.. dilim dısarı fırladı resmen

aksama misafirim gelcek ama ben daha hiç yemek yapmadım o kadar sey nasıl yetiir onuda bilmiyorumm

yatak odama 3 tane essek arısı girmiş korkudan öldüremedim ilac sıktım kapadım odayı ama bi türlü ölmediler en son süpürgenin içine cektim inş dısarı cıkmazlar ..

öğlen arası yanlızca zy. barbunyamı yapabildim aksam eve gidince yine kosturucamm....

menüler güzel canlarım yasom seninki biraz fazla olmus ama olsun ramazan bu iftar sofrasıı herzaman olmuyor senede 1 ay sonucda..

dün akşam 7çeyrekten 8e kadar spor yaptım sonra pide kuyruguna girdim ezan okunurken pideyi yeni alabilmiştim:) ben b-fite gidiyorum çok hoplamalı zıplamalı diil aerobik tarzı ve de aletlerle, yarım saat yapıyosun üstüne minderde plates hareketleri veriyo hoca onları yapıyosun, normalde plates kısmını yarım saat yapıyodum oruçluyken 10 dk filan yapabildim bide haftada 4 gidiyodum oruçluyken 3 gitçem

Oruçluyken iyi yapabiliyorsun canım, insanın dili damağı kurur, B-fit zaten bildiğim kadarıyla tempo üzerine kurulu bir program, dikkat et çok yorma kendini, oruçluyken zaten vücut su kaybediyor bir de sporla ekstradan kaybedince kendine zarar verebilirsin

canım masallah oruclu oruclu spor yapabiliyorsun ben mümkün değil yapamam zaten yarın niyet edicem şimdiden düşünüyorum..

Selam kızlar,

Benim de dün ki menüm;

Sahur;

Çeyrek ekmek, peynir, yeşil zeytin (5 ), çok az bal, 1 bardak çay

1 haşlanmış yumurta

1 bardak süt

1,5 lt su

İftar;

1kase yayla çorbası+ bir dilim ekmek

4 kaşık bulgur pilavı

3 kaşık et sote

salata

Ara: 1 top dondurma

1 lt su

Akşam fazla kaçırdım sanki yaaa...

ben normalde de çok az terlerim, dün klima oldugundan salonda hemen hiç terlemedim zaten çıkıştan nerdeyse iftar oluyo içiyorum suyu bolca, zaten hocalar da dinlendiriyolar arada oruçlu olunca, yine de zorlandigim gün bırakırım devam etmem

bence güzel gayet ölçülü herşeyden az az

pcos lu olduğumdan insülin direncimde var malesef ki nys yavas yavas vericem artık..
pcos için gl ile başlayan ilaçlardan kullanmıyor musun ki?

asla ve asla ramazanda kilo veremeyen birisiyim ben de. aksine alırım bir sürü. üstüne bi de bayram ohhh..

bence de..

canım yavas verdikce insanın sevki kırılıyor bıkıyorsun sürekli diyet modunda olmaktan kacamaklar yapıyorsun falan filan yani bu durumda kötü..
evet ya birden vercen kiloları rahat ediceksin. hem kafan rahat edicek hem de miden :)

bijo seni de tebrik ederim tatilden hasarsız kurtulmuşsun canım.senin bebe de küçük daha emziriyon tutmaman daha iyi.
nevett canım seni kıskandım ihihi

2 haftalık kuşhan diyeti yapıyorum canım ben ara öğün yok -ki normalde de ben ara öğün olayına pek sıcak bakan biri değilim-, neyse ama yemeğin üzerinden 10 15 dakika geçince doygun hissettim kendimi
nasıl bir diyet o merak ettim :)

Canım aslında çok fazla yemek yenmeyen ara öğünü olmayan bir diyet ama benim normal beslenme tarzıma çok benzediği için ben yapmaya karar verdim, bir de sıkıldım artık tıngırı mıngırı bir al bir verden, 2 hafta sıkıp biraz vereyim de sonra normal bir diyete geçerim dedim.

diyet listesi sitede de var, sabahları 1 dilim k.ekmek ve ince bir dilim-25 gr. peynir yiyorsun 2 hafta boyunca öğlen ve akşam değişiyor, benim bugün 2. günüm öğlen 1 simit ve bir bardak ayran vardı, akşamada 1/2 porsiyon haşlanmış tavuk eti ve mevsim salata var

pcos için gl ile başlayan ilaçlardan kullanmıyor musun ki?

uzun süre oral kontraseptik kullandım suanda ilaç kullanmıyorum aslına bakarsan test de yaptırmadım doktorum yüksek ihtimal öyledir dedi zayıflamamı söyledi gl endeks diyeti yap dedi bir süre montignac yaptım ama sürekli ona uyamıyorum zaten regl iice bozuldu farlutalle ouyorum diyebilirim kilo almamın ve cok kötü beslenmemin etkisi var tabi bunda düzenli gl si düşük besinlerle beslenirken rahattım ilacsız oluyordu ama simdi karstı biraz kilo vereyim yine montignac diyetine baslıcam ama 5 li rakamları görmeden baslamam sanırım.

ara olarak sekerli kahve içtim seker almaman gerekiyor biliyorum ama sekersiz kahve içemiyorum light tahıl içceklerimde yanımda yoktu nys kostururken yakarım ben o sekeri

kızlar ben bu aksam giremem artık yarın sabah görüşürüz..
misafirlerim gec giderler kız kız eğlenirizz

telasa gerek yok az yicem gereksiz hiç bişi yemicem yarın size rapor veririm

ara olarak sekerli kahve içtim seker almaman gerekiyor biliyorum ama sekersiz kahve içemiyorum light tahıl içceklerimde yanımda yoktu nys kostururken yakarım ben o sekeri

bişey sorucam sürekli diyet yapmaktan sıkılmadınmı, bide diyet demek belli bi süre yapılan bişi demek diyet bitince normal herşeyden istedigin kadar yiyerek mi devam ediyosun yoksa miden küçülmüş oluyo da daha az mı yiyosun, ben cesaret edemiyorum herhangi bi listeyi uygulamaya, hadi uyguladım bitince devam edemem ki tekrar kilo almazmıyım o zaman da, bu işleri bildigin için sana soruyorum, bide o listelerdeki şeyleri uygulamak çok zor geliyo bana, ızgara tavuk diyo mesela akşam evde başka şey yencekken sen ızgara tavuk mu yapıyosun kendine? yoksa dışarda bulabiliyomusun uygun yiyecekler?

susmuyoruz canım, çalışmaya dalmışım ben :) ne yemek yapacaksın başka, az kalorili şeyler yap da işkence olmasın bari sana

evet bi de bende o var önümde olursa yerim dayanamam nasıl dayanıyosunuz maşallah, ben çözüm olarak yapmıyorum bulundurmuyorum görmüyorum, aylardır eve 1 lokma aburcubur almadım kızartma hiç yapmadım hamurişi yapmadım fırınım yok bu ara çünkü, ama anneme gittigimde filan kızartma hamurişi yapılırsa yiyorum affetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…