ara öğün yaparsın kuru meyve falan
Yaaa ne kadar büyük midem vare öğle yemeğimi yedim- 1 ayran 1 simit- doymadım sanki
su icseydin üstüne :)
2 haftalık kuşhan diyeti yapıyorum canım ben ara öğün yok -ki normalde de ben ara öğün olayına pek sıcak bakan biri değilim-, neyse ama yemeğin üzerinden 10 15 dakika geçince doygun hissettim kendimi
dün akşam 7çeyrekten 8e kadar spor yaptım sonra pide kuyruguna girdim ezan okunurken pideyi yeni alabilmiştim:) ben b-fite gidiyorum çok hoplamalı zıplamalı diil aerobik tarzı ve de aletlerle, yarım saat yapıyosun üstüne minderde plates hareketleri veriyo hoca onları yapıyosun, normalde plates kısmını yarım saat yapıyodum oruçluyken 10 dk filan yapabildim bide haftada 4 gidiyodum oruçluyken 3 gitçem
dün akşam 7çeyrekten 8e kadar spor yaptım sonra pide kuyruguna girdim ezan okunurken pideyi yeni alabilmiştim:) ben b-fite gidiyorum çok hoplamalı zıplamalı diil aerobik tarzı ve de aletlerle, yarım saat yapıyosun üstüne minderde plates hareketleri veriyo hoca onları yapıyosun, normalde plates kısmını yarım saat yapıyodum oruçluyken 10 dk filan yapabildim bide haftada 4 gidiyodum oruçluyken 3 gitçem
Oruçluyken iyi yapabiliyorsun canım, insanın dili damağı kurur, B-fit zaten bildiğim kadarıyla tempo üzerine kurulu bir program, dikkat et çok yorma kendini, oruçluyken zaten vücut su kaybediyor bir de sporla ekstradan kaybedince kendine zarar verebilirsin
Selam kızlar,
Benim de dün ki menüm;
Sahur;
Çeyrek ekmek, peynir, yeşil zeytin (5 ), çok az bal, 1 bardak çay
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1,5 lt su
İftar;
1kase yayla çorbası+ bir dilim ekmek
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık et sote
salata
Ara: 1 top dondurma
1 lt su
Akşam fazla kaçırdım sanki yaaa...
pcos için gl ile başlayan ilaçlardan kullanmıyor musun ki?pcos lu olduğumdan insülin direncimde var malesef ki nys yavas yavas vericem artık..
asla ve asla ramazanda kilo veremeyen birisiyim ben de. aksine alırım bir sürü. üstüne bi de bayram ohhh..Galiba Ramazanda kilo vermek hayalden öteye gidemeyecek benim için.
Monti ye uyamıyorum çünkü hiçbir şekilde.
İftarda az yiyorum ama sağlıksız besleniyorum sanırım.
Bunu değiştirmem lazım.
Planlamam lazım menülerimi ancak öyle düzene girer.
bence de..canım bence tartılmak için sabah doğru zaman değil ben persembe aksamı iftarda cok az yiyerek cuma sabahı sahura kalktığımızda tartılmamız gerektiğini düşünüyorum.
yoksa tok karna fazla cıkacağımız ortada canını sıkma sen bence sahurda yediklerinden öyle olmustur.
evet ya birden vercen kiloları rahat ediceksin. hem kafan rahat edicek hem de miden :)canım yavas verdikce insanın sevki kırılıyor bıkıyorsun sürekli diyet modunda olmaktan kacamaklar yapıyorsun falan filan yani bu durumda kötü..
nevett canım seni kıskandım ihihibijo seni de tebrik ederim tatilden hasarsız kurtulmuşsun canım.senin bebe de küçük daha emziriyon tutmaman daha iyi.
nasıl bir diyet o merak ettim :)2 haftalık kuşhan diyeti yapıyorum canım ben ara öğün yok -ki normalde de ben ara öğün olayına pek sıcak bakan biri değilim-, neyse ama yemeğin üzerinden 10 15 dakika geçince doygun hissettim kendimi
pcos için gl ile başlayan ilaçlardan kullanmıyor musun ki?
asla ve asla ramazanda kilo veremeyen birisiyim ben de. aksine alırım bir sürü. üstüne bi de bayram ohhh..
bence de..
evet ya birden vercen kiloları rahat ediceksin. hem kafan rahat edicek hem de miden :)
nevett canım seni kıskandım ihihi
nasıl bir diyet o merak ettim :)
pcos için gl ile başlayan ilaçlardan kullanmıyor musun ki?
ara olarak sekerli kahve içtim seker almaman gerekiyor biliyorum ama sekersiz kahve içemiyorum light tahıl içceklerimde yanımda yoktu nys kostururken yakarım ben o sekeri
pişttt betussss nazkaaa
neden susuyorsunuzz :87::87::87:
susmuyoruz canım, çalışmaya dalmışım ben :) ne yemek yapacaksın başka, az kalorili şeyler yap da işkence olmasın bari sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?