Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın canım bugün regl oldum belliydi çok zor geçeceği şişlikten vs sancıdan ağlıyorum felaket sancılıyım bugünden itibaren geçer inşallah şişlik sen nasılsın neler yapıcaksjn bugün

Günaydın eşim nasılsın? Bugünlük planın ne bu gece regl oldum ben ama sancım çok fena pek diyete uyabilir miyim bilmiyorum çünkü şekerli su içiyorum sancı için spor da yapamam affet beni

Günaydın eşim nasılsın? Bugünlük planın ne bu gece regl oldum ben ama sancım çok fena pek diyete uyabilir miyim bilmiyorum çünkü şekerli su içiyorum sancı için spor da yapamam affet beni
Günaydın, çok güzel cumaya kadar ödemin gider. Sen kendine dikkat et, dinlen, gerisini düşünme ama diyeti sadece bugünlük biraz gevsetsen daha iyi olur.

Günaydın, çok güzel cumaya kadar ödemin gider. Sen kendine dikkat et, dinlen, gerisini düşünme ama diyeti sadece bugünlük biraz gevsetsen daha iyi olur.
Eşimm hiç merak etme bugün de elimden geldiğince dikkat edicem. Cumaya güzel eksikler görücez inşallah

Günaydın dün menüyü yazamadım site bakımdaydı diye bugün bildireyim hemen
Kahvaltı 2 yumurtalı omlet peynir 3 zeytin salatalık yeşil çay
Öğlen kahve
Akşam 2 kase şehriye çorbası 3 çatal makarna bolca brokoli salatası
Su 3.5 lt
Chloe ting 50 dk 500 puan
Adım 14000 600 puan
Toplam 1100 puan
Arrietty_ @_Vera_ buketx

E English_teacherrr ortagim farklı bir liste ile devam edecegim diyetisyenle insallah. Cumaya guzel sonuclar olacak diye düşünüyorum ♡♡♡
Nasıl bir liste canım paylaşır mısın bizimle de bende sabah yulaf lapası yedim elmalı spora hiç halim yok bugün niyeyse başımda ağrıyo keyfim de yok bugün ilerleyen saatlerde yaparım bişeler inşallah

Merhaba canım
Menüler güzel ama yolunda gitmeyen birşeyler var anlamıyorum bedenimi tanıyamıyorum bu virüs bende birşeyler i değiştirdi sanki yada yaşlandım şimdiye kadar çok iyi kilo vermem gerekirdi oysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…