Yok ya koşamadımEvet regl başlamamıştı senin doğumdan sonra. Koştun mu? Ben de değişiklik yok bu aralar
Günaydın canım bugün regl oldum belliydi çok zor geçeceği şişlikten vs sancıdan ağlıyorum felaket sancılıyım bugünden itibaren geçer inşallah şişlik sen nasılsın neler yapıcaksjn bugünBöyle iyi. Sadecemandalinayı öğle yesen iyi olurdu. Senin bünyeni çözmeye çalışıyorum da ondan. Normalde sorun olmaz da regl olucan diye fazla çıkıyormuşsun. Kırk yılda bi destek oldum regl e mi denk geldi hangi gün gider şişkinliğin ?
Günaydın eşim nasılsın? Bugünlük planın ne bu gece regl oldum ben ama sancım çok fena pek diyete uyabilir miyim bilmiyorum çünkü şekerli su içiyorum sancı için spor da yapamamBu kadar stres yapma, herkes regl döneminde 1-3 kg arası fazla çıkıyor. Videolardan spor yapmak zorluyorsa, açık havada yürüyüş yap, ne güzel. Ben bile pazar günü çocukları bırakıp yarim saat yürüdüm çok iyi geldi.
Kesinlikle yeme cuma günü yememenin eksisini göreceksin emin olŞimdi ev ahalisine poğaça yaptım, ama yemeyeceğim
Günaydın, çok güzel cumaya kadar ödemin gider. Sen kendine dikkat et, dinlen, gerisini düşünmeGünaydın eşim nasılsın? Bugünlük planın ne bu gece regl oldum ben ama sancım çok fena pek diyete uyabilir miyim bilmiyorum çünkü şekerli su içiyorum sancı için spor da yapamamaffet beni
Evet asla yemeyeceğim, hatta kahvaltıyı 11:00 e sarkıtacağım. Cuma yaklaştıKesinlikle yeme cuma günü yememenin eksisini göreceksin emin ol
Eşimm hiç merak etme bugün de elimden geldiğince dikkat edicem. Cumaya güzel eksikler görücez inşallahGünaydın, çok güzel cumaya kadar ödemin gider. Sen kendine dikkat et, dinlen, gerisini düşünmeama diyeti sadece bugünlük biraz gevsetsen daha iyi olur.
Canım nasıl oldun gece giremedin sayfada bakım çalışması vardı?Kızlar hastayım yatıyorum. 38.5 ateş bacaklarım tutmuyo dunku spora bagladım ama ateslendım geçmezse doktora gıtcem yarın ama bozmuyorum dıyetı
Menu yazar etıket yaparım titriyorum suan
Canım nasıl oldun gece giremedin sayfada bakım çalışması vardı?Kızlar hastayım yatıyorum. 38.5 ateş bacaklarım tutmuyo dunku spora bagladım ama ateslendım geçmezse doktora gıtcem yarın ama bozmuyorum dıyetı
Menu yazar etıket yaparım titriyorum suan
E English_teacherrr ortagim farklı bir liste ile devam edecegim diyetisyenle insallah. Cumaya guzel sonuclar olacak diye düşünüyorum ♡♡♡Günaydınnnn
Nasıl bir liste canım paylaşır mısın bizimle de bende sabah yulaf lapası yedim elmalı spora hiç halim yok bugün niyeyse başımda ağrıyo keyfim de yok bugün ilerleyen saatlerde yaparım bişeler inşallahE English_teacherrr ortagim farklı bir liste ile devam edecegim diyetisyenle insallah. Cumaya guzel sonuclar olacak diye düşünüyorum ♡♡♡
Merhaba canımabla bunu bana diyosun dimiçokkk haklısın ama işte yaşım genç heves ediyorum sporlara yapıyorum etkisini de görüyorum vallahi ama tartıda artı görünce gelip buralarda ağlıyorum.Eee kendi düşen ağlamaz derler ama işte ben düşüp ağlasam beni teselli etseniz olmaz mı reglden sonra incelme tablosuna ölçülerimi yazıcam bakalım ne kadar incelmişim.Bu arada şimdi herkes beni kovalıcak ama karın kası kol kası yapmaya karar verdim 63 kgyi görünce ki zor görürüm
eşim menün çok hafif maşallah sana
menün çok güzel abla
güzel bir gün olmuş canım
çok geçmiş olsun
menü çok güzel
bugün gerçekten çok az yemişsin veee adımlar şahane
menü çok güzel
afiyet olsunn ama fazla mı acep gerçi sen cumaya 1.5 kg verirsin işi çözmüşsün
çok az yemişsin canım
şahanesin abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?