Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Afiyet olsun canım adımın 450 puan yapıyor ev işlerini puan hesaplamasından kaldırmıştık zaten ondan puan alamıyorsun. Su biraz daha içebilirsin yatmadan önce az olmuş
Sağolasın. Ev işi ceza yerine. Su 2.300 e tamamlandı. Midem bulandı tövbe tövbe.
Arrietty_ @_Vera_

Sağol

Böyle iyi. Sadece mandalinayı öğle yesen iyi olurdu. Senin bünyeni çözmeye çalışıyorum da ondan. Normalde sorun olmaz da regl olucan diye fazla çıkıyormuşsun. Kırk yılda bi destek oldum regl e mi denk geldi hangi gün gider şişkinliğin ?

Afiyet olsun, çok guzel

Akşam kötü olmuş yaa inşallah merdivenler işe yaramıştır. Eskiden ben de az yediğimde akşam gözüm döner saldırırdım ama şimdi yine acıkıyorum da öyle bi kitlendim ki ne biliyim öyle işte

Feyza gerçekten ekmek fazla olmuş neyseki suyu biraz arttırdın 3 bardaktan 1,5 lt ye

Bu kadar stres yapma, herkes regl döneminde 1-3 kg arası fazla çıkıyor. Videolardan spor yapmak zorluyorsa, açık havada yürüyüş yap, ne güzel. Ben bile pazar günü çocukları bırakıp yarim saat yürüdüm çok iyi geldi.

Kitlendin mi hedefe
Her zamanki gibi, bakalım güzel sonuçlar gelecek mi? Benim henüz regl dönemimde yok. Vermem lazım artık. Birazdan koşmayı düşünüyorum. Komşular deli diyecek ama önce kızımı uyuyacağım sonra da oğluma kitap okuyacağım. Kısmet artik senin nasıl gidiyor?

Kitlendin mi hedefe
Her zamanki gibi, bakalım güzel sonuçlar gelecek mi? Benim henüz regl dönemimde yok. Vermem lazım artık. Birazdan koşmayı düşünüyorum. Komşular deli diyecek ama önce kızımı uyuyacağım sonra da oğluma kitap okuyacağım. Kısmet artik senin nasıl gidiyor?

Kitlendin mi hedefe

Saat 23.30 dan sonra kadınlar kulübüne giremedim .sürekli hata mesajı verdi belki sitede bakım çalışması vardır diye düşündüm
Adım sayımı o yüzden bildiremedim

Evet regl başlamamıştı senin doğumdan sonra. Koştun mu? Ben de değişiklik yok bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…