Ama incelmen var öyle değil mi bence önemli olan incelmenin hala devam ediyor olması sen takma kafana tartıyı ayna odaklı git kendine izin ver bedenine izin ver başaracak göreceksinMerhaba canım
Menüler güzel ama yolunda gitmeyen birşeyler var anlamıyorum bedenimi tanıyamıyorum bu virüs bende birşeyler i değiştirdi sanki yada yaşlandım şimdiye kadar çok iyi kilo vermem gerekirdi oysa
Tabı tabi paylasirimNasıl bir liste canım paylaşır mısın bizimle de bende sabah yulaf lapası yedim elmalı spora hiç halim yok bugün niyeyse başımda ağrıyo keyfim de yok bugün ilerleyen saatlerde yaparım bişeler inşallah
tamamen mantıken söylüyorum veracım şu anBugün annemle 3 saat birbirimizi yedik ben sabah korkunç artıyı görünce bir ağladım bir ağladım. Onunda artık sabır taşı çatladı galiba diyo toplayıp alacam elinden o telefonu bilgisayarı izleyip izleyip yapıyorsun gelip diyorsun anne bak karnım nasıl sert sünger mi o sert olan diyo haklı kadın sporu azaltıyorum sadece adıma düşürüyorum yine tavuk totosu ne kadar tövbe tutar bilmiyorum.
Çok doğru söylüyosun aslında canım bildiğimiz gibi herşeyin fazlası zarar . aslında vera da çok iyi biliyo fazla sporun tartısına artı olarak yansıdığını ancak vazgeçemiyo . @_Vera_ canım lesliye devamtamamen mantıken söylüyorum veracım şu an
sert bir şeyin erimesi mi daha kolaydır, yumuşak bir şeyin mi?
bir hevesle yaptığın sporun seni daha kötü etkilemesinden korkuyorum ben
bilinçli yapılmadığında faydalı şeyleri bile zararlı hale getirebiliriz
mesela doktordan öğrendiğim bilgiye göre günlük almamız gereken miktarın üzerinde protein alırsak, protein de karbonhidrat gibi davranıyormuş vücutta.
spor yap ama yanlış yapma. uzmanlar hep yağ yakımı ile kas yapımı arasındaki farkı anlatıyor.
bir de kas oluşumu için de arada dinlenme günü şart
vücut çalışanlar bile her gün spor yapmıyor
bir abla tavsiyesi bunlar sana :) işine karışmak gibi olmasın.
yürüyüşü bile haftada 3 gün 45 dk veriyordu benim diyetisyenim kilo verme döneminde
gerisini sen hesapla
sadece tartıya artı olarak yansısa keşkeÇok doğru söylüyosun aslında canım bildiğimiz gibi herşeyin fazlası zarar . aslında vera da çok iyi biliyo fazla sporun tartısına artı olarak yansıdığını ancak vazgeçemiyo . @_Vera_ canım lesliye devam
Çok sagol canım bütün gece titredım uyuyamadım. Cok üşüdüm. Ilac ıcıyorum düşüyor etkısı gecınce gene cıkıyo suan daha ıyıyım öksürk balgam faln var.Canım nasıl oldun gece giremedin sayfada bakım çalışması vardı?
30 dk bacak calıstıran plates vıdyosundan snra ıkı gundur yuruyemıyorum bacak arası kasıklarım agrıyo cok zorluyoruz sanırım kendımızısadece tartıya artı olarak yansısa keşke
kaslarda yıkıma da sebep olacak
fazla zorlamayla
bu iyi bir şey değil
Ayy allah korusun cidden dikkat etmek gerekirmişsadece tartıya artı olarak yansısa keşke
kaslarda yıkıma da sebep olacak
fazla zorlamayla
bu iyi bir şey değil
Spor salonunda ki hoca bu ağrılar için, duşta sıcak su ve sabunla ağrıyan bölgeleri lifle demişti bana. Birde ağrım var diye hareket etmemezlik yapma azda olsa bir şeyler yap demişti. Ağrıyı geçiren tek formül yine o bölgeyi çalıştırmak malesef. Bir dene derim.30 dk bacak calıstıran plates vıdyosundan snra ıkı gundur yuruyemıyorum bacak arası kasıklarım agrıyo cok zorluyoruz sanırım kendımızı
Valla herseyı ona baglıyoruz artık ama degıldr umarım. Esım hastaydı gecen hafta dunden berıde oğlumla ben. Bı tur grıptır bence ne koronasıyaa çok geçmiş olsun inşallah korona felan değildir bizi de haberdar et lütfen
Canım sen o kadar ince bı ınsansınki herkesı motıve etmekten hıc gerı kalmıyosun. Sureklı cok kılo veremıyoruz ıste bende bak her kıloda bır ay takılıyorum resmen. Ama kalıcı olur daha ıyı dıye avutuyorum kendımı. Sen kac kıloyla basladın dıyete hep sorucam unutuyorumBugün annemle 3 saat birbirimizi yedik ben sabah korkunç artıyı görünce bir ağladım bir ağladım. Onunda artık sabır taşı çatladı galiba diyo toplayıp alacam elinden o telefonu bilgisayarı izleyip izleyip yapıyorsun gelip diyorsun anne bak karnım nasıl sert sünger mi o sert olan diyo haklı kadın sporu azaltıyorum sadece adıma düşürüyorum yine tavuk totosu ne kadar tövbe tutar bilmiyorum.
Oo ıyı geliyorsa bnde atayım abla. Bı turlu tam rahatlama yok bendeKabizlik cekenler varsa, beyaz lahanayi bol bol salatalarda kullansinlar...
Hemen bir haftadir bunu da yapmaya basladim, cok daha iyi gidiyor...
Evet haklısın canım zaten vazgecmem agrısada yapıyorum. Ama bu bıkac gun yapamıycam hastayım. Salona gıdıyormusun şuanSpor salonunda ki hoca bu ağrılar için, duşta sıcak su ve sabunla ağrıyan bölgeleri lifle demişti bana. Birde ağrım var diye hareket etmemezlik yapma azda olsa bir şeyler yap demişti. Ağrıyı geçiren tek formül yine o bölgeyi çalıştırmak malesef. Bir dene derim.
Yok 2 sene önce falan gitmiştim en son bir daha gitmedim. Bir sürü üyelik yaktım o salonlardaValla herseyı ona baglıyoruz artık ama degıldr umarım. Esım hastaydı gecen hafta dunden berıde oğlumla ben. Bı tur grıptır bence ne koronası
Canım sen o kadar ince bı ınsansınki herkesı motıve etmekten hıc gerı kalmıyosun. Sureklı cok kılo veremıyoruz ıste bende bak her kıloda bır ay takılıyorum resmen. Ama kalıcı olur daha ıyı dıye avutuyorum kendımı. Sen kac kıloyla basladın dıyete hep sorucam unutuyorum
Oo ıyı geliyorsa bnde atayım abla. Bı turlu tam rahatlama yok bende
Evet haklısın canım zaten vazgecmem agrısada yapıyorum. Ama bu bıkac gun yapamıycam hastayım. Salona gıdıyormusun şuan
Ay olur mu tavsiyeleriniz benim için altın değerinde. Aslında ben biraz kendi bedenimi tanımadan yaklaşıyorum olaya şu youtube ve instagram fitgirller gibi sanıyorum kendimi. Ah Vera kendi bedenini bir tanısa bir kabullense sorun çözülecek ama haklısınız önce zayıflayıp sonra şekillenmek en mantıklı olanıtamamen mantıken söylüyorum veracım şu an
sert bir şeyin erimesi mi daha kolaydır, yumuşak bir şeyin mi?
bir hevesle yaptığın sporun seni daha kötü etkilemesinden korkuyorum ben
bilinçli yapılmadığında faydalı şeyleri bile zararlı hale getirebiliriz
mesela doktordan öğrendiğim bilgiye göre günlük almamız gereken miktarın üzerinde protein alırsak, protein de karbonhidrat gibi davranıyormuş vücutta.
spor yap ama yanlış yapma. uzmanlar hep yağ yakımı ile kas yapımı arasındaki farkı anlatıyor.
bir de kas oluşumu için de arada dinlenme günü şart
vücut çalışanlar bile her gün spor yapmıyor
bir abla tavsiyesi bunlar sana :) işine karışmak gibi olmasın.
yürüyüşü bile haftada 3 gün 45 dk veriyordu benim diyetisyenim kilo verme döneminde
gerisini sen hesapla
Ben 73.8le başladım diyete 72.6yla takıma girdim galiba. Ben eskiden çok hızlı kilo veriyordum lisedeyken 3 ayda 15 kilo vermiştim o zamanlar 16 yaşındayım ay galiba yaşlanıyorum 23 yaşla 16 arasında nasıl fark olabilir ki diyorum kendime ama çok fark varmış. Takılmalar oluyor bence takılmaları biz çok büyütüyoruz biraz da her cuma eksi gelme olayı var ya psikolojik olarak etkiliyor insanı metabolizmamızın haberi yok ki cumadanValla herseyı ona baglıyoruz artık ama degıldr umarım. Esım hastaydı gecen hafta dunden berıde oğlumla ben. Bı tur grıptır bence ne koronası
Canım sen o kadar ince bı ınsansınki herkesı motıve etmekten hıc gerı kalmıyosun. Sureklı cok kılo veremıyoruz ıste bende bak her kıloda bır ay takılıyorum resmen. Ama kalıcı olur daha ıyı dıye avutuyorum kendımı. Sen kac kıloyla basladın dıyete hep sorucam unutuyorum
Oo ıyı geliyorsa bnde atayım abla. Bı turlu tam rahatlama yok bende
Evet haklısın canım zaten vazgecmem agrısada yapıyorum. Ama bu bıkac gun yapamıycam hastayım. Salona gıdıyormusun şuan
pilateste de belli bir geçmiş gerekiyor30 dk bacak calıstıran plates vıdyosundan snra ıkı gundur yuruyemıyorum bacak arası kasıklarım agrıyo cok zorluyoruz sanırım kendımızı
ben iyice ev kuşu oldumKızlar nasılsınız ?? Bugün menülerinizde neler var dün hava buzdu ama yürüyüş çok ferahlatmıştı beni bu sabah kar yağmış karda yürümeyi de pek severim.Regl sancım biraz azalsın da kat kat giyinip bir hava almaya çıkayım diyorum.Siz neler yapacaksınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?