Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben sade nescafe içiyom şuan canım eğer çok acıkırsam 1 elma yerim akşama kadar tutar beni daha yemem bişe

Ben yeşil çay içtim şimdi yani boş

Bugün
Araların birinde ayran içtim

Diğerinde

1 kepçe karışık bakliyat haşladım ve ayranla yedim

Akşama

Fırında patatesli tavuk
Mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
Içecek

Var tabi bunlar oğlanlar için

Ama ben bunlardan o an kafama uygun olan şekilde ayarlayacağım nasipse

Kızlar test sonucum cıktı. Malesef pozıtıf.
cocuklara testte yapmıolar ılacta vermıuolar. Onlarda ateslendıgıne gore onlarda mı korona oluyor şimdi. Ne yapacagımı sasrdım bıanda yuzlesınce sonucla.
Çok geçmiş olsun canım bol C vitamini ve bol su çok önemli. Çocuklarda büyük ihtimalle pozitiftir. Ama onların bünyeleri daha güçlü. Ateş düşürücü olarak sadece parasetamol içeren ver ( calpol gibi) ibufeni önermiyorlar bu dönemde
Gunaydin canim
Nasil oldu oglun?
Afiyet olsun simdiden
Dukan birasi ama etkili baya
Saol canım oğlan toparlandı şükür 6. Hastalık olmuş vücudunda kırmızı döküntüleri de vardı şükür onlar da geçti keyfi falan yerinde şükür. Sen nasılsın ?

Kızlar ben de kahvaltıdan sonra Leslie 2 mile yaptım. Dukan birası devam.
15 gibi 1 çay bardağı süte 3yk müsli koyup yedim kahve içiyorum şimdi. Ceyhans eşim senin nasıl geçiyor günün
Oooo günün süper geçiyor canım afiyet olsun

Yeme faslını kapatıyorum.
Sabah 1 büyük kapya ve 2 közlenmiş yeşil biber 4-5 zeytin 1 haşlanmış yumurta
Öğle 2 havuç 2 dilim turp çeyrek avuç tuzlu leblebi
Akşam roka salatası fırında yarım dilim somon ve biraz çipura

Su şuan için 1.5 lt içtim bir de dukan birası var yatana kadar 2.5 olur
Spor dünden kalan 4 bin adım cezamı tamamlıcam 3 bin adımdayım şuan puanını da yazayım
200 puan

Arrietty_ sedulu Ozzybal

Akşam yemeğine fırında somon var bende ton balığından vazgeçtim. Somon daha güzel siz ne yiceksiniz güzeller
Gayet güzel seçim, ben de fırında patlicanli kofte var, ondan 3 adet yiyeceğim. Bugün dışarı çıktım, o yüzden dukan birasını şimdi hazırladım, onu içeceğim birazdan.

Gayet güzel seçim, ben de fırında patlicanli kofte var, ondan 3 adet yiyeceğim. Bugün dışarı çıktım, o yüzden dukan birasını şimdi hazırladım, onu içeceğim birazdan.
Afiyet olsun güzel eşim

Menün gayet güzel, afiyet olsun

Kızlar ben de kahvaltıdan sonra Leslie 2 mile yaptım. Dukan birası devam.
15 gibi 1 çay bardağı süte 3yk müsli koyup yedim kahve içiyorum şimdi. Ceyhans eşim senin nasıl geçiyor günün
Afiyet olsun cnm benim sabah biraz cıslardan yedim ama akşam oldukça hafif oldu spor yapamadım ama evde adımlama yaptım

Afiyet olsun güzel bir gün olmuş

Iyi akşamlar bayanlar yeme işimi bitirdigime göre menümü yazayım
Sabah
Yarım susamlı simit
K.k peynir
7 zeytin

Ara
1 elma
1 trabzon hurması

Akşam
Fırında kabak mücver (unsuz)
1 kase yoğurt
2 kupa yeşil çay

Su=2 litre

Spor
6500 adım =325 puan
Arrietty_ @_Vera_ sedulu Melegimkorusun

Afiyet olsun canım öyle aman aman kötü bir durum yok bence sadece simit var tartı öncesi olmasaydı güzel olurdu yapabilirsen 10dk dans ya da 10dk adımlama yap. Tartı öncesi olmasaydı sıkıntı yoktu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…