Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de tartılıyorum sabahları, tutamıyorum kendimi, cuma için heyecanlıyım.
Bende tartılıyorum Allaha şükür hiçbir şey değişmiyor aman değişir felan ben sevinirim hiç gerek yok öyle şeylere gidiyim de ağlıyım hahaha

Yaa çok üzüldüm canım sen tartıyı kendine yasakla. Hatta ben sana yasaklıyım. Test sonucun çıksın Bi ateşin düşsün o zaman tartıl tekrar

Günaydin canim
Kilo dusunecegin en son sey olsun.
Bol su ic. Muaf tutuyorum seni kendine gelene kadar.

o kutsal görevim deseydin. Bende her gun tartilmayacagim diyorum ve 100 kere tartılıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Guzel sonuc ciksin canim insallah. Belki usuttunuz falandir.

Şimdi güzelce dinlen iyi beslen
İnşallah bişey çıkmaz.
Teşekkür ederim hepınıze. Pozıtıf cıktı sonucum

Kızlar test sonucum cıktı. Malesef pozıtıf.
cocuklara testte yapmıolar ılacta vermıuolar. Onlarda ateslendıgıne gore onlarda mı korona oluyor şimdi. Ne yapacagımı sasrdım bıanda yuzlesınce sonucla.
Çook geçmiş olsun canım ya malesef onlara da bulaşmış durumdan anladığım öyle. Çocuklara bolca meyve yedir c vitamini ve d vitamini çok önemli. Ağrıları felanda vitamini kesiyorla görüşüp öyle uygulayın tabii. Şalgamın da iyi geldiğini söylüyorlar. Çok geçmiş olsun tekrar çok üzüldüm

cocuklara testte yapmıolar ılacta vermıuolar. Onlarda ateslendıgıne gore onlarda mı korona oluyor şimdi. Ne yapacagımı sasrdım bıanda yuzlesınce sonucla.
Geçmiş olsun bol bol vitamin takviyesi yapın d ve c vitamini çok önemli bağışıklık icin

Canim birak kiloyu sunu bunu.
Su surecte iyi beslen.
Cok gecmis olsun...

Gunaydin canim
Nasil oldu oglun?
Afiyet olsun simdiden
Dukan birasi ama etkili baya

Cok gecmis olsun
Cocuklarda pozitifdir bu durumda.
Bol meyve Sebze tuketin. Suyu cok icin.
Ates disinda sikayetiniz var mi?
Artik cok dikkat edene bile bulasiyor

Geçmiş olsun bol bol vitamin takviyesi yapın d ve c vitamini çok önemli bağışıklık icin

Canim birak kiloyu sunu bunu.
Su surecte iyi beslen.
Cok gecmis olsun...

Cok geçmiş olsun canim

Cok gecmis olsun
Cocuklarda pozitifdir bu durumda.
Bol meyve Sebze tuketin. Suyu cok icin.
Ates disinda sikayetiniz var mi?
Artik cok dikkat edene bile bulasiyor
Teşekkür ederim kızlar. Ates burun tıkanıklıgı bacak agrım vardı gectı.
evden cıkmıyorum ama kaptık ıste

Kızlar takım çoook sessiz abur cubur yemiyoruz değil mi dün ben yandım siz yanmayın aman öğle menülerinizde neler vardı? Kahve yanına neler yediniz? Ben kahvemin yanınında 2 kuru kayısı yedim bağırsaklara da iyi geliyor. Öğle yemeği olarak evdekilere yaptım 2 havuç rendesi azıcık da turp rende yemediler tabii sağlıklı ya yemezler bana kaldı dökülmesin diye yedim yarım avuçtan da az tuzlu leblebi yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…