Kendim sıkıyorumKolay gelsin
Nar suyunu kendin mi sIkIyorsun? Hazir mi?
Bende tartılıyorum Allaha şükür hiçbir şey değişmiyor aman değişir felan ben sevinirim hiç gerek yok öyle şeylere gidiyim de ağlıyım hahahaBen de tartılıyorum sabahları, tutamıyorum kendimi, cuma için heyecanlıyım.
Hazırla eşim hazırla yarın da yapıcam ben bari 200 gram felan oynasın hiç yoktan iyidir@_Vera_ evet bugün ben de dukan birası hazırlayayım, iyi olur.
Amin canım Allah razı olsunOh mis gibidir simdi o
Afiyet sifa olsun
Spor yapmayacağım ama temizlik yaptım 2.5 saat boş durmayı da sevmiyorum harekete aliskinim. Şimdi oturdum 2 kuru kayısı üzerine 500 ml su içtim.Dinlenme günü ilan et bugun eger modun düsük ise.
Belki gün icinde düzelir
Yaa çok üzüldüm canım sen tartıyı kendine yasakla. Hatta ben sana yasaklıyım. Test sonucun çıksın Bi ateşin düşsün o zaman tartıl tekrar
Günaydin canim
Kilo dusunecegin en son sey olsun.
Bol su ic. Muaf tutuyorum seni kendine gelene kadar.
o kutsal görevim deseydin. Bende her gun tartilmayacagim diyorum ve 100 kere tartılıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.
Guzel sonuc ciksin canim insallah. Belki usuttunuz falandir.
Teşekkür ederim hepınıze. Pozıtıf cıktı sonucumŞimdi güzelce dinlen iyi beslen
İnşallah bişey çıkmaz.
Allah şifalar versin canım ,çabucak atlatırsın inşaallahTeşekkür ederim hepınıze. Pozıtıf cıktı sonucum
Çook geçmiş olsun canım ya malesef onlara da bulaşmış durumdan anladığım öyle. Çocuklara bolca meyve yedir c vitamini ve d vitamini çok önemli. Ağrıları felanda vitamini kesiyorla görüşüp öyle uygulayın tabii. Şalgamın da iyi geldiğini söylüyorlar. Çok geçmiş olsun tekrar çok üzüldümKızlar test sonucum cıktı. Malesef pozıtıf.
cocuklara testte yapmıolar ılacta vermıuolar. Onlarda ateslendıgıne gore onlarda mı korona oluyor şimdi. Ne yapacagımı sasrdım bıanda yuzlesınce sonucla.
Geçmiş olsun bol bol vitamin takviyesi yapın d ve c vitamini çok önemli bağışıklık icinKızlar test sonucum cıktı. Malesef pozıtıf.
cocuklara testte yapmıolar ılacta vermıuolar. Onlarda ateslendıgıne gore onlarda mı korona oluyor şimdi. Ne yapacagımı sasrdım bıanda yuzlesınce sonucla.
Canim birak kiloyu sunu bunu.Gunaydın herkese sabaha karsı ates ıyıce yukselınce gttım test yaptrdım sonuç cıkınca yazarım. Cocuklarda ateşlendi yaa onlar ateslenmese ıyıydı. Hastayım ama aklım hala kıloda hıc bısey yıyemıyorum ama fazla cıkıyorum genede. Eşim bu halde bıle tartılıyorsun dıye kızıyor ıyıce bozuldu psıkolojı sanırım
Cok geçmiş olsun canimTeşekkür ederim hepınıze. Pozıtıf cıktı sonucum
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Bugün oğlumla uyumuşuzsaat 10da kalktık. Daha kahvaltı yapmadık burda saat daha 10:30 .
Yumurta haşlarım , klasik kahvaltı olur bügün.
Akşama domates çorba ve sebze haşlama yemeği düşünüyorum. Birde dükan birası yapacağım bu 2 gün
Cok gecmis olsunKızlar test sonucum cıktı. Malesef pozıtıf.
Çook geçmiş olsun canım ya malesef onlara da bulaşmış durumdan anladığım öyle. Çocuklara bolca meyve yedir c vitamini ve d vitamini çok önemli. Ağrıları felanda vitamini kesiyorla görüşüp öyle uygulayın tabii. Şalgamın da iyi geldiğini söylüyorlar. Çok geçmiş olsun tekrar çok üzüldüm
Geçmiş olsun bol bol vitamin takviyesi yapın d ve c vitamini çok önemli bağışıklık icin
Canim birak kiloyu sunu bunu.
Su surecte iyi beslen.
Cok gecmis olsun...
Cok geçmiş olsun canim
Teşekkür ederim kızlar. Ates burun tıkanıklıgı bacak agrım vardı gectı.Cok gecmis olsun
Cocuklarda pozitifdir bu durumda.
Bol meyve Sebze tuketin. Suyu cok icin.
Ates disinda sikayetiniz var mi?
Artik cok dikkat edene bile bulasiyor
Çok çok geçmiş olsun canım allah şifa versin tez zamanda inşallahTeşekkür ederim kızlar. Ates burun tıkanıklıgı bacak agrım vardı gectı.
evden cıkmıyorum ama kaptık ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?