bişey sorucam sürekli diyet yapmaktan sıkılmadınmı, bide diyet demek belli bi süre yapılan bişi demek diyet bitince normal herşeyden istedigin kadar yiyerek mi devam ediyosun yoksa miden küçülmüş oluyo da daha az mı yiyosun, ben cesaret edemiyorum herhangi bi listeyi uygulamaya, hadi uyguladım bitince devam edemem ki tekrar kilo almazmıyım o zaman da, bu işleri bildigin için sana soruyorum, bide o listelerdeki şeyleri uygulamak çok zor geliyo bana, ızgara tavuk diyo mesela akşam evde başka şey yencekken sen ızgara tavuk mu yapıyosun kendine? yoksa dışarda bulabiliyomusun uygun yiyecekler?
evet bi de bende o var önümde olursa yerim dayanamam nasıl dayanıyosunuz maşallah, ben çözüm olarak yapmıyorum bulundurmuyorum görmüyorum, aylardır eve 1 lokma aburcubur almadım kızartma hiç yapmadım hamurişi yapmadım fırınım yok bu ara çünkü, ama anneme gittigimde filan kızartma hamurişi yapılırsa yiyorum affetmiyorum
susmuyoruz canım, çalışmaya dalmışım ben :) ne yemek yapacaksın başka, az kalorili şeyler yap da işkence olmasın bari sana
evet bi de bende o var önümde olursa yerim dayanamam nasıl dayanıyosunuz maşallah, ben çözüm olarak yapmıyorum bulundurmuyorum görmüyorum, aylardır eve 1 lokma aburcubur almadım kızartma hiç yapmadım hamurişi yapmadım fırınım yok bu ara çünkü, ama anneme gittigimde filan kızartma hamurişi yapılırsa yiyorum affetmiyorum
kizlarrrrrrrrrrrr ölüyom ben susuzluktan yaaaaaaaaaaa ALLhim sabiirrrrrrrrr.
evi temizledim sonra cocuklari disari cikardim 1.5 saatz kadar eve zor attim kendimi suan dilim damagima yapismis durumda..Allahim 40 50 derece sicagin altinda oruc tutan müslüman akrdesleirmize yaridm etsin insssss
amin canım..
keske temizliği iftardan sonraya bıraksaydın o seni zorlamıstır..
kizlarrrrrrrrrrrr ölüyom ben susuzluktan yaaaaaaaaaaa ALLhim sabiirrrrrrrrr.
evi temizledim sonra cocuklari disari cikardim 1.5 saatz kadar eve zor attim kendimi suan dilim damagima yapismis durumda..Allahim 40 50 derece sicagin altinda oruc tutan müslüman akrdesleirmize yaridm etsin insssss
yasemine katılıyorum boğazlarım kurudu oğlum da tepemde memeye yapışık resmen pofff
kızlar bu sabah ki kilom 63.600 dünden beri 200 gr daha gitmiş
dün aksam bide kacamak yaptım kahvenin yanında kedi dili tatlısı yedim
misafirlerim gelirken getirmişler.
eğer yemeseymişim sonuc muhtesem ötesi olucaktı heralde
günaydin kizlar..
bende bugün en gec yarin hasta olucam..bugün olucaksam aksama kadar olsam bari iftardan 5 dk önce olursam kafayi yerim
benim tartida iniste sanki ama hala gecen haftaya göre artidayim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?