Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım ben kendimi bildim bileli kiloluydum halada kiloluyum yani 54 ün altına hiç inmedimhayal gibi zaten oralar bana..
liste diyeti uygulayamıyorum monti de liste yok besinleri kendin ayarlayabiliyorsun zaten diyette değil gl si düşük bi beslenme sekli suanda yaptığım seyde diyet değil kalori hesabı gibi bişey müsli olayını denicem müsli bulunduğum yerde yok (cok küçük bi yerde yasıyorum köy diyebilirim) ondada yine olan yemekden yiyorsun.
geri almak olayına gelince ben diyeti bırakınca insan dısı yiyorum yani aklın hayalin sasar bak mesela bi günlük menümü söylim sana
sabah kahvaltıda börek kek vs vs
arada cayla bisküvi
öğlen cips /kısır/pide artık kolaydan ne gelirse elime bazen sadece tatlı yediğimi bilirim yanlız bu miktarlar az değil en büyük paket cipsi tek basıma bi seferde yiyorum
aksamda aynı sekilde ekmek arası falan oluyor
yanlız yasıyorum zaten diyeti bırakınca bekar hayatının düzensizliğide baslıyor o yüzden diyet benim hayatımı düzene sokuyor benim kilolarımın almamın tek sebebi bu düzensiz yasam yoksa 57 ye indim kiloda almıyordum ama noldu bir sürü sorun ben basladım yemeğe ee yiyince alınıyor doğal olarak.
bide her gün 1 saat spor yapıyordum alısmıstı vücudum buna dizimdeki menisküsü yırttım spor da yasaklandı tüm gün oturmaktan enerjide harcamayınca sonuc yanınızdayım

ben önümde olunca hiç dayanamıyorum ki :))) nerede öyle önümde ziyafet sofrası olacak da ben salatayla falan kalkacağım. benim eşim iş için artık sayamadığım kadar çok aydır şehir dışında o yüzden ben de evde tek olduğum için diyetimde ne varsa sadece onu alıp yiyorum zaten öyle olmasa hemen kilo alırım ben. geçen haftada eşimin yanına gittim 4 günde bir kilo aldım veya bazen o geldiğinde de onunla beraber olunca hemen alıyorum maalesef

susmuyoruz canım, çalışmaya dalmışım ben :) ne yemek yapacaksın başka, az kalorili şeyler yap da işkence olmasın bari sana

tatlım ben bos olduğumdan konusucak birilerini arıyorum
burda kızların yanına gitsem sürekli yiyorlar ondan size yazıyorum bende

aksam için yağsız seyler yapıyorum bi aptates kızartması pilav tatlı var işte sorun olan diğer yemekler yağsız gibi bişi olucak.
terbiyeli şehriye corbası zy. taze fasulye kiremitte köfte salata yicem ben belki ayıp olmasın die 1 kasıkda pilav alırım dişlerimden dolayı tatlı yasak zaten o konuda rahatım bahanem hazır .
sekerpare yaptım ama serbetli olduğundan yemicem :90:

canım anneme gittiğimde bende yiyorum evde kendime yapmıyorum bu aksamda misafire kadar yaptım bitcek gidicek iş yerindede baskasının yaptığını zaten canım cekerek yemezdim sorun olmuyor yani zorlamasalar baskasının yaptığını hiç yemem cok biliyorum masama zorla baklava vs bıraktıklarını ve çöpe gittiğini o yiceklerin kötü yaptığım ama koymayın diyorum zorla koyuyorlar sorunlu bi kişiliğim biraz:90::90::90:

kizlarrrrrrrrrrrr ölüyom ben susuzluktan yaaaaaaaaaaa ALLhim sabiirrrrrrrrr.

evi temizledim sonra cocuklari disari cikardim 1.5 saatz kadar eve zor attim kendimi suan dilim damagima yapismis durumda..Allahim 40 50 derece sicagin altinda oruc tutan müslüman akrdesleirmize yaridm etsin insssss

amin canım..

keske temizliği iftardan sonraya bıraksaydın o seni zorlamıstır..

benim cıkma vaktim geldi sekerler kacıyorum yavas yavas cihazları kapatıp evime gideyim sonrada baslım kosturmayaa
hadi görürşürzz :79::79::79::79::79:

Son düzenleme:

amin, az kaldı canım dayan :26:

yasemine katılıyorum boğazlarım kurudu oğlum da tepemde memeye yapışık resmen pofff

oyy allah yardımcınız olsun valla çok zor..

nidah sen nasıl tutuyosun bacım için çekilmiyor mu? sütün oluyor mu? ben güvenemedim hem kendime hem sütüme, kesilir memeden diye de korktum açıkçası..

aaa ben yarın bildirim var sanıyorum iyi mi :)) bir günüm daha mı var iyi bari hahaha

kızlar bu sabah ki kilom 63.600 dünden beri 200 gr daha gitmiş

dün aksam bide kacamak yaptım kahvenin yanında kedi dili tatlısı yedim
misafirlerim gelirken getirmişler.
eğer yemeseymişim sonuc muhtesem ötesi olucaktı heralde

günaydin kizlar..

bende bugün en gec yarin hasta olucam..bugün olucaksam aksama kadar olsam bari iftardan 5 dk önce olursam kafayi yerim

benim tartida iniste sanki ama hala gecen haftaya göre artidayim malesef

günaydın kızlarr..

bijo canım 15 aylık eşşek kadar oldu artık bizimki:) öyle zevk için emiyo öğünlerle doyurmaya çalışıyorum uyurken uyanınca falan sütlü kahve niyetine sömürüyo beni.ama evet zor oluyo çok susuyorum.eğer sütte de azalma hissedersem tutmıcam zaten bakalım...

yasemin canım şimdi bildiriom ben kilomu 58.4
aslında 57leri ucundan görmüştüm umre dönüşünde ama boğazımı tutamadım gelince:) birde ramazanda kilo alırım ben bakalım inş almadan kurtarırım..

hedefime de az kaldı 55mi olsam napsam o değil de ramazan bayramı var önümüzde o baklavalar tepsi tepsii napcem bilmiom (( o yüzden mezun olmıcemm birazdaha takımdayım ona göre

bugün dişçiye gitcem hadinn bana kolay gele:)

tebrikler canım :)

günaydin kizlar..

bende bugün en gec yarin hasta olucam..bugün olucaksam aksama kadar olsam bari iftardan 5 dk önce olursam kafayi yerim

benim tartida iniste sanki ama hala gecen haftaya göre artidayim malesef

yaseminnn regl olcaksan yarışmayı erteleyelim fazla çıkarsın tartıda kıss bide oruçluyla oruçsuz yarışınca olmaz derler:))

oruçlu bi rakibe lazım bana zeyneb kız senle yarışalım dicem de sen rahat tipsin anacım sallamassın yarışı fln motivemi kırarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…