yaseminnn regl olcaksan yarışmayı erteleyelim fazla çıkarsın tartıda kıss bide oruçluyla oruçsuz yarışınca olmaz derler:))
oruçlu bi rakibe lazım bana zeyneb kız senle yarışalım dicem de sen rahat tipsin anacım sallamassın yarışı fln motivemi kırarsın
kızlar takım cok sessizzz motive olamıyorumm
canims en ne zaman oruca baslyicaksin,nidahla yarisin siz bu hafta :)
yarın baslıyorum tatlım ben sahurda tartılırım işte yemek yer baslarım.
nidah a da uyarsa olur neden olmasın ..
ana yarışma mı var ben de istiyom yarışmak
valla ne güzel sizin gramlar gidiyor ben nedense sabitim galiba son 10 kg biraz zor gidicek :S neyse az sonra toprak uyur, uyanınca da atıcam arabaya yürücem baya. sanırım bu şekilde biraz oynatabilirim kiloyu. yoksa inanın pek bişey yediğim yok. bir de akşam eşime karpuz aldırim de bol bol yerim hem doyarım hem de su işte..
kenid aramizda yarisiyoz iste canim,sanada bulalim birini :)
hadi bul bakalım kaptan yarışayım ben de eksik kalmiyim :)))
öğlen oldu ben yemeğe kacar sekerler size hoş sohbetlerr :79:
sabah activia kahvaltım yedim
Keyifsizim dün hastanedeydik kızımla ama sonuç çıkmadı akciğer grafisi çekildi kontroller 4 tüp kan sonuçta göğsündeki ağrıyı bulamadılar
günaydin kizlar..
bende bugün en gec yarin hasta olucam..bugün olucaksam aksama kadar olsam bari iftardan 5 dk önce olursam kafayi yerim
benim tartida iniste sanki ama hala gecen haftaya göre artidayim malesef
hah işte dün benim başıma geldi:) iftara yarım saat kala adet oldumama bozmadım orucumu yine de. üzüldüm yaa ne güzel alışmıştım ben oruca, kilo da veriyodum 8 gün ara vercem şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?