Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

olur canim benim icin farketmez.1 hafta sonra yarisirz artik..nazka oruc tutmuyo onla yarisirim reglken nasil olcaksa haha olsun ama bende reglim diye saldirmam :)

Son düzenleme:
yarın baslıyorum tatlım ben sahurda tartılırım işte yemek yer baslarım.
nidah a da uyarsa olur neden olmasın ..

uyar canim oda zaten yarisacak birini ariyordu,cumadan sonra baslarsiniz artik :) benim bu aksam misafirim var dün evi temizlemistim bugünde banyoyu halleder bi süpürür toz alirim sonrada yemeklerimi hazirlarim gerci daha cok erken önce bi ön hazirlik yaparim :)

menüm söyle olucak

mercimek corba
firinda salca soslu biftek
pirinc pilavi
havuc salatasi
kiymali börek
patates kroket
yesil salata

yogurt tatlisi

dün aksamda iftarda
hazir sebze corbasi
yogurtlu kabak yemegi
salata ve karpuz yedim

sonrasinda
firin sütlactan biraz tirtikladim
ve bir avuc belki biraz daha fazla findik yedim

bu gece sahurdada
iftardan kaln salatayi
yarim bardak light gazoz
bir kase de müsli yedim ama azdi bu sefer müslim

valla ne güzel sizin gramlar gidiyor ben nedense sabitim galiba son 10 kg biraz zor gidicek :S neyse az sonra toprak uyur, uyanınca da atıcam arabaya yürücem baya. sanırım bu şekilde biraz oynatabilirim kiloyu. yoksa inanın pek bişey yediğim yok. bir de akşam eşime karpuz aldırim de bol bol yerim hem doyarım hem de su işte..

canim belki tatil düzenini bozmustur

sabah activia kahvaltım yedim
Keyifsizim dün hastanedeydik kızımla ama sonuç çıkmadı akciğer grafisi çekildi kontroller 4 tüp kan sonuçta göğsündeki ağrıyı bulamadılar

9 gündür tatildeydim pazar akşamı döndüm.Hastalıklar derken bugümün gelebildim takımdayım geçen hafta kilo bildirimini cepten yaptım.Şimdi evindeyim

günaydin kizlar..

bende bugün en gec yarin hasta olucam..bugün olucaksam aksama kadar olsam bari iftardan 5 dk önce olursam kafayi yerim

benim tartida iniste sanki ama hala gecen haftaya göre artidayim malesef

hah işte dün benim başıma geldi:) iftara yarım saat kala adet oldum ama bozmadım orucumu yine de. üzüldüm yaa ne güzel alışmıştım ben oruca, kilo da veriyodum 8 gün ara vercem şimdi

hah işte dün benim başıma geldi:) iftara yarım saat kala adet oldum ama bozmadım orucumu yine de. üzüldüm yaa ne güzel alışmıştım ben oruca, kilo da veriyodum 8 gün ara vercem şimdi

canim hasta oldugun zaman orucunu bozmalisin diye biliyorum ben ama karnini doyurmamalisin,,ayrica cok gicik bir durum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…