Zaten buyuk siniflar yani 4 ve ustu, liseler ve uni de artti diye onlar kapandi. 0-4 siniflar Cuma kapandi.İyi ki kapalı okullar yoksa daha fena artardı çocuklar büyük oranda taşıyıcı oluyor. Şimdi kişi sayısı da az sana daha fazla iş düşüyor tabi yeni eleman alsalar bari bir an önce
Yurt dışında branş okul olayları daha kolay oluyor en güzeli dediğin gibi branş değiştirme imkanın varsa yap. Pandemi döneminde öğrendiğim en önemli şey gökten taş düşse de sağlık sektörü ve market kurye kapanmaz. Sanki onların da ailesi yok gibi cidden çok yoğun çalışılıyor.Zaten buyuk siniflar yani 4 ve ustu, liseler ve uni de artti diye onlar kapandi. 0-4 siniflar Cuma kapandi.
Hergün 1 sinif yollandi diye mail geliyordu.
Alsalar keske. Hersey ekonomi. Bugun kac sikayet dinledim bilmiyorum. Topu direk mudure atiyorum. Cunku hic sorumluluk almiyorlar. Mecburi mesai almamizi soylediler.
Brans degistirecegim. Okul okumak gozumde buyurdu ama 1-1,5 sene daha okuyup rahat olurum hic olmazsa
Ay icimi doktum :)
Yarin de az kisiyiz. Neyse ki simdiden bilip planladik kim ne yapacak diye
Kolay gelsinKizlar felaket yogunum. Noel de isde olmak berbat birsey.
Hastalik var ve az kisiyiz :/
Aksam canim cikmis olmaz ise gelecegim.
Malesef yarin de Isteyim
Umarim iyisinizdir
Hic gecmis de yapmadim
Gercekten aras kargo ile ciddi bir sikinti yasadim. Evdeyim . Telefon yanımda evde yoksunuz diye mesaj geldi. Iki gundurde su kodla teslim edeceğiz diyorlar ne geken var ne giden. Cok kizdim. Aradim. Telefonu acan kadının sesi öyle yorgun ki dedim sizden tek ricam ordan cikmasin ben gelip alacagim. Cidden yuzleride cok yorgundu.Yurt dışında branş okul olayları daha kolay oluyor en güzeli dediğin gibi branş değiştirme imkanın varsa yap. Pandemi döneminde öğrendiğim en önemli şey gökten taş düşse de sağlık sektörü ve market kurye kapanmaz. Sanki onların da ailesi yok gibi cidden çok yoğun çalışılıyor.
Aras ile bende öyle sorun yaşadım iki kere ciddi bir yoğunlukla çalışıyorlar şubeye ürünümü almaya gittiğimde gördüm. Nisanda biz karantina yaparken market kurye çalıştı hepGercekten aras kargo ile ciddi bir sikinti yasadim. Evdeyim . Telefon yanımda evde yoksunuz diye mesaj geldi. Iki gundurde su kodla teslim edeceğiz diyorlar ne geken var ne giden. Cok kizdim. Aradim. Telefonu acan kadının sesi öyle yorgun ki dedim sizden tek ricam ordan cikmasin ben gelip alacagim. Cidden yuzleride cok yorgundu.
Bir de bankacılarAras ile bende öyle sorun yaşadım iki kere ciddi bir yoğunlukla çalışıyorlar şubeye ürünümü almaya gittiğimde gördüm. Nisanda biz karantina yaparken market kurye çalıştı hep
Üye | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Toplam |
| 797 | 1.290 | 825 | 760 | 525 | 325+210 | ||
E English_teacherrr & A Aylakkadin | 662 | 570 | 965 | 850 | 690 | 435+360 | ||
| 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | ||
| 800 | 415 | 441 | 418 | 0 | 180 | ||
| 818 | 1.484 | 1.363 | 1.592 | 1.283 | 924+760 | ||
| 1.258 | 875 | 1.105 | 1.550 | 1.050 | 850 | ||
@Ozlemlerhayallar &
| 163 | 0 | 130 | 0 | 250 | 661+250 | ||
| 0 | 35 | 280 | 0 | 280 | 0 | ||
| 858 | 795 | 641 | 1.035 | 760 | 200+390 | ||
| 500 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Kullanici | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Perşembe |
| |||||||
| 10A | ||||||
A Aylakkadin | |||||||
| |||||||
| ?? | ||||||
E English_teacherrr | |||||||
| |||||||
| |||||||
@_Vera_ | 25 A | ||||||
| 20 B | MUAF | |||||
| MUAF | MUAF | MUAF | ||||
| 10 M | 20 S | 30 IP | MUAF | MUAF | ||
| |||||||
| 20 S | 20 S | |||||
| 100 IP | ||||||
| |||||||
| ?? | ||||||
@Ozlemlerhayallar | |||||||
| 10 M | 10 S | ? |
Afiyet olsun canım yaa neden çok mu yoruldunArrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr ortagim
Sabah resimde ekledigim gibi yesil biber salatalik maydanozyedim
Arada 1 sade turk kahvesi 12 badem
Aksam 10 kasik yumurtali ispanak
20 yaprak marul
2.5 lt su
Dukan içeceği
Ritimli 12.500 adim yurudum.
Simdi bie cay icip sanirim öleceğim yorgunluktan
Evet canim vallahi bugün cok soguktu burasi yuruyuse ciktim dus alip o çarptı sanirim.Afiyet olsun canım yaa neden çok mu yoruldun
Ortagim sen efsanesin. Yemeklerin super gözüküyor bana.İyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah ahududu kuru dut tozu ile hazırladığım yulaf lapası
Öğle 15 gr ceviz tarçınlı türk kahvesi
Akşam fırında hamsi buğulama yanında bol roka salatası 1 kase ezogelin çorba
Şimdi filtre kahve içeceğim
Su 3lt
Spor 3 mile leslie 45×7=315
Toplam 8000 adım
Arrietty_ @_Vera_ sedulu A Aylakkadin
Sabah degisik olmus :)İyi akşamlar bugünkü menüm
Sabah ahududu kuru dut tozu ile hazırladığım yulaf lapası
Öğle 15 gr ceviz tarçınlı türk kahvesi
Akşam fırında hamsi buğulama yanında bol roka salatası 1 kase ezogelin çorba
Şimdi filtre kahve içeceğim
Su 3lt
Spor 3 mile leslie 45×7=315
Toplam 8000 adım
Arrietty_ @_Vera_ sedulu A Aylakkadin
Aman dikkat et hasta olmayasın canım soğuk ta daha dikkatli giyinip çık aman diyimEvet canim vallahi bugün cok soguktu burasi yuruyuse ciktim dus alip o çarptı sanirim.
Ama yarin 55 olursamiyilesirim
Maydonoz yiyebilenlere hayranimArrietty_ @_Vera_ E English_teacherrr ortagim
Sabah resimde ekledigim gibi yesil biber salatalik maydanozyedim
Arada 1 sade turk kahvesi 12 badem
Aksam 10 kasik yumurtali ispanak
20 yaprak marul
2.5 lt su
Dukan içeceği
Ritimli 12.500 adim yurudum. 360 puan
Simdi bie cay icip sanirim öleceğim yorgunluktan
Hahah değişik olmuş demi dolapta vardı ahududu üstüne koyim dedim yulafınSabah degisik olmus :)
Hafif bir gun gecirmissin
Leslie
Birde halim yok demedin mi sabah ben mi yanlis okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?