Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gökçen demek ben rahat bi tipim haa gaza bi gelirsem görürsün sen haftada 4 kilo veririm derkeeen adet olmuşum tüh, oysa ne kadar hevesliydim yarışmaya:) ayrıca yeterince zayıfladın sen bence bundan sonra kilonukorumaya çalış mezun olursan cozutursun geri alırsın belki, mezun olma bizimle kal kilo da verme gıcık oluyorum sürekli zayıflayıp durmanaa:)

meyvee şimdi anladım ben seni o yüzden hep burda kalman lazım bende mezun olana kadar kadar aylar yıllar geçebilir uzun süre birlikteyiz:) bu arada bende hayatım boyunca hiç zayıf olmadım hep normalin accık üstündeydim,169 boyum var 66-67 ydim senelerdir maksimum 70 minimum 65 oldum ama ilk defa şimdi 60 olmaya karar verdim çok uzun sürcek olsa da:) bu arada nerde yaşıyosun küçük yerlerde yaşamayı iyi bilirim de ben:)

canım benimde boyum 162 kilom 55 olsa yeter bana fazlasında gözüm yok ama olacağıma hiç inancımda yok.
inş sen kısa zamanda verip kurtulursun..
benim yasadığım yer küçüğünde küçüğü mini hatta çankırının ufak bi yerindeyim 2 bucuk sene önce buraya tayinim cıktı cakıldım kaldım.sen nerdesin .
kimse konusmuyo bende gidip tatlimi yapayim bari

yap bencede tatlını canım iftara kadra soğusun iice..

ben önce giresunun çook küçük bi ilçesindeydim şimdi de adıyamanın küçük bi ilçesindeyim, küçük yerlerde insan yemeye sarıyo ya başka faliyet bulamayınca

ben önce giresunun çook küçük bi ilçesindeydim şimdi de adıyamanın küçük bi ilçesindeyim, küçük yerlerde insan yemeye sarıyo ya başka faliyet bulamayınca

evet aynen öyle napalım hadi yemek yapalım napalım dediğinde sinemaya tiyatroya alısverişe gidelim denmiyor hiç.
ben varya insan yüzü görmeyi özlediğimi bilirim annemlere gittiğimde sokaklardan içeri girmiyorum kalabalıkta bos bos dolanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…