Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:)aynen bende tek farkım evli olmam, artık çocugum da var:) çocukla da çekilmiyo küçük yer çocuksuz da çekilmiyo poff

:)aynen bende tek farkım evli olmam, artık çocugum da var:) çocukla da çekilmiyo küçük yer çocuksuz da çekilmiyo poff

canım burdaki arkadaslar velen oyalancak seylerin olur sıkıntı cekmezsin cnaın sıkılmaz diyor ama sanırım yanılıyorlar senin cocuğunda varmıs ama bak yinede cekilmiyor diyorsun bencede cekilecek bi yanı yok evlensemde cocukda yapsam fark olmaaz burda. seninde söyledğinle buna iice emin oldum.

olur canim benim icin farketmez.1 hafta sonra yarisirz artik..nazka oruc tutmuyo onla yarisirim reglken nasil olcaksa haha olsun ama bende reglim diye saldirmam :)

tamam seni reglin sebeyile kafamızdan bir kilo az sayarız ama sen zaten pirinç laspası yapıp beni yenersin, bi de pirinç lapası çok iyi ödem attırıyormuş sanırsam galiba

bende burda disari cikinca kendimi cok yabanci hissediyorum,,türkiyeye gidince disari ciktigimda sanki herkesi taniyorum herkes beni taniyor,,agzim kulaklarimda bakiyorum insanlara gurbeti yasayan bilir cok zor gercekten ALlah hepimize yardim etsin,dedigin gibi cocukla daha zor oluyo,kimsii diyo oyalanirsin cocukla diye ama yapacak bisey bulamayinca bu sefer onun SIKINTISI da sariyo seni

yoğurt tatlısını hiç yemedim güzel olursa söylede bende yaparım

tamam seni reglin sebeyile kafamızdan bir kilo az sayarız ama sen zaten pirinç laspası yapıp beni yenersin, bi de pirinç lapası çok iyi ödem attırıyormuş sanırsam galiba

yok canim ya lapa filan yapamam evet cok güzel ödem attriiyo ama beni 1 kilo eksik saymana gerek yok ben saka söylüyorum ben reglken hic bi desikilik olmaz bende rahatim o yönden.sislik filan yasamam yani

ayy senin bide o zorluk var canım herkes gercekten yabancı tamam bizdede yabancı ama bizimki yabancılar bizden senin durum cok farklı yemen içmem gitimin dilin dinin herseyin farklı..
allah hepimize yardım etsin.

ayy senin bide o zorluk var canım herkes gercekten yabancı tamam bizdede yabancı ama bizimki yabancılar bizden senin durum cok farklı yemen içmem gitimin dilin dinin herseyin farklı..
allah hepimize yardım etsin.

aynen canim,her zaman zorlugunu yasiyorum zaten oglumu krese gidiyo orda et yedirmemelerini söylüyorum ona inek olsa bile helal kesim degil,haribolari var ben türk bakkalindan alip ekstra götürüyorum oraya yine sagolsunlar bisey demiyolar saygi duyuyolar en azindan ama bunu kendi insanimiz bile yapmiyo ya onlar daha iyi anliyo valla..kresle birlikte piknige filan gitcek olsak sosi kendime vde yapip götürüyorum filan yani zorlugu cok ama rabbim ins mükafatini verecek,belki bizim yiyip ictigimizde helal degil ama en azindan dikkat ediyorum ve gönülden inaniyorumki rabbimden karsiligini alacagim ins

en zoruda işte bu .. olsun cnaım sen elinden geldiğince yapmaya calısda karsılığını mutlaka alıcaksındır.cocukları düzgün yetiştirebilmekde ayrı sıkıntı tabi şimdi sen yönlendiriyorsun ama yarın bir gün aynısı olmıcak.hakkımızda hayırlısı olsun canım.

yok canim ya lapa filan yapamam evet cok güzel ödem attriiyo ama beni 1 kilo eksik saymana gerek yok ben saka söylüyorum ben reglken hic bi desikilik olmaz bende rahatim o yönden.sislik filan yasamam yani

ya sen zaten efsanesin anladım ben, regliyken şişlik olmayan kadın türü diye birşey mi var, haftanın 2 günü diyet yapıp zayıflıyorsun bir de bende de mangal gibi yürek var ama yine de seninle yarışıyorum

amin canim amin en büyük korkum o zaten ama agac yasken egilir gerceken..oglumda ögrendi simdi orda kendi haribosunu yiyo onlarinkini ellemiyo,gecen gün bi arka´dasinin dogum gününe gitti tembihledim et filan yeme diye,eve geldim sordum ne yedin diye pizza yedim dedi,dedim pizzada et varmiydi hayir dedi,ben et yiyemem :) canim benim ins bozulmadan böyle devam eder

canim benim 2 senedir diyet yapinca kendini taniyosun iste,isin sirirni bildinmi sorun olmuyo :) ama tabi nefis sagolsun bilsen bile bi yerde tikaniyon bazen

amanın ne tatli çocuk o allah size bağışlasın " ben et yiyemem" duygulandım gözlerim doldu valla nazar nazar nazar- basıyorum basıyorum çıkmıyor, yazayım dedim bari

ayyy canım benim masallah ne güzel öğrenmiş aferin ona.
bana bii kez bilmeden yedirdiler tatilde ama inan hayatım boyunca o tadı unutmıcam hala sanki azımda gibi zaten görüntüsünden bi baskalık vardı ama kabul etmediler 1 lokmaylada durumu fark ettim .
bu arada yoğurt tatlısının yorumları cok güzel resimden bile canım cekti acıkcası

ins benimkide güzel olmustur,serbetini döktüm simdi..

büyük ogluma ögretmek kolay oldu cünkü krese basladiginda yemekle pek arasi yoktu zaten ama ufakliktan süpheliyim acikcasi ins onuda atlatiriz rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…