- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Ben sabah aksam yürüyordum. Diyetisyen toplamde 45 dk.yuru dedi
Yürüyüşe mi çıktın abla eşinle masallah yine 18000 adım olmuşArrietty_ ,@_Vera_ , sedulu , istanbulin
Mutlu akşamlar kizlar...
İki gün kurusu
Üzerine 400 ml ılık su...
KAHVALTİ:
Bol yesillik
Klasik kahvaltı tabağım
Açık şekersiz çay
Sade Türk Kahvesi
5 adet çiğ badem
Yeşil çay
OGLEN:
1 elma
1 büyük kase yoğurt
2 y.kasigi yulaf
Yesil çay
2 ceviz
1 y.kasigi dut kurusu
8-10 leblebi
AKSAM:
1 porsiyon kiymali bamya
1 bardak ayran
SU:
3 lt
SPOR:
Diz-bacak egzersizi
100 puan
18.119 adim.
906 puan
TOPLAM:
1006 puan
Chloe ting dakikası 10 puan canım yoğun fitness a giriyor yani 14 dk 140 puanKahvaltı
Saat: 11:00
Kalori: 376 Kcal
Yarim domates
2 kibrit kutusu peynir
Fırinda karnabahar
1 dilim ekmek
5 zeytin
Yeşil çay
Öğle Yemeği
Saat: 15:40
Kalori: 374 Kcal
Mercimek çorbası
1 kase mevsim salata ( yağsız)
2 kuru kayısı
1 ceviz
Akşam yemeği
Saat: 19:00
Kalori: 455 Kcal
3 hamsi
1 kepçe mercimek corbasi
Kiymali pirasa
Salata
Uzerine;
3 ceviz
2 kayisi
1 sutlu kahve
TOPLAM KALORİ: 1205 Kcal
SU: 1.5 Lt (bugun anca bu kadar icebilecegim)
YEŞİL ÇAY: 2 fincan
SPOR
3800 adım
14 dk chloe ting
Toplam: 330 PUAN
Arrietty_ sedulu @_Vera_
İspanakli döndürme nasıl oluyor belki bildiğim bir şey ama isim degisik geldiKahvaltı ( 471 kalori)
1 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
5 yk domates suyu zeytinyağlı
2 kuru kayısı
1dilim ekmek
1 fincan çay ( 1 küp şekerli)
Ara öğün ( 247 kalori)
1 çay bardağı süt + 30 gr mısır gevreği
1/2 dilim sade kek
Akşam ( 474 kalori)
2 yk taze fasulye
80 gr ıspanaklı döndürme
100 gr lahana sarma (3 adet)
4 yk yoğurt
100 ml karışık meyve suyu
Toplam 1192 kalori
2 lt su
Adımları sonra yazarım
Evet canim.Yürüyüşe mi çıktın abla eşinle masallah yine 18000 adım olmuş
Ben anca oğlanı bahçeye çıkardım hava güzeldi. Sporda yapmadım bugün bolca dinlendim ama hareket etmeyince bi eksik hissettimEvet canim.
Bugün iki kere çıktık...
190 adım puaniChloe ting dakikası 10 puan canım yoğun fitness a giriyor yani 14 dk 140 puan
Bu arada belli bir program yapıyor musun yoksa öyle bir video seçip mi açıyorsun chloe den
Canım anlamadım midem bulandı bi tuhaf oldum. Cuma günü de annemin işi var bu hafta eve geldim.hiç canını sıkma ödem gider reglin yakın mı yakınsa reglden dolayıdır o
süper eksi kaptanım maşallah
abla 500 gram az mı şahanesin maşallah
sende çok güzel gidiyorsun abla maşallah sana
haftaya 69 göreceğine eminim canım ama kilo vermek takımda aktif olmaktan geçiyor aktif oldukça gaza geliyor moral buluyorsun daha bir ciddi oluyorsun diyette takımdan hiç uzaklaşma derim
sen biraz spor yapma gör bak 1 kg daha düşücek hep aklımdan bu geçiyordu ama böyle de eksin şahane
kilodan yakındık ama eksiyle geldik bizi taşlamasa bari takım hahaha çok güzel eksi tebrik ederim
canım o 100 gramcık hiçbir şey sakın takma kendine dert etme
kilo azaldıkça böyle az eksiler çıkıyor ama sakın kendine bunu dert etme şahane ilerliyorsun canım ama takımda daha aktif görmek isterim seni. çok güzel hem bize hem de kendine moral oluyorsun aktif oldukça yerin belli eskiye nazaran
şahane eksi maşallah sana
eksinin azı çoğu olmaz tebrik ederim
mükemmel bir eksi maşallahtakımda aktif olmanızı çoook isterim çünkü şahane işler başaracağımıza eminim
canım menülerin çok dengeli zaman zaman ödemler kas şişkinlikleri oluyor sen canını sıkma
merhaba aramıza hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera 23 yaşındayım öğrenciyim inşallah birlikte çok güzelkilolar vereceğiz bir sorunuz olursa özelden veya burdan sormanız yeterli.
çok geçmiş olsun canım neyin var?
ya harika şeyler yazmışsınız bu şekilde bilinçli olmanızı tebrik ederim
ekmekler artı getirdi seni hepp ah o ekmekler
merhaba hoş geldiniz ben kaptan yardımcısı vera takımla ve diyetle ilgili sorunuz varsa burdan veya özelden yazmanız yeterli.Eminim birlikte çok güzel kilolar vereceğiz.
sahi @esmeriiim hep aklımdasın canım nasılsın ? Çocuklar nasıl oldu ?
ayy şahane bir ödül olmuş menü de çok güzel afiyet olsun
yine harikasın abla maşallah ya ne güzel gidiyorsun
menün ve adımların şahane canım
karbonhidrat ağırlıklı olmuş sanki ama hepsi doğal karb. Afiyet olsun canım
Ben onun flat belly challenge videoları yapıyorum son 9 günü kaldı190 adım puani
140 da chloe dedimdi
Yok benim hic spor duzenim yokyurumek temelli (her gun mutlaka yurururum bazi gunler az da olsa) biraz da kas kazanma egzersizlerine baslayacagim da bugun chloe'ye bakiyim dedim, 35 dklik egzersizin 14 dklik ilk bolumunu yapip biraktim :) bi kac gune tam gaz baslamak istiyorum onun 25 gunluk programlarina. aglayip zırlayarak da olsa yapacagim
Dinlenmek de lazım...Ben anca oğlanı bahçeye çıkardım hava güzeldi. Sporda yapmadım bugün bolca dinlendim ama hareket etmeyince bi eksik hissettim
Kaptanım benim başlangıç kilom 94.5***4.Takım 707. Etap***
Arrietty_ (62.20/)
Ayse_M (96.7/)
sedulu (72.4/)
pamukskr (65.6/)
Ceyhans (64.8/)
Ozzybal(83.2/)
ozrengin (73.7/)
Aylakkadin(64.5/)
4. Takım ortalaması: %
**Citir mi Citirlar (Deneme süresi listesi) 707. Etap***
neutral (69.50/) Yeni üye, baslangic tarihi 10.12.20 baslangic kilosu 67, Hedef 55
Night owl (65.5) Yeni üye, baslangic tarihi 10.12.20 baslangic kilosu 65.4, Hedef 57
Caroline84 (98.4/) Yeni üye, baslangic tarihi 12.12. 20 Baslangic kg 98.4, Hedef 68 kg
Rockandroll (70.10/) Yeni üye, baslangic tarihi 24.12.20, baslangic kilosu 70, Hedef 58 kg
Istanbulin (61.0/) Yeni üye, baslangic tarihi 25.12.20 baslangic kilosu 61 Hedef 50 kg
Serina08 (85.7/) Yeni üye, baslangic tarihi 25.12.20 baslangic kilosu 85.7 Hedef 55 kg
Flipendo (79.8/) Yeni üye, baslangic tarihi 25.12.20 baslangic kilosu 79.8 Hedef 69.8 kg
**Citir mi Citirlar (Izinli üyeler) 707. Etap***
Birgaripyolcu06 (79.7/) 703. etapda saglik iznine ayrildi
Beklenen2 (68.7/)703. Etapda izne ayrildi. 1.izin hakki
Melegimkorusun (69.1/)
Ozlemlerhayallar (65.6/) 706.Etapda izne ayrildi
_Vera_ (66.2/) 706.Etapda izne ayrildi
***Citir mi Citirlar (Yarisma disi listemiz) 707. Etap***
CanTorun (81.6/)
JaneRizzoli (67.8)
Hyperborea17(59.3/)
esmeriiim (61.1/)
fyznur (57.2/)
Ay canım hoşgeldin çok güzel olmuş
Canım kusura bakma perşembe akşamı biraz rahatsızdım.
Aslında acı değil de bence nahoş bir tadı oluyor. Böyle yerken güzel bir aroma geliyor. Bende geçen denemiştim çok hoşuma gitmişti bugün yine denedim, herkesin ağız tadı aynı değil ama tavsiye ederim. Ayrıca zerdeçalın kilo verme konusunda faydalı yönleri de mevcut yani sindirim sisteminin daha hızlı çalışmasını sağlıyorZerdecalli pilav ilk defa duydum. Aci miydi?Nasil birsey?
Gayet hafif olmus ögünlerin
Spor ve su da cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?