- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Bende. Birde indirimden 38 beden elbiseler aldim. Onu kapanıyor ama yaprak dolmasi gibi oluyorum. Insallah zamanla daha normal olurlarEstagfurullah : ))
55miydi hedefin ? Onu hayal et. Giyecegin ustleri
Ben en cok onu bekliyorum. Ne giysem yakisacak hayali
Bir an once atlatirsin insallahEvet canim.
Insallah hemen 55 olurum ♡♡Bir an once atlatirsin insallah
38 beden ruya gibi banaBende. Birde indirimden 38 beden elbiseler aldim. Onu kapanıyor ama yaprak dolmasi gibi oluyorum. Insallah zamanla daha normal olurlar
süper benzetme :)))Bende. Birde indirimden 38 beden elbiseler aldim. Onu kapanıyor ama yaprak dolmasi gibi oluyorum. Insallah zamanla daha normal olurlar
Ama bildigim kadariyla bu dönemi atlatinca eskisinden daha hizli kilo veriliyor hadi bakalim insallahInsallah hemen 55 olurum ♡♡
Ben 85ten zayıfladım kuzum. Ugrasirsak oluyor. Ama bazende cok ugrasmak gerekiyor.38 beden ruya gibi bana
Ay insallah. 34 bana su asama da imkansiz gibi geliyor. Ama 55 kilo ve 65ten ince bir bel istiyorum 9 kilo fazlam ve 12 cm fazlam var ;süper benzetme :)))
Benim bir 34 beden elbisem var.
Bacak ve popo kisminda kaliyor cikmiyordu.
Oyle aman aman cok kilo vermedim. Gecen denedim. Rahat girdim ama fermuar kapanmiyor : ))
Tabi alt göbüs hala cikiyor
Mart da hadi olmadi mayis da insallah rahatca sigarim icine
Birde hamile iken aldigim kot pantolon var.Daha icine hic giremedigim.
En cok onu giymek istiyorum
Ya sonuc aldigim surece sikinti yokBen 85ten zayıfladım kuzum. Ugrasirsak oluyor. Ama bazende cok ugrasmak gerekiyor.
Ya var ya harikasın vallahi aksam aksam. Aç bir insana umut oldunAma bildigim kadariyla bu dönemi atlatinca eskisinden daha hizli kilo veriliyor hadi bakalim insallah
Yok canim sanmiyorum. Bir kez geçiliyor o virajdan bidaha yol düz kaptir gitYa var ya harikasın vallahi aksam aksam. Aç bir insana umut oldun
Tekrar durur mu ki
Tabi ki grup olmasa bbened dayanamam. Bakıyorum herkes acYa sonuc aldigim surece sikinti yokben tek basima yaptim hep kilo da verdim evet ama 1 ay dayandim sonra motivaston gitti destek yok falan filan basa sardim. Burda bu sikintiyi astigima gore bu sefer basircam
Off insallah insallahYok canim sanmiyorum. Bir kez geçiliyor o virajdan bidaha yol düz kaptir git
Ay hadi insallah ya ❤Tabi ki grup olmasa bbened dayanamam. Bakıyorum herkes acohh diyorum hepimiz ac ama fistik gibi okmaya aday kadinlariz
20 dk dan sonra yağ yakımı garanti oluyor bence 2 mile 2 mile olarak yap
Tamam canım20 dk dan sonra yağ yakımı garanti oluyor bence 2 mile 2 mile olarak yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?