Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Estagfurullah : ))
55miydi hedefin ? Onu hayal et. Giyecegin ustleri
Ben en cok onu bekliyorum. Ne giysem yakisacak hayali
Bende. Birde indirimden 38 beden elbiseler aldim. Onu kapanıyor ama yaprak dolmasi gibi oluyorum. Insallah zamanla daha normal olurlar

Bende. Birde indirimden 38 beden elbiseler aldim. Onu kapanıyor ama yaprak dolmasi gibi oluyorum. Insallah zamanla daha normal olurlar
süper benzetme :)))
Benim bir 34 beden elbisem var.
Bacak ve popo kisminda kaliyor cikmiyordu.
Oyle aman aman cok kilo vermedim. Gecen denedim. Rahat girdim ama fermuar kapanmiyor : ))
Tabi alt göbüs hala cikiyor
Mart da hadi olmadi mayis da insallah rahatca sigarim icine
Birde hamile iken aldigim kot pantolon var.Daha icine hic giremedigim.
En cok onu giymek istiyorum

Ay insallah. 34 bana su asama da imkansiz gibi geliyor. Ama 55 kilo ve 65ten ince bir bel istiyorum 9 kilo fazlam ve 12 cm fazlam var ;

Ben 85ten zayıfladım kuzum. Ugrasirsak oluyor. Ama bazende cok ugrasmak gerekiyor.
Ya sonuc aldigim surece sikinti yok ben tek basima yaptim hep kilo da verdim evet ama 1 ay dayandim sonra motivaston gitti destek yok falan filan basa sardim. Burda bu sikintiyi astigima gore bu sefer basircam

Ya sonuc aldigim surece sikinti yok ben tek basima yaptim hep kilo da verdim evet ama 1 ay dayandim sonra motivaston gitti destek yok falan filan basa sardim. Burda bu sikintiyi astigima gore bu sefer basircam
Tabi ki grup olmasa bbened dayanamam. Bakıyorum herkes ac ohh diyorum hepimiz ac ama fistik gibi okmaya aday kadinlariz

Kızlar bişe soracağım şimdi ben bugün 4 mile leslie yaptım 1 saat ama hepsini aynı anda yapmadım 1 mile bir 1 mile bir yaptım bu şekilde 4 mile oldu sizce etki eder mi yani kalori yakımında filan yoksa aynı anda mı yapmak lazımdı 4 mile in hepsini Arrietty_ @_Vera_ sedulu

20 dk dan sonra yağ yakımı garanti oluyor bence 2 mile 2 mile olarak yap

Kahvaltı ( 471 kalori)

1 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
5 yk domates suyu zeytinyağlı
2 kuru kayısı
1dilim ekmek
1 fincan çay ( 1 küp şekerli)

Ara öğün ( 247 kalori)

1 çay bardağı süt + 30 gr mısır gevreği

1/2 dilim sade kek

Akşam ( 474 kalori)

2 yk taze fasulye
80 gr ıspanaklı döndürme
100 gr lahana sarma (3 adet)
4 yk yoğurt
100 ml karışık meyve suyu

Toplam 1192 kalori

2 lt su

Adımları sonra yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…