Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eklentiler

• Screenshot_20201226-192336_FatSecret.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20201226-192339_FatSecret.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20201226-192327_FatSecret.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 17
Zerdecalli pilav ilk defa duydum. Aci miydi?Nasil birsey?
Gayet hafif olmus ögünlerin
Spor ve su da cok iyi

Zerdecalli pilav ilk defa duydum. Aci miydi?Nasil birsey?
Gayet hafif olmus ögünlerin
Spor ve su da cok iyi

Bende ilk defa duyuyorum merak ettim

Afiyet olsun cnm aldığın kalori çok az değilmi
Kuzum en fazla 3 hafta uygulayacağız dedi diyetisyen. Bu birinci hafta ama söyle hiç kilo verilmiyordu. Son hafta 500 gr alinca böyle bir fikirle geldi. Zorlanacaksiniz dedi cidden zor. Ben kabul edince basladik

Kuzum en fazla 3 hafta uygulayacağız dedi diyetisyen. Bu birinci hafta ama söyle hiç kilo verilmiyordu. Son hafta 500 gr alinca böyle bir fikirle geldi. Zorlanacaksiniz dedi cidden zor. Ben kabul edince basladik
Vucudu sasirtmak icin mi acaba?
Aciktikca su ic. Veya yesilcay limiti yoksa?yesilcay
Valla bravo, ben uyamiyorum listelere

Diyetisyen listesi olunca bişey diyemeyecegim
3 haftada cokmuş dayanabilirsin inş

Iyi aksamlar kizlar
Telefonumu kizim kapti. Bende pc e kaldim : )
Aldigimda paylasim yaparim bende
1200 kalori civari yedim
En cok ben yemissim
Eyvah mağlubiyet çanları mı çalıyor 1205 kalori de benden Ama saglikli saglikli vermek icin ideal sanki bu miktar . 800 kalorilerrr görüyorumm vucudun ihtiyaci olan temel besinleri aksatmayalım da

Eyvah mağlubiyet çanları mı çalıyor 1205 kalori de benden Ama saglikli saglikli vermek icin ideal sanki bu miktar . 800 kalorilerrr görüyorumm vucudun ihtiyaci olan temel besinleri aksatmayalım da
Yani saglikli olsunda yediklerimiz
Spor ile yaktiklarimi cekmedim ama ben toplam yedigim kaloriden,

Vucudu sasirtmak icin mi acaba?
Aciktikca su ic. Veya yesilcay limiti yoksa?yesilcay
Valla bravo, ben uyamiyorum listelere
Siz olmasanız bende uyamazdım kaptan. Ekipte oyun gibi oluyor.
Sanirim vucudu sasirtiyor. Vucut sasiriyor ben salaga dönüyorum

Duraklama sorunu mu yasiyorsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…