Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kolay gelsin canım

Canım çokta aç kalırsan vucutta kıtlık var zannedip kendini korumaya alır.
Bi diyetisyenine danış istersen listene sana uygun bişeyler ekler.
Diyetisle çalışıyorum canim. Her gun ariyor. ben hala devam diyorum.
O dayanamazsam söyleyeceğim

Komşuma getirdi ben de ilk defa yedim
Börek gibi işte ama el açması sanırım tadıdan belli eşi sipariş etmiş öyle söyledi
Kek ve lahana sarmasını da komşum getirdi
Offf çok güzel gözüküyor afiyet olsun.
Canım su çok az içmişsin yatana kadar 2 lt ye yaklaşsan olur mu ? Sağlığın icin

hahahhaa benim kocam yok ya ben ondan yazmadım kendimi listeye ahahaha takım kızları yok mu çevrenizde biri bana zengin yakışıklı kültürlü bir koca bulun listeye giriyim
@_Vera_ canım zamanını çokta geçirmemek lazım eşim üniversite hoca bayan arkadaşları bekar prof. Olmuşlar öyle kimseyi begenmiyorlar.
Kendilerine göre bir düzende kurmuşlar.

Canım hayırlısı olsun.
Alesde çalış dil sınavınıda hallet yükselirsin sonra.
Bi ara kpds puanım 81 Ales 91 almıştım.
İkizlerim olunca uçtu gitti.
Şimdi sıfırdan başlamayı düşünüyorum.

Kesinlikle devam etmelisiiin

Cok alakasiz ama push up, bralet gibi sutyen modelleri var ya. Bunlardan hangisini gogsu kucultmeden toparlar acaba?
Push up bildiğim kadarıyla destekli sütyen. Dik tutma özelliği var genelde küçük gogusler tercih ediyor. Ben bralet ya da dolgusuz kullanıyorum cup ölçüne bağlı nasıl bir çamaşır tercih edeceğin. Braletler rahat oluyor

Peki braletler toplayici mi?

Melegimkorusun eşimmm nasılsın neler yapıyorsun
Canım yaa aramızda 2 saat olması iletişim açısından zor oluyor bugün dışarıya yürüyüşe çıktık oğlana bisiklet sürdürdük gel yemek yap mutfak topla sonrasında oğlanla ilgilen derken çok giremiyorum buraya. Oğlum tek çocuk olunca oyun arkadası haliyle biz oluyoruz onunlayken teli elime almıyorum kusura bakma .
Canım böyle neyi ne zaman yediğin belli olmadığı için tam yorumlayamıyorum ama genel olarak çok çok az kalori almışsın bence 1000 bile olmamış bence biraz arttırmalısın. Spor şahane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…