- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 41
Kolay gelsin canımBen dusunuyorum, fakat her ise yetismek istiyorum yetisemedim. Ben muhendisim ve pandemi sebebiyle karmakarisik calisiyorum. Dun sabah calistim bugun sabah basladim hala calisiyorum ve fenalik geldi. Acikcasi sabah oglana pankek yap ise yetis(home ofisim ama hazirlik asamam oluyor) derken unuttum tartilmayi. Ama haftaya cok daha aktif ve istekli olacagim.Cok uzgunum.
Diyetisle çalışıyorum canim. Her gun ariyor.Canım çokta aç kalırsan vucutta kıtlık var zannedip kendini korumaya alır.
Bi diyetisyenine danış istersen listene sana uygun bişeyler ekler.
Kolay gelsin canım evde daha zor şahsen benim gözlerim agrıyor ekrana bakacam diye.afedersiniz kızlar tablo ders ödev derken kafam çorba oldu takım işini ödeve ödevi takıma atmadım allahtan hahahaha
Offf çok güzel gözüküyor afiyet olsun.Komşuma getirdi ben de ilk defa yedim
Börek gibi işte ama el açması sanırım tadıdan belli eşi sipariş etmiş öyle söyledi
Kek ve lahana sarmasını da komşum getirdi
Canım su çok az içmişsin yatana kadar 2 lt ye yaklaşsan olur mu ? Sağlığın icinEki Görüntüle 2748441 Eki Görüntüle 2748442 Eki Görüntüle 2748443
Merhaba kızlar, benim bugün ki durum bu.
Sabah börek kokularıyla uyandım, eşim sağolsun. Karşı koyamadım soryy.Temizlik günüm olduğu için akşam menüsüde eşimdendi.
Özel olarak spor yapmadım ama 3 katlı evi silip süpürdüm, 2/3 saat sürdü. Defalarca merdiven indim çıktım. Ama puanlayamıyorum malesef. Keşke telefonu cebimde taşısaymışım.
1 lt. kadar su içtim.sedulu @_Vera_ Arrietty_
Biraz yorgunum temizlik günüm olduğu için, biraz dinlenip 1 saat sonra yürüyüş yapmayı planlıyorum. Yapabilirsem ayrıca yazacağım.
Yok işte demiştin ya diyetisyenimin listesi diye ondan dedim listene bişeyler ekler.Diyetisle çalışıyorum canim. Her gun ariyor.ben hala devam diyorum.
O dayanamazsam söyleyeceğim
@_Vera_ canım zamanını çokta geçirmemek lazım eşim üniversite hoca bayan arkadaşları bekar prof. Olmuşlar öyle kimseyi begenmiyorlar.hahahhaa benim kocam yok ya ben ondan yazmadım kendimi listeye ahahaha takım kızları yok mu çevrenizde biri bana zengin yakışıklı kültürlü bir koca bulun listeye giriyim
Canım sağolsun
Cok alakasiz ama push up, bralet gibi sutyen modelleri var ya. Bunlardan hangisini gogsu kucultmeden toparlar acaba?Belki sorunun cevabını bilen birileri çıkar elbet sorabilirsin
Canım hayırlısı olsun.Adamların niyeti cidden stajyer olarak çalıştırmak sanırım. Ben iş arıyorum diyince test projesi falan yollamadılar. Bugün aptal gerizekalı mal ben ne yaptım anlatıyorum. Kurumsal bir firmaya başvurdum. Aradan zaman geçti bugüne geldik. Sabah spordan çıktım,eve geldim,ales çalıştım. Bir baktım yabancı bir numara. Aradım açmadı. Sonra whatsappa ekledim. O kurumsal firma aramış. Tam da sporda olduğu saatte ve üzerinden zaman geçmiş. Ben fırsatımı neticemin altında ezmişim. Çok üzülüyorum. Erkek arkadaşım sabah ararsın diyor. Ama yine de üzüldüm
Ekleyince tak diye duruyor benim vucuudumYok işte demiştin ya diyetisyenimin listesi diye ondan dedim listene bişeyler ekler.
Lutfen yeniden yapCanım hayırlısı olsun.
Alesde çalış dil sınavınıda hallet yükselirsin sonra.
Bi ara kpds puanım 81 Ales 91 almıştım.
İkizlerim olunca uçtu gitti.
Şimdi sıfırdan başlamayı düşünüyorum.
Kesinlikle devam etmelisiiinCanım hayırlısı olsun.
Alesde çalış dil sınavınıda hallet yükselirsin sonra.
Bi ara kpds puanım 81 Ales 91 almıştım.
İkizlerim olunca uçtu gitti.
Şimdi sıfırdan başlamayı düşünüyorum.
Push up bildiğim kadarıyla destekli sütyen. Dik tutma özelliği var genelde küçük gogusler tercih ediyor. Ben bralet ya da dolgusuz kullanıyorum cup ölçüne bağlı nasıl bir çamaşır tercih edeceğin. Braletler rahat oluyorCok alakasiz ama push up, bralet gibi sutyen modelleri var ya. Bunlardan hangisini gogsu kucultmeden toparlar acaba?
Peki braletler toplayici mi?Push up bildiğim kadarıyla destekli sütyen. Dik tutma özelliği var genelde küçük gogusler tercih ediyor. Ben bralet ya da dolgusuz kullanıyorum cup ölçüne bağlı nasıl bir çamaşır tercih edeceğin. Braletler rahat oluyor
Emzirme sütyeninden sonra benimkileri toparlamıştıPeki braletler toplayici mi?
Canım yaa aramızda 2 saat olması iletişim açısından zor oluyorMelegimkorusun eşimmm nasılsın neler yapıyorsun
Canım böyle neyi ne zaman yediğin belli olmadığı için tam yorumlayamıyorum ama genel olarak çok çok az kalori almışsın bence 1000 bile olmamış bence biraz arttırmalısın. Spor şahaneKızlar merhaba
Eki Görüntüle 2748393
Eki Görüntüle 2748394
10 bin adım hedefime ulaşmış oldum böylece
Melegimkorusun Arrietty_ sedulu
Cok tesekkur ederim.Emzirme sütyeninden sonra benimkileri toparlamıştırahata alıştım ben balenli ama dolgusuz olanlardan kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?