Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tekrardan hoşgeldin.
Rabbim evlatlarımızı bagışlasın isteyenede hayırlısıyla nasip etsin.
Benimde 3 tane çocugum var. (biri büyük 9 yaşında digerleri ikiz 5 yaşları bitecek inşallah)
Pkos, haşimoto troidi, insulin direncim var.
Tüp bebek tedavisiyle oldular yatarak hamilelik geçirdim TAM 40 kilo aldım.
Ögretmenim okul açıkken daha iyiyiydim.
Kıyafetlerim olmaz güzel durmaz diye evde kalınca bide online ders. Kilo aldı başını gitti.

İspanakli döndürme nasıl oluyor belki bildiğim bir şey ama isim degisik geldi
Komşuma getirdi ben de ilk defa yedim
Börek gibi işte ama el açması sanırım tadıdan belli eşi sipariş etmiş öyle söyledi
Kek ve lahana sarmasını da komşum getirdi

Eklentiler

• Screenshot_20201226-221211_Google.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 28
Çok güzel yazmışsın canım bide bunu yaşam biçimine döndürebilmek gerek
Benim hatamda burda oluyor iyi güzel verdim bi 10 kilo sonra bitmiyor aksine verdigini koruybilmekte çok önemli ben bu sefer şöyle düşünüyorum.
Hep saglıklı beslencem.

Merhaba kızlar, benim bugün ki durum bu.
Sabah börek kokularıyla uyandım, eşim sağolsun. Karşı koyamadım soryy. Temizlik günüm olduğu için akşam menüsüde eşimdendi.

Özel olarak spor yapmadım ama 3 katlı evi silip süpürdüm, 2/3 saat sürdü. Defalarca merdiven indim çıktım. Ama puanlayamıyorum malesef. Keşke telefonu cebimde taşısaymışım.
1 lt. kadar su içtim. sedulu @_Vera_ Arrietty_

Biraz yorgunum temizlik günüm olduğu için, biraz dinlenip 1 saat sonra yürüyüş yapmayı planlıyorum. Yapabilirsem ayrıca yazacağım.

Kesinlikle korumakta kilo vermek kadar önemli. Bunuda deneyimlemiş olduk en azından. Bundan sonrasında bunuda çok önemseyeceğim

O zaman bir önerim var bu hafta takimca aynı uygulamayı indirip kalori hesaplayalım sporları yazalım bakalım haftalık nasıl sonuçlar alacağız?
Canım bende bu hafta çok kilo verememişim degişiklik iyi olur.
Karatay yapmaya gayret ediyorum sanki kuruyemişi abartıyorum.

Canım inşallah dogum dan sonra gelirsin.

Cok gecmis olsun canim. Menude etiket kismini atlamisim sanirim bidahakine dikkat ederim.
1300 kaloriyi gecmemeye calisiyorum canim birde bugunden itibaren aldigimiz bir kararla ekmegi kesmek var planimda.
Spor olarak leslie yapiyorum 1 mil simdilik. Vucut biraz alissin onuda artiricam.
Ayrica bir program indirdim fitness tarzi tum vucut be gobek calisiyorum 10 ar dakika.benim sorun daha cok gobekte çünkü. Birde adim sayiyorum. Tavsiyen varsa mutlaka dinlemek isterim

Kaptanım ben önce 14. Takımdaydım ordan 87.4 ile ayrıldım.
Yeniden listeye girebilmem için bu kiloya inmem gerekiyormuş dogrumu dur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…