Allah razi olsun canim,cümlesinide ins almanca sölyüor tabi bunu türkce tercümasi ancak bu kadar oldu
bu arada bugün kahvaltı yine aynı; 1 dilim tam bugday e. ve beyaz peynir
öğle: 1/2 porsiyon kırmızı et ve salata
bakalım şu ana kadar şehir dışında aldığım kiloları verdim, artık kuşhanın bendeki gerçek etkisini yarından itibaren görmeye başlarım inşallah
bu kadar yaptınya gerisi gelecektir canım sen merak etme.
ahh ahh bide ben yapabilseydim şu kushanı
tamam canim söylerim ama cok güzel kabardi ve koktu :))
ay kaptan tatlı dedin koktu dedin bebi mahvettin:)kalktım dolaba koştum tatlı aradım bulamadım sütlü kflakes yiyorm simdi:)9
ay kaptan tatlı dedin koktu dedin bebi mahvettin:)kalktım dolaba koştum tatlı aradım bulamadım sütlü kflakes yiyorm simdi:)9
görüşürüz yasom sen gidince bu kızlar hepten susuyor habrin olsun
meyve doğru söylüyor sen onu yarın öğlen yiyecektin hemde harbi bir tatlı yiyecektin şöyle az kalorilisinden dondurma mesela, muhallebi mesela, ve sair sütlü tatlılardan biri mesela
konuşuyorum ben bi kere
canım sen devlet memuru musun? erken girip erken çıkıyorsun işe
evet canım ben memurum 8-5 pc deyim işimde pek yok bosum yani . eve gidincede yanlızım evdede böcek avından baska işim yok sürekli buralardayım
bu arada betus le seni cok sevdim yanlız kalmıom sayenizdee
tabi canım unutmayın 90 küsür kişilik bi yarıstayız ve cumaları bizi gecmemeleri lazım 1 olup sevinmek varken neden yiyelimde üzülelim ..
bu hafta böyle oldu ama bence haftaya 1. olmamız için cok calısmamız gerek
sağol canım ben de seni sevdim
benimde öyle işim keşke daha önce girseydim yarışmaya ama senin öğle arasında evine falan gidebilmen küçük yerin süper bir avantajı bence benim evime gidebilmem imkansız zaten git gel 40 dakika sürer, sen istediğin gibi evde diyet yemeklerini yiyebilirsin. ben diyet yaptığım zaman şirketin yemeklerini yemiyorum çünkü çok yağlı oluyor ve resmen iflas ediyorum, evden getirsem de sabahları genelde adliyelerde oluyorum öğlene doğru geliyorum şirkete bozulur.
hıımmmm baktım da biraz karışık yazmışım ama anlarsınız siz
bence yarından baslayalım 219. etabın calısmalarına durmak yok kaldıralım totişleri 1-2 ,1-2evet bu hafta yazılanlara baklırsa pek parlak değil - ki benimde öyle- şu artılardan kurtulup haftaya sımsıkı sarılalım ve birinci olalım
bence yarından baslayalım 219. etabın calısmalarına durmak yok kaldıralım totişleri 1-2 ,1-2
sopa lazim demekki hepsinegörüşürüz yasom sen gidince bu kızlar hepten susuyor habrin olsun
evet evet birinci olalım haftaya en azından ilk 3e girelim hepimiz azmedelim
evet canım ben memurum 8-5 pc deyim işimde pek yok bosum yani . eve gidincede yanlızım evdede böcek avından baska işim yok sürekli buralardayım
bu arada betus le seni cok sevdim yanlız kalmıom sayenizdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?