Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allah razi olsun canim,cümlesinide ins almanca sölyüor tabi bunu türkce tercümasi ancak bu kadar oldu

bu arada bugün kahvaltı yine aynı; 1 dilim tam bugday e. ve beyaz peynir

öğle: 1/2 porsiyon kırmızı et ve salata

bakalım şu ana kadar şehir dışında aldığım kiloları verdim, artık kuşhanın bendeki gerçek etkisini yarından itibaren görmeye başlarım inşallah

Son düzenleme:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

ziyaretçimiz de hiç eksik olmuyor, gece falan siz iftardayken ben onunla başbaşa kalıyorum, ona da bişeyler yazayım bari bundan sonra yanlızken

Son düzenleme:

bu kadar yaptınya gerisi gelecektir canım sen merak etme.
ahh ahh bide ben yapabilseydim şu kushanı

neyse kizlar ben namaza kaciyorum sonrada böregimin icini hazirlarim,corbami tatlimi yaptim etimi geceden soslayip dolaba atmistim iftara 1 saat kala firin posetinde atrarim firina kroketleride iftara yakin yapmam lazim bakalim ne cikacak ortayaarada gelirim yine

ay kaptan tatlı dedin koktu dedin bebi mahvettin:)kalktım dolaba koştum tatlı aradım bulamadım sütlü kflakes yiyorm simdi:)9

meyve doğru söylüyor sen onu yarın öğlen yiyecektin hemde harbi bir tatlı yiyecektin şöyle az kalorilisinden dondurma mesela, muhallebi mesela, ve sair sütlü tatlılardan biri mesela

meyve doğru söylüyor sen onu yarın öğlen yiyecektin hemde harbi bir tatlı yiyecektin şöyle az kalorilisinden dondurma mesela, muhallebi mesela, ve sair sütlü tatlılardan biri mesela

tabi canım unutmayın 90 küsür kişilik bi yarıstayız ve cumaları bizi gecmemeleri lazım 1 olup sevinmek varken neden yiyelimde üzülelim ..
bu hafta böyle oldu ama bence haftaya 1. olmamız için cok calısmamız gerek

konuşuyorum ben bi kere

canım sen devlet memuru musun? erken girip erken çıkıyorsun işe

evet canım ben memurum 8-5 pc deyim işimde pek yok bosum yani . eve gidincede yanlızım evdede böcek avından baska işim yok sürekli buralardayım

bu arada betus le seni cok sevdim yanlız kalmıom sayenizdee

evet canım ben memurum 8-5 pc deyim işimde pek yok bosum yani . eve gidincede yanlızım evdede böcek avından baska işim yok sürekli buralardayım

bu arada betus le seni cok sevdim yanlız kalmıom sayenizdee

sağol canım ben de seni sevdim

benimde öyle işim keşke daha önce girseydim yarışmaya ama senin öğle arasında evine falan gidebilmen küçük yerin süper bir avantajı bence benim evime gidebilmem imkansız zaten git gel 40 dakika sürer, sen istediğin gibi evde diyet yemeklerini yiyebilirsin. ben diyet yaptığım zaman şirketin yemeklerini yemiyorum çünkü çok yağlı oluyor ve resmen iflas ediyorum, evden getirsem de sabahları genelde adliyelerde oluyorum öğlene doğru geliyorum şirkete bozulur.

hıımmmm baktım da biraz karışık yazmışım ama anlarsınız siz

evet bu hafta yazılanlara baklırsa pek parlak değil - ki benimde öyle- şu artılardan kurtulup haftaya sımsıkı sarılalım ve birinci olalım

anladım ben anladım
evet diyette ki en büyük artık öğlen arasında eve gidiyorum 1.5 saat evdeyim yaz uygulamasından dolayı rahat rahat yemeğimi yapıp yiyorum. zaten ev le iş 7 dk sürüyor yürüyerek

görüşürüz yasom sen gidince bu kızlar hepten susuyor habrin olsun
sopa lazim demekki hepsine
ay kaptan tatlı dedin koktu dedin bebi mahvettin:)kalktım dolaba koştum tatlı aradım bulamadım sütlü kflakes yiyorm simdi:)9

ay üzüldüm simdi bak,ama olsun sütlü flakesle kurtarmissin isi :)

ben sizden ayrilamiyom bi türlü,böregimin icnii yaptim,valal neyi ne zamany apcagimi bilemiyorum hepsini bi araya SIKISTIRMAK istemiyom ama hepside sicak olsun istiyom nasil olcaksa birazdan havuclarimi rendeleyip kavuruum iftar zamanida yogurtlarim olur heralde..aman bugünde canli yayin yaptim resmen bizim evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…