Benim de kahvaltım 460 kalori, ceviz fındık vardi kahvaltıda, kolarileri sandığımdan yüksekmiş. Ben de duble Türk kahvesi içtim, birazdan tarçınlı yulaf lapasi yapacağım315 kalorilik kahvaltimi yaptim 1 saat once :)
Simdi anneme geldim. 1 fincan turk kahvesi yaptim ama köpürmedi
Bende 800 kalpri civarindayim leslimi yaptim birde vucut egzersizimi tamamladim gobek kaldi onuda aksam yapicam artik. Aslinda arka arkaya gapma niyetindeyim ama heryerim et kesmisKızlar kaç kaloridesiniz neler yediniz? Bazı ufak sıkıntılar ver pek giremiyorum siteye kusuruma bakmayın
Akşama mercimek çorbası ve içli köfte var bizde canım 2 3 tane yerim içli köfteyi öğlen bişe yemedim sadece kahve içtimE English_teacherrr senin nasil gidiyor, aksama ne planlıyorsun? Benim firin tavuk ve ıspanak olacak. Ama ara ogunu simdi yulaf lapası ile yapacağım. Acikmazsam sadece ıspanak yerim.
Merhaba hoşgeldiniz aramıza inşallah kısa zamanda kurtuluruz kilolarımızdan beraberÇok teşekkür ederim
Ay hadi inşallaahh ayşecimmMerhaba hoşgeldiniz aramıza inşallah kısa zamanda kurtuluruz kilolarımızdan beraber
Sağlıklı bir menü abla dengeli afiyet olsunKahvaltı (530 kalori )
1 yumurta
70 gr ıspanaklı döndürme
50 ml domates suyu zeytinyağlı (1tk zeytinyağı )
1 kuru incir
3 zeytin
5 fındık
1 fincan çay 250 ml ( 1küp şekerli )
Ara öğünler ( 235 kalori )
1 elma ,1 maden suyu
30 gr mısır gevreği +100 ml süt
1 ceviz
Toplam 765
Akşam için düşündüğüm menünün kalori değeri 342
Akşama netleşir
Köfte
Taze fasulye
Salata
Yoğurt
Hic bilmiyorumBeklemiş mi kahve o zaman köpürmüyor
Maşallah sporlar şahane ben kalkıp leslie yapsam iyi olacak aslındaBende 800 kalpri civarindayim leslimi yaptim birde vucut egzersizimi tamamladim gobek kaldi onuda aksam yapicam artik. Aslinda arka arkaya gapma niyetindeyim ama heryerim et kesmisleslie bile zorladi yani
Leslie guzel ya hem yormuyor hem eğlenceli ☺Maşallah sporlar şahane ben kalkıp leslie yapsam iyi olacak aslında
Egzersizle yediklerin birbirni karsilamis resme harikasin valla ben 800 kaloriye dusemiyorum ya basim falan dönüyor
Önceden benimde öyle olurdu canım 3 öğün yiyodum ama şimdi öğleyi pas geçiyorum alıştım buna da iyi oldu aslındaEgzersizle yediklerin birbirni karsilamis resme harikasin valla ben 800 kaloriye dusemiyorum ya basim falan dönüyor
Bende 3 ana 2 ara seklinde yapiyorum sik yiyorum yani ona ragmen acikiyorum ya dun gece erkenden yattim sirf acligim gecsin diyeÖnceden benimde öyle olurdu canım 3 öğün yiyodum ama şimdi öğleyi pas geçiyorum alıştım buna da iyi oldu aslında
Bende 3 ana 2 ara seklinde yapiyorum sik yiyorum yani ona ragmen acikiyorum ya dun gece erkenden yattim sirf acligim gecsin diyeinsallah zamanla bende alisirim
Ay hadi insallah insallahZamanla alışır canım vücudunda sende belli bi zaman geçince artık anlamıyosun bile
Kaçıncı gündesiniz esmerim. Çocukların bağışıklık daha güçlü bizlerden iyi çabuk toparlamışlar sevindim.Iyı aksamlar herkese
O kadar ozledımki burayı. Sorumluluk gusel seymıs. Daha ıyıyım ben. Gozlerım agrıyor ama olabılıyormus ve uzun suruyormus. Saga sola bakamıyorum. Bıraz korkuyorum vu virüsten acıkcası. Cocuklar oyıler ateş falan bır gun oldu sadece suan tek tuk öksürük burun akıntıları dısında bırçsey yok
Benım sanırım bıraz psıkolojım bozuk. Tat alamadıkca bısey yıyorum ya alırsam dıye donusum buyuk bı artyla olmaz ınsallah. Ama tat almak ne buyuk nımetmiş kıyemt bılmelı saglıgımızın.
sizler nasılsınız okumadım gecmısı. Zaten gıremıuorumda pek. Kılolar gtmıs sanırım masallah herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?