- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Çok büyük geçmiş olsun canım gel bi an önceIyı aksamlar herkese
O kadar ozledımki burayı. Sorumluluk gusel seymıs. Daha ıyıyım ben. Gozlerım agrıyor ama olabılıyormus ve uzun suruyormus. Saga sola bakamıyorum. Bıraz korkuyorum vu virüsten acıkcası. Cocuklar oyıler ateş falan bır gun oldu sadece suan tek tuk öksürük burun akıntıları dısında bırçsey yok
Benım sanırım bıraz psıkolojım bozuk. Tat alamadıkca bısey yıyorum ya alırsam dıye donusum buyuk bı artyla olmaz ınsallah. Ama tat almak ne buyuk nımetmiş kıyemt bılmelı saglıgımızın.
sizler nasılsınız okumadım gecmısı. Zaten gıremıuorumda pek. Kılolar gtmıs sanırım masallah herkese
Akşam menüm ( 310 kalori )Kahvaltı (530 kalori )
1 yumurta
70 gr ıspanaklı döndürme
50 ml domates suyu zeytinyağlı (1tk zeytinyağı )
1 kuru incir
3 zeytin
5 fındık
1 fincan çay 250 ml ( 1küp şekerli )
Ara öğünler ( 235 kalori )
1 elma ,1 maden suyu
30 gr mısır gevreği +100 ml süt
1 ceviz
Toplam 765
Akşam için düşündüğüm menünün kalori değeri 342
Akşama netleşir
Köfte
Taze fasulye
Salata
Yoğurt
Pazartesıden berı hastayım. Ama carsamba test yapıldı. Toplam 6 gün. Indallah gecer bıran once kimisi cok kolay atlatıyormuş. Ben bıcok bulgusunu yaşıyorumKaçıncı gündesiniz esmerim. Çocukların bağışıklık daha güçlü bizlerden iyi çabuk toparlamışlar sevindim.
İnşallah bende cok ıstıyorum. Ozledım aç kalmayı dermişimÇok büyük geçmiş olsun canım gel bi an önce
Rahastizdiniz sanırım cok gecmis olsunIyı aksamlar herkese
O kadar ozledımki burayı. Sorumluluk gusel seymıs. Daha ıyıyım ben. Gozlerım agrıyor ama olabılıyormus ve uzun suruyormus. Saga sola bakamıyorum. Bıraz korkuyorum vu virüsten acıkcası. Cocuklar oyıler ateş falan bır gun oldu sadece suan tek tuk öksürük burun akıntıları dısında bırçsey yok
Benım sanırım bıraz psıkolojım bozuk. Tat alamadıkca bısey yıyorum ya alırsam dıye donusum buyuk bı artyla olmaz ınsallah. Ama tat almak ne buyuk nımetmiş kıyemt bılmelı saglıgımızın.
sizler nasılsınız okumadım gecmısı. Zaten gıremıuorumda pek. Kılolar gtmıs sanırım masallah herkese
Kaptanım iştahım yok tuHic birsey yememissin nerdeyse
Su var bol bol
Kisir yiyecegim diye kisdiysan 3 yk sorun olmazdi
Annen nasil oldu ?
Is ne durumda?Esin de toparlandi mi
Çok güzel, benim de şu an 832 kalori oldu, ama ıspanakta yiyeceğim. Spor da çok iyi
Aramıza hosgeldınızRahastizdiniz sanırım cok gecmis olsun
HosbuldumAramıza hosgeldınızevet canım gecen hafta covıd oldum. Insallah atlatacağım. Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canımSağlıklı bir menü abla dengeli afiyet olsun
Harikasın ortakArrietty_ @_Vera_ sedulu A Aylakkadin
Sabah
2 yumurta ile menemen
3zeytin
K.k peynir
1 dilim ekmek
Ara
1 mandalina
1 elma
3 kuru erik
Akşam
1 büyük tabak fırında karnıbahar
1 kase yoğurt
Su _2,5litre
Spor=4500 adım =225 puan
Harikasın canım
Ya canım olur mu öyle şey önemli olan menüler sporlar ben görüyorum gözden kaçmasın diye beğeniyorum zatensedulu öncelikle sana bir özür borçluyum. Ben seni hic etiketlemiyordum. Artik ilk seni etiketleeyeceğim.
Arrietty_ @_Vera_ kaptanlarim
Arrietty_ gruba cok yazamiyor olabilirim gruba çünkü pertim cidden.
@_Vera_ dukan icecegi bana super geliyor. Diyet ki o mu bilmiyorum ama insallah haftaya 55 olurum.
Ceyhans sevgili ortagim bugunku menüm
3.5 lt su
5350 adim 250 puan
Tamamdır ortak gelsin bakalım seninde menülerHarikasın canım
Akşam yemeği olayıni bitiremedik, birazdan paylaşacağım bende.
Afiyet olsun cnm su miktarında çok güzelsedulu öncelikle sana bir özür borçluyum. Ben seni hic etiketlemiyordum. Artik ilk seni etiketleeyeceğim.
Arrietty_ @_Vera_ kaptanlarim
Arrietty_ gruba cok yazamiyor olabilirim gruba çünkü pertim cidden.
@_Vera_ dukan icecegi bana super geliyor. Diyet ki o mu bilmiyorum ama insallah haftaya 55 olurum.
Ceyhans sevgili ortagim bugunku menüm
3.5 lt su
5350 adim 250 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?